Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایكنا از فارس، مظاهر بابایی، رئیس جهاد دانشگاهی فارس امروز، 27 آذرماه در حاشیه برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان فارس، در جمع خبرنگاران با تأکید براینکه توان پژوهشی کشور در مراکز آموزش عالی و دانشگاهی و نهاد جهاد دانشگاهی، طی سال‌های گذشته اثبات شده است، گفت: امروز بیش از هر زمان نیازمند پژوهش‌های مبتنی بر نیاز جامعه در راستای ارتقای توان تولید و فناوری هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تصریح اینكه کاربردی شدن پژوهش و تحقیقات و متناسب‌سازی آن با نیازهای بخش‌های مختلف جامعه، زیرساخت توسعه محسوب می‌شود، افزود: اگر نیازهای اصلی و روزآمد جامعه احصا شده و مبنای پژوهش‌ها قرار گیرد، قطعا تحقیقات انجام شده کاربردی بوده و اثرگذار خواهد بود.
رئیس خبرگزاری ایكنا شعبه فارس با بیان اینکه فعالیت‌های پژوهشی عنصری مهم در توسعه جوامع است، گفت: انجام پژوهش در حوزه‌های مختلف، اگر متناسب با شاخص‌های علمی باشد، می‌تواند مبنای تصمیم‌گیری‌های کلان قرار گرفته و در توسعه تأثیرگذار باشد.
بابایی با بیان اینکه بدون شناخت دقیق مسائل اثرگذار در مسیر توسعه یک جامعه، نمی توان حرکتی هدفمند و مدیریتی صحیح را انجام داد، گفت: برای دستیابی به این شناخت نیازمند پژوهش هستیم؛ پژوهشی مبتنی بر نیازسنجی و مسئله شناسی درست.
وی تأکید کرد: تجربه کشورهای توسعه یافته نشان می‌دهد که مبنای هر موفقیتی شناخت دقیق مسئله و انجام تحقیقات و پژوهش‌های کاربردی بر اساس آن بوده است؛ پژوهشی که راهکارهای اساسی را برای رسیدن به هدفی مشخص، ارائه دهد.
بابایی با اشاره به ظرفیت‌های مختلف کشور خصوصا در بعد نیروی انسانی متخصص، گفت: برای تولید فناوری و ایجاد ثروت و قدرتی که به اقتدار و استقلال کشور منتهی شود، امروز بیش از هر زمان نیازمند پژوهش‌های زیربنایی در بخش‌های مختلف هستیم.
وی با اشاره بر اینکه ایران ظرفیت رفع نیازها را با اتکا به توانایی‌های داخلی دارد، لزوم بهره‌گیری از تجارب دیگر کشورها را یادآور شد و گفت: پژوهش را باید فراتر از یک نمایشگاه مدنظر قرار داد.
رئیس خبرگزاری ایكنا شعبه فارس گفت: برپایی نمایشگاه‌ دستاوردهای پژوهشی و فناوری اگر بتواند نقش پل ارتباطی بین صنعت و دانشگاه را ایفا کند، ثمربخش خواهد بود، در غیر اینصورت، تأثیرگذاری لازم را نخواهد داشت و بیشتر یک اقدام تشریفاتی محسوب می‌شود.
رئیس جهاد دانشگاهی استان فارس با تأکید براینکه حضور در چنین رویدادهایی باید خارج از فضای تکالیف قانونی و براساس احساس نیاز واقعی دنبال شود، گفت: باید نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری آنقدر جذابیت داشته باشد تا دانشجویان و دانشگاهیان و حتی دانش‌آموزان و دیگر علاقمندان به پژوهش را جذب کند.
بابایی اظهار کرد که نمایشگاه باید محلی برای تبادل ایده، اطلاعات و شکل‌گیری روابط کاری در حوزه‌های مختلف نظیر پژوهش و تحقیقات باشد، گفت: رویکرد اینگونه نمایشگاه‌ها باید جذب ایده، احصای نیازهای واقعی بخش‌های مختلف و ارتباط دهنده بین بخش اجرایی و دانشگاهی و مراکز تحقیقاتی باشد.
انتهای پيام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس اجتماعي پژوهش جهاد دانشگاهي فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۸۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران

عطا حسن‌پور در دیدار با رئیس جهاددانشگاهی لرستان در سالن جلسات این مجموعه با اشاره به اینکه فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در همه زمینه‌ها در حال توسعه و گسترش است و ما شاهد ارتباطات خوب این نهاد انقلابی با مسئولان و مدیریت استان هستیم، ادامه داد: مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان، مرکز امیدی برای کسانی که از داشتن فرزند ناامید هستند.
وی با یادآوری اینکه در وزارت میراث فرهنگی۳۰ میز تخصصی تشکیل شده که در این راستا چندین میز گردشگری ازجمله ژتوتوریسم، اگروتوریسم یا گردشگری کشاورزی در لرستان تشکیل شده است، افزود: میز‌های تخصصی گردشگری در هر استان به تناسب پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های منطقه‌ای صورت می‌گیرد و در هر منطقه چند میز تخصصی گردشگری، تشکیل می‌شود.
وی تصریح کرد: در این راستا همایش سراسری گردشگری کشاورزی با هدف آموزش گردشگری کشاورزی، معرفی ظرفیت‌های گردشگری کشاورزی لرستان، با حضور مسئولان عالی وزارت گردشگری به مدت سه روز در استان برگزار شد.
حسن‌پور با اشاره به اینکه بزرگترین بانک ژن گیاهان دارویی در مناطقی از لرستان ازقبیل اشترانکوه، تمندر، گله بادوش و خلیل آباد لرستان وجود دارد، افزود: گردشگری کشاورزی علاوه بر آشنا کردن مردم با محصولات کشاورزی می‌تواند در جهت اقتصادی کردن کشاورزی نیز موثر باشد کمااینکه فقط یک نمونه گیاهان دارویی لرستان به نام کرفس‌کوهی به قیمت ۵ میلیون تومان است.
وی با اشاره به ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری توسط میراث‌فرهنگی لرستان گفت: این بسته‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری مانند سد ایوشان، سد شهید بروجردی، کاروانسرای چمشک، گوشه شهنشاه و… را شامل می‌شوند.
حسن‌پور با بیان اینکه جشنواره‌ها، برنامه‌ها و نمایشگاه‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان لرستان از زمینه‌های همکاری این اداره‌کل با جهاد دانشگاهی خواهد بود، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت انتشارات جهاد دانشگاهی و از طرفی کتاب‌هایی از قبیل معماری‌های لرستان، پل‌های تاریخی لرستان و جاذبه‌های گردشگری لرستان آماده چاپ هستند می‌توان در این راستا از ظرفیت انتشارات این نهاد انقلابی استفاده کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان استفاده از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در حوزه آموزش و برگزاری دوره‌های آموزشی هتل داری را از دیگر زمینه‌های همکاری مشترک این اداره‌کل و جهاد دانشگاهی برشمرد و گفت: یکی از اولویت‌های کاری ما تلاش در جهت ثبت ملی و جهانی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بود که در این راستا غذای محلی «جگروز» و «چزنک» در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور ثبت شد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • ارائه خدمات سلامت در «نمایشگاه سلامت شهرداری»
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • ارومیه نیازمند ۲۵۰ کیلومتر توسعه شبکه فاضلاب است
  • جهادگر اردبیلی «جایزه البرز» در سال ۱۴۰۳ را کسب کرد
  • تاکید بر بهره گیری از توان نخبگان دانشگاهی در حل مشکلات استان کرمانشاه
  • لزوم تربیت دانش آموز آینده ساز مبتنی بر ساحت‌های سند تحول بنیادین
  • پنجره واحد خدمات هوشمند وزارت علوم جزء ۵ کشور برتر جهان
  • آغاز ثبت‌نام ترم تابستان دوره‌های مرکز آموزش هنر جهاد دانشگاهی تهران
  • نمایشگاه کتاب تهران در حوزه گردشگری ادبی نیاز به استراتژی دارد