Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان های خبرزگزاری تقریب، حجت الاسلام والمسلمین روح الله سلیمانی‌فرددر مراسم دوره آموزشی هیئت‌های امناء و خادمان اماکن مذهبی استان گلستان با بیان اینکه برای بحث خودکفایی و اقتصادی شدن بقاع متبرکه طرح تولید انرژی از پنل‌های خورشیدی در دستور کار قرار گرفته است، اظهارداشت: 123 بقعه متبرکه و 3700 مسجد در استان گلستان فعال هستند که 1500 خادم در این مکان‌ها مشغول به فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گلستان گفت: در برنامه میان مدت خود حضور جوانان و بانوان در ترکیب اعضای هیئت مذهبی را داریم و به دنبال تقویت این برنامه هستیم.
سلیمانی‌فرد با اشاره به اینکه 129 برنامه شاخص در بقاع متبرکه استان برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: لازمه الزامات این برنامه‌ها جوان‌محور بودند و تبدیل به مراکز اجتماعی شدن است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گلستان همچنین از مجهز شدن بقاع متبرکه  استان به پنل‌های خورشیدی خبر داد وافزود: برای دست‌یابی به این انرژی پاک تفاهمنامه‌ای با اداره برق منعقده شده است تا ضمن کسب درآمد به توسعه اقتصادی بقاع هم کمک کنیم.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۸۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال‌های گذشته اسکان اضطراری یک میلیون نفر در بقاع متبرکه را تجربه کردیم

سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: ۵ هزار مکان اسکان در بقاع متبرکه وجود دارد که ظرفیت آنها در مجموع ۴۰۰ هزار نفر شب خواب می‌شود، همچون سال‌های قبل در صورت نیاز می‌توانیم مردم را اسکان اضطراری بدهیم. این اسکان اضطراری را تا یک میلیون نفر شب خواب در بقاع متبرکه در سال‌های قبل تجربه کردیم.

غلامرضا عادل در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به طرح ضیافت الهی و آرامش بهاری اظهار کرد: برای کسانی که امکان حضور در امامزادگان برای بهره‌مندی از مراسم مذهبی را ندارند در فضای مجازی برنامه‌ها به صورت زنده پخش می‌شود که هم اکنون ۸۰۰ بقعه امامزاده با ایجاد کانال‌هایی در فضای مجازی به مردم خدمات ارائه می‌دهند.

وی در خصوص دعوت از ۲۲۰۰ مبلغ برای برنامه‌های ماه رمضان سال ۱۴۰۳ افزود: تعدادی از این مبلغان از حوزه علمیه قم در بقاع متبرکه کشور مستقر شده‌اند و بقیه هم از حوزه‌های علمیه استان‌ها حضور دارند و همراه با جزءخوانی توضیحات آیات را ارائه می‌کنند.

سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: ۵ هزار مکان اسکان در بقاع متبرکه وجود دارد که ظرفیت آنها در مجموع ۴۰۰ هزار نفر شب خواب می‌شود. امکان رزرو این مکان‌ها بیشتر حضوری است، اما در بعضی موارد به صورت تلفنی هم ممکن است، همچون سال‌های قبل در صورت نیاز می‌توانیم مردم را اسکان اضطراری بدهیم. این اسکان اضطراری را تا یک میلیون نفر شب خواب در بقاع متبرکه در سال‌های قبل تجربه کردیم.

وی با اشاره به قرار دوازدهم در فروردین تصریح کرد: این پویش با کمک بانیان خیر و منابعی از موقوفات برگزار می‌شود و بسته‌های ارزاق میان نیازمندان توزیع خواهد شد، لذا مرکز خیریه سازمان اوقاف اقلام مورد نیاز بیش از ۵۰ هزار خانواده را در اختیار آنها قرار می‌دهند.

کد خبر 739991

دیگر خبرها

  • در طرح آرامش بهاری بیش از ۶ میلیون زایر در بقاع حضور یافته اند
  • سال‌های گذشته اسکان اضطراری یک میلیون نفر در بقاع متبرکه را تجربه کردیم
  • بیش از ۶ میلیون زائر در زائرسراها اسکان یافته اند
  • بیش از ۶ میلیون زائر در بقاع متبرکه حضور یافته‌اند
  • بیش از ۶ میلیون زائر در بقاع متبرکه حضور یافتند
  • حضور بیش از ۶ میلیون زائر در بقاع متبرکه کشور
  • بازدید بیش از ۳ هزار نفر از بقاع متبرکه شهرستان خلیل آباد
  • طرح آرامش بهاری در ۱۵ بقعه سبزوار در حال اجراست
  • زائران بقاع متبرکه خلیل‌آباد به ۳ هزار نفر رسید
  • زائران بقاع متبرکه خراسان جنوبی به ۲۰۵ هزار و ۶۰۷ زائر رسید