Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-06@22:23:24 GMT

تنش آبی به دلیل نبود مدیریت هوشمند است

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۰۸۲۷۵

 محمد نهاوندیان امروز در دومین کنفرانس دوسالانه اقتصاد آب که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، گفت: نخستین نکته‌ای که باید به آن تأکید کرد، ضرورت حضور بخش خصوصی در مسائل ملی است و این مسائل را نمی‌توان فقط برعهده دولت گذاشت. 

وی افزود: دولت باید مسائل خطیر ملی را شناسایی کند و بستر حضور فعالانه مردم و بخش خصوصی را فراهم کند، زیرا رابطه سه ضلعی دولت، اندیش‌وران و فعالان اقتصادی هر جا به کار گرفته شود، حتما راهگشاست و مشکلی نیست که با این حل نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون اقتصادی رئیس‌جمهور بیان داشت:‌بسیاری از مشکلات امروز ما و تنش‌های آبی در کشور به خاطر کمی نزولات سماوی نیست، بلکه به این دلیل است که طرف تقاضا را هوشمندانه مدیریت نکرده‌ایم و با این مشکلات روبه‌رو شده‌ایم. 

وی افزود: مقدار زیادی از اشکالات به تصمیمات لحظه‌پردازانه گذشته برمی‌گردد، اصلی‌ترین نکته‌ای که در تغییر نگاه ما باید رخ دهد، این است که چگونه در طرف تقاضا مدیریت هوشمندانه داشته باشیم. 

وی افزود: در ارزیابی این کنفرانس اگر به جمع‌بندی روشنی برسیم و مثلا مشخص شود که یک غفلتی در جایی صورت گرفته، این موضوع باید در ذهنیت سیاستگذار کشور به طور قاطع حکم داده شود که این رویکرد غلط بوده تا یک عده دیگر در جایی دیگر با شعار پوپولیستی برنخیزند و آن را تکرار کنند. 

وی بیان داشت:‌ بنابراین این موضوعات باید در حافظه اجتماعی و ملی برود و حافظه ملی باید نسبت به اثرات تصمیمات و سیاست‌ها تقویت شود و یکی ا ز لازم‌ترین کارهایی که در چهل سالگی انقلاب باید صورت گیرد،‌ ارزیابی نقادانه عملکرد و دستاوردها است. 

نهاوندیان بیان داشت‌: در بحث آب هم جنبه‌های اقتصادی و اجتماعی و سیاسی داریم، اما با کمال تأسف به دلیل اینکه به ریشه‌ها نپرداخته‌ایم، مسئله آب سیاسی شده و در برخی استان‌ها به منازعات تبدیل شده است،‌ هر چه مسئله آب را سیاسی‌تر کنیم، مشکلات بیشتر می‌شود، بنابراین مسئله آب باید اقتصادی شود. 

وی افزود: مسئله آب اگر اقتصادی شود، حتما جنبه‌های اجتماعی و سیاسی آن فروکش می‌کند. 

وی گفت: باید سرمایه‌گذاری در زمینه آب اقتصادی شود، زیرا در آن صورت است که مشارکت بخش خصوصی را خواهیم داشت و امکان ندارد، صرفا با اتکا به مجموعه دولت بتوانیم مشکلات آب را حل کنیم. 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: اقتصاد ایران بخش خصوصی دولت مشکلات انقلاب اقتصادی و اجتماعی اجتماعی و سیاسی نهاوندیان تنش آبی مدیریت هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۸۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست

به گزارش خبرگزاری مهر، همایون سامه یح، با بیان اینکه بی‌توجهی به مشکلات پرستاران سلامت کشور را به مخاطره می‌اندازد، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آنها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، ادامه داد: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آنها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری ۱۰ میلیون تومان است و از این مبلغ حدود ۹ میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجر به ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر حقوق‌ها متناسب با تورم جامعه نبوده و همین مسئله مشکلات متعددی را در کشور ایجاد کرده است، یادآور شد: با تمام هشدارهایی که در خصوص عدم تناسب حقوق و تورم در جامعه شاهد هستیم امیدواریم دولت و مسئولان اقتصادی راهکار متناسبی برای این مهم داشته باشند.

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تأثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستار با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوءاستفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آنها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآور شد: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

کد خبر 6096101 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌
  • خودتخریبی در نظام های سیاسی
  • ۸۳درصد مشترکان برق قزوین کم‌مصرف هستند
  • مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • چالش غرب در رویارویی با بیداری فرهیختگان
  • بیداری فرهیختگان در غرب
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست