Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@13:56:01 GMT

نقشه راه آموزش های حرفه ای مدیریت زنان تهیه شد

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۰۸۴۱۶

نقشه راه آموزش های حرفه ای مدیریت زنان تهیه شد

رشت - ایرنا- مشاور وزیر و مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش گفت: نقشه راه برای آموزش های حرفه ای مدیریت زنان شاغل در وزارت آموزش و پرورش تهیه شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، فرحناز مینایی پور روز سه شنبه در نشست علمی - تخصصی نقش سازنده بانوان فرهنگی در امر تعلیم و تربیت در رشت اظهار داشت: این نقشه راه یا طرح به وزیر آموزش و پرورش ارایه شده که منتظر تصویب و در اختیار قرار دادن بودجه برای اجرای این برنامه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: امیداواریم با اجرای این نقشه راه، پرورش مدیران زن آینده را در وزارت آموزش و پرورش انجام دهیم و به صورت کاملا عملی این مهم را محقق کنیم.
مینایی پور بیان داشت: توانمندسازی زنان شاغل این وزارتخانه، ارتقاء نقش و جایگاه زنان و دختران در آموزش و پرورش و توسعه تعاملات موثر در حوزه زنان از راهبردهای دفتر اموز زنان وزارت آموزش و پرورش است.
وی در ادامه سخنانش با بیان این که زنان با وجود پیشرفت های محسوس در زمینه تحصیلات و مشارکت های اجتماعی ، هنوز نتوانسته اند سهم شایسته ای از پست های مدیریتی قوه مجریه را به خود اختصاص دهند ، مسائل اجتماعی ، فرهنگی، سازمانی، خانوادگی و فردی را از موانع موجود بر سر راه کسب سمت های مدیریت ارشد و میانی توسط بانوان دانست.
مشاور وزیر و مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: فرهنگ مرد سالاری، کمبود مدل و الگوی زنان مدیر موفق، شایسته سالاری، جامعه پذیری متفاوت از جمله موانع اجتماعی فرهنگی، گرایش به مرد سالاری در انتصاب مدیران، نابرابری در امکانات آموزشی، قوانین مکتوب سازمانی و استخدامی و دور ماندن از جلسه های تصمیم گیری از جمله موانع سازمانی در ارتقاء زنان به سمت های مدیریت ارشد و میانی است.
وی ادامه داد: نگهداری از فرزندان و سالخوردگان، آموزش کودکان و امور خانه داری و نگرش منفی مرد نسبت به کار همسر از موانع خانوادگی و فقدان خودباوری، انگیزه نیل به موفقیت، ریسک پذیری، نگرش نسبت به کار و مهارت های ارتباطی و محدودیت های فیزیولوژیکی و جسمی نیز ار موانع فردی در ارتقاء زنان به سمت های مدیریت ارشد و میانی است.
مشاور وزیر و مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش در ادامه سخنانش با بیان این مطلب که از 920 هزار شاغل در این وزارتخانه ، 54 درصد زن هستند، اظهار داشت: بایستی از توانمندیها و ظرفیت های بانوان شاغل در وزارت آموزش و پرورش بیش از پیش در پست های مدیریتی بهره گرفته شود.
نشست علمی تخصصی نقش سازمانده بانوان فرهنگی در امر تعلیم و تربیت امروز (سه شنبه) با حضور جمعی از فرهنگیان استان گیلان در پژوهشکده تعلیم و تربیت آموزش و پرورش استان گیلان در رشت برگزار شد.
7286 /6030

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي آموزش و پرورش جلسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۸۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مشاور امور بانوان در وزارت جهاد کشاورزی در کارگاه توانمند سازی بانوان در حوزه حفظ و حراست و توسعه منابع طبیعی در شهر قدمگاه شهرستان زبرخان که با حضور بانوان روستایی عضو خانه‌های هلال روستا این شهرستان برگزار شد گفت: در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت مردم و دولت باهم افزایی و همکاری در کنار یکدیگر قرار گرفته اند تا این طرح بزگ و مهم به مقصد برسد.

طهماسبی مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت را مهم ارزشمند دانست و افزود: بانوان روستایی به عنوان جامعه‌ای پر تلاش و مولد نقش مهمی در تولید و کاشت درخت دارند وبازوان توانمند دولت در سرسبزی ایران اسلامی هستند.

مدیر کل منابع طبیعی وابخیزداری خراسان رضوی هم در این کارگاه گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون تعداد ۷ کارگاه توانمند سازی زنان روستایی در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیاد درخت در سطح استان برگزار شده است.

فنودی با اشاره به برگزاری این کارگاه‌ها در شهرستان‌های نیشابور، فیروزه، بردسکن، ششتمد، صالح آباد و زبرخان افزود: در این کارگاه‌ها تاکنون ۵۵۰ نفر از بانوان روستایی استان آموزش لازم در خصوص تهیه قلمه و تولید نهال و حفاظت از درختان رادریافت کرده اند.

وی گفت: در این کارگاه‌ها تعداد صدهزار گلدان پلاستیکی، قلمه سنجد، ویتکس و بذر گونه‌های بومی شامل بادامشک، آتریپلکس، نارون و ... بین بانوان توزیع شد.

مدیر کل منابع طبیعی وابخیزداری خراسان رضوی افزود: این کارگاه‌ها تاپایان سال به صورت منظم ومستمر در تمام شهرستان‌های استان برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • لازمه ساماندهی اصولی آبشوران تهیه نقشه دیجیتالی شهر کرمانشاه است
  • استاندار مرکزی: آموزش فنی و حرفه‌ای راه نجات کشور است
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • مساعدت بنگاه‌های معدنی برای توسعه و تجهیز اردوگاه‌های دانش‌آموزی جوادیه و شهید باهنر
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت