Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، رضا ملک‌زاده در مراسم چهاردهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان که در بیمارستان مفید تهران برگزار شد، اظهار داشت: بر اساس مطالعه GBD که توسط ۳۵۰۰ محقق در دنیا در حال انجام است و حدود ۲۰۰ ایرانی نیز در این مطالعه مشارکت دارند، شاخص‌های مختلفی همچون امید به زندگی و سطح سلامت کشورها مورد بررسی قرار گرفته و بر همین اساس امید به زندگی، بدو تولد در میان زنان ایرانی به حدود ۸۰ سال و در مردان به ۷۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ سال رسیده است که نبست به آنچه پیش‌بینی می‌کردیم امروز وضعیت بهتری داریم.

وی افزود: مرگ و میر کودکان و نوزادان نیز بر اساس این تحقیق در کشور ما مشخص شده که کاهش یافته و این موضوع از افتخارات نظام سلامت ایران است و علی‌رغم وجود جنگ تحمیلی، تحریم‌های دشمنان، حوادث طبیعی و سایر مشکلات توانسته‌ایم به این وضعیت خوب در منطقه در حوزه سلامت برسیم.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: امروزه بیماری‌های اسهالی حدود صفر شده و مرگ و میر مادران باردار به شدت کاهش یافته است. البته برای اینکه در زمینه کاهش بیشتر بیماری‌های نوزادی موفق شویم به امکانات بیشتری نیاز داریم.

ملک زاده اعلام کرد: در سال ۲۰۱۷، ۳۸۰ هزار مرگ در ایران داشتیم که ۷ درصد آن مربوط به مادران و کودکان، ۱۱ درصد مربوط به حوادث و تروماها و ۸۲ درصد به علت بیماری‌های غیرواگیر بوده است و این نشان می‌دهد نقش متخصصان کودکان در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر بسیار مؤثر است.

معاون تحقیقات وزیر بهداشت در ارتباط با تولید علمی در حوزه سلامت گفت: در سال ۱۹۷۸ و قبل از انقلاب تنها ۷۵۰ مقاله در حوزه سلامت داشتیم که پس از جنگ تحمیلی این آمار نیز روند کاهشی داشت ولی طی ۲۰ سال گذشته رشد خوبی را شاهد بوده‌ایم، به طوری که در سال ۲۰۱۶ در منطقه از ترکیه نیز جایگاه بالاتری را به دست آوردیم. از نظر استنادات هم بالاتر از همه کشورهای منطقه قرار داریم.

وی با اشاره به رشد سریع کیفیت تولید علم و کمیت آن طی سال‌های گذشته گفت: در سال ۲۰۱۸ جزو ۱۵ کشور تولید علم میان ۲۰ کشور جهان بوده‌ایم. همچنین ۳۰ درصد از تولید علم اکنون در بخش سلامت است و سهم مقالات علوم پزشکی در یک درصد مجلات دنیا و یک درصد مقالات پر استناد قرار دارد.

معاون وزیر بهداشت عنوان کرد: رتبه تولید علم در حوزه کودکان البته در کشور ما نسبت به کل، بیشتر بوده و در این زمینه رتبه ۲۲ را داریم ولی در کل علم در رتبه پانزدهم قرار داریم و این نشان می‌دهد باید کارهای پژوهشی بیشتری در حوزه کودکان و اطفال انجام گیرد.

وی از آغاز مطالعه سلامت مادران و فرزندان و اجرای پایلوت آن در استان‌هایی مانند اصفهان، یزد،‌ سمنان،‌ رفسنجان و ساری خبر داد و گفت:‌ این مطالعه زیرساخت مهمی در انجام تحقیقات در حوزه کودکان خواهد بود و ۱۵ هزار زوج و کودک وارد این مطالعه خواهند شد که تا حالا حدود ۷ هزار مورد ثبت شده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: معاون وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۸۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت‌های سخت افزاری و نرم افزاری حوزه درمان اردبیل مطلوب است

سیدحامد عاملی در حاشیه آیین بهره‌برداری از پایگاه سلامت شماره ۳۰ اردبیل اظهار کرد: پیشرفت در سخت‌افزار و نرم‌افزار سلامت با اولویت پیگیری می‌شود و با تمام توان پیگیر نیازمندی‌های بخش سلامت اسان اردبیل هستیم.

او از غربالگری ۸۰۰ هزار نفر از جمعیت استان در پویش ملی سلامت خبر داد و خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری در بخش بهداشت و سلامت هدف و رویکرد اصلی ما در اردبیل است و اولویت این بخش نسبت به درمان حایز اهمیت است.

استاندار اردبیل با اشاره به توسعه و گسترش مراکز بهداشت و سلامت و کاهش چشمگیر مرگ و میر نوزادان در اردبیل خبر داد و تصریح کرد: احداث دو مرکز تخصصی درمان ناباروری در استان اردبیل پیگیری می‌شود.

عاملی با قدردانی از فعالان حوزه سلامت در اردبیل گفت: بخش بهداشت و سلامت مقدم بر بحث درمان است و هر چقدر در این بخش سرمایه‌گذاری کنیم هزینه کمتری در حوزه درمانی خواهیم کرد.

او افرود: خوشبختانه در سطح استان اردبیل اقدامات مطلوبی در بخش بهداشت و سلامت انجام شده به طوری که شاهد توسعه و گسترش مراکز بهداشت و سلامت در استان هستیم.

استاندار اردبیل با بیان اینکه پروژه‌های متعدد درمانی در اردبیل در دست احداث است، افزود: به زودی شاهد بهره برداری از این پروژه‌ها در این خواهیم بود.

عاملی بیان اینکه استان پیش از این در بحث مرگ‌ومیر نوزادان رتبه اول را داشت، تصریح کرد: با برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام یافته و همچنین گسترش فعالیت‌های خانه‌های بهداشت، مرگ و میر نوزادان کاهش چشمگیری یافت به طوری که اکنون رتبه استان اردبیل در این بخش چهاردهم کشور است.

او با اشاره به پیشرفت‌های به دست آمده در زمینه درمان ناباروری بیان کرد: مشکلات متعددی در زمینه ناباروری در استان اردبیل وجود داشت که خوشبختانه با احداث دو مرکز تخصصی درمان ناباروری در استان اردبیل اکنون مشکلات در این زمینه به حداقل رسیده و پیشرفت‌های چشمگیری نیز حاصل شده است.

استاندار اردبیل غربالگری جامع انجام شده طی سال گذشته در استان اردبیل را یادآور شد و بیان کرد: نزدیک به ۸۰۰ هزار نفر در سطح استان اردبیل طی سال گذشته در قالب طرح جامع غربالگری دیابت و فشار خون بررسی شدند که از این تعداد ۲۲ هزار نفر به عنوان افراد مشکوک به بیماری دیابت و فشار خون شناسایی و روند درمان خود را آغاز کردند.

عاملی گفت: سال گذشته خدمات حوزه سلامت به صورت رایگان در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر استان اردبیل ارائه شد که امسال نیز براساس توافقات انجام یافته قرار است این خدمات رایگان برای شهر‌های بالای ۲۰ هزار نفر نیز ارائه شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می دهند
  • پینوکیویی که کارآفرین است
  • حضور ۴۰۰ مهندس ایرانی برای ساخت یک سد | جزئیات شاهکار مهندسان ایرانی در پروژه اومااویا سریلانکا | ویدئو
  • ۱۵۰۰ تخت بیمارستانی به سرانه درمانی البرز افزوده می شود
  • با سوپر غذای تقویت‌کننده مغز آشنا شوید
  • رونمایی از هوش مصنوعی مایکروسافت برای انجام کارهای ساده
  • غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد انجام می‌شود
  • راه اندازی کامل بخش دیالیز بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذری
  • پیشرفت‌های سخت افزاری و نرم افزاری حوزه درمان اردبیل مطلوب است