Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران از بازنگری جشنواره دانشجویی ابن‌سینا و تغییر ملاک انتخاب دانشجویان در این جشنواره خبر داد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست هیئت داوران مرکزی پنجمین جشنواره دانشجویی ابن‌سینا، آیین‌نامه جشنواره مورد بازنگری قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دکتر فرزین حلب چی معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در توضیح موارد بازنگری شده جشنواره ابن سینا گفت: پیشنهاد‌های ارائه‌شده حاصل تجربه برگزاری ۴ دوره قبلی جشنواره و نشست‌های مکرر اتاق فکر دانشجویان است که پس از بحث و بررسی هیات داوران مقرر شد این اصلاحات در آیین‌نامه اعمال شود.

وی با اشاره به پیشنهاد‌هایی که مورد موافقت هیات داوران قرار گرفت، گفت: نخستین تغییر مربوط به زمان برگزاری جشنواره است. امسال در هفتم اسفندماه میزبان دانشجویان در پنجمین جشنواره دانشجویی ابن‌سینا خواهیم بود و از فردا فراخوان جشنواره اعلام می‌شود.

حلب چی با اشاره به بازنگری در چیدمان محور‌ها و متولیان کمیته‌های تخصصی گفت: براین اساس بعضی از محور‌ها ادغام شد و دانشجویان می‌توانند در محور‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی شامل (قران و عترت، نماز، هنری و ادبی) اجتماعی شامل (فعالیت‌های داوطلبانه و عام‌المنفعه، تعهد حرفه‌ای و فعال حوزه دانشجویی) ورزشی و دانشجوی جامع شرکت کنند.

معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران از امکان شرکت گروه‌های دانشجویی در جشنواره خبر داد و گفت: براساس آیین‌نامه قبلی فقط افراد حقیقی می‌توانستند در جشنواره شرکت کنند. در بازنگری انجام‌شده امکان شرکت کانون‌ها، انجمن‌های علمی، کمپین‌ها و تشکل‌ها نیز فراهم‌شده است.

وی افزود: براساس آیین‌نامه جدید، امکان انتخاب دانشجو در یک محور و در یک مقطع تکراری برداشته شد. به‌عنوان مثال اگر در گذشته دانشجویی برگزیده محور ورزشی بود و سال بعد با روزمه فعالیت‌های یک سال اخیر خود در همان حوزه ورزشی شرکت می‌کرد؛ به‌منظور تقدیر از دانشجویان دیگر، دیگر نمی‌تواند در آن محور شرکت کند.

حلب چی با اشاره به تعیین کف امتیاز قابل‌قبول برای اعلام برگزیدگان گفت: کمیته‌های تخصصی باید کف امتیاز قابل‌قبول برای اعلام برگزیدگان را تعیین کنند. اگر در یک سال داوطلبی نتوانست شرایط پایه را احراز کند در این محور برگزیده‌ای نخواهیم داشت.

معاون دانشجویی دانشگاه تصریح کرد: براساس بازنگری انجام‌شده امکان برگزیده شدن در بیش از یک محور در یک جشنواره برداشته شد. البته دانشجویان می‌توانند در محور‌های مختلف کاندیدا شوند، ولی فقط در یک محور که شاخص‌تر هستند برگزیده می‌شوند.

وی با اشاره به افزودن بخش بین‌الملل به محور‌های جشنواره گفت: با همکاری معاونت بین‌الملل، امسال یک دانشجوی برگزیده خارجی خواهیم داشت.

حلب چی با اشاره به تغییر در ملاک‌های انتخاب دانشجوی جامع گفت: قرار شد چک‌لیست‌های داوری توسط کمیته‌های تخصصی بازنگری و برای شفافیت بیشتر، فعالیت‌های واجد امتیاز در وبگاه جشنواره منتشر شود.

دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران تعیین ملاک‌های انتخاب دانشجویان در جشنواره ابن سینا را به‌نوعی هدایت دانشجویان به خط‌مشی دانشگاه دانست و گفت: یک دانشجو باید افزون بر تحصیل در رشته خود؛ ورزش کند، کتاب بخواند، انسانیت و نحوه رفتار مناسب با مردم را یاد بگیرد، در فعالیت‌های اجتماعی مشارکت کند و مدیریت و رهبری را بیاموزد.

وی افزود: دانشکده پزشکی باید دانشجویانی را تربیت کند که در آینده پزشک خوبی باشند؛ بتوانند بیمارستان را اداره کنند و با مردم ارتباط خوبی داشته باشند؛ لذا در انتخاب‌ها باید همه این ملاک‌ها موردتوجه قرار گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید برافزایش کیفیت جشنواره گفت: تکرار هرساله یک نفر به‌عنوان برگزیده و انتخاب یک دانشجو در چند محور کیفیت جشنواره را تحت تاثیر قرار می‌دهد. اگر در یک محور، داوطلبی امتیاز لازم را کسب نکرد نباید در آن محور برگزیده‌ای انتخاب شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تهران ملاک انتخاب جشنواره ابن سینا بازنگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۸۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراضات دانشجویی؛ واقعیت آمریکا بدون روتوش

کارشناس مسائل آمریکا با تاکید بر این‌که این تحولات و اصل داستان اعتراضات دانشجویی، واقعیت آمریکا بدون روتوش را نشان می‌دهد،‌ گفت البته اعتراضات بر سیاست حمایت آمریکا از صهیونیست‌ها تاثیری ندارد، اگرچه بایدن گاهی اوقات حرف‌های دو پهلو می‌زند اما در عمل تغییری در سیاست‌های او رخ نمی‌دهد. 

اعتراضات دانشجویی در آمریکا با برپایی کمپ‌های چادری در دانشگاه کلمبیا آغاز شد و در مدت کوتاهی به دانشگاه‌های سراسر آمریکا رسید  و نهایتا منجر به تعلیق گسترده و دستگیری صدها دانشجو در نیویورک، تگزاس و کالیفرنیا شد.

آمریکا متحد نزدیک رژیم صهیونیستی است و در پی این اتفاقات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد که آنچه در دانشگاه ‌های آمریکا اتفاق می‌افتد وحشتناک است. 

نتانیاهو که ارتش رژیم صهیونیستی با دستور او طی ۶ ماه گذشته بیش از ۳۴ هزار نفر از مردم غزه را به شهادت رسانده، دانشجویان آمریکایی را «اوباش یهود ستیز» خواند و مدعی شد آن‌ها دانشگاه‌های برتر این کشور را «تصرف کرده‌اند و خواستار نابودی اسرائیل هستند».

چادرهای دانشجویان در دانشگاه کلمبیا

اعتراضات دانشجویی ضدجنگ در غزه، یادآور جنبش‌های مخالف جنگ ویتنام

«فؤاد ایزدی» کارشناس مسائل آمریکا در گفت‌وگو با ایسنا در تحلیل خود از اعتراضات دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا در پی حمایت از فلسطین اظهار کرد: همان‌طور که یکی از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا گفته بیش از ۲۰۰ دانشگاه شاهد تظاهرات بوده و حتی در دانشگاه کلمبیا، رئییس دانشگاه اعتراضات را سرکوب نکرده و پس از این که پلیس و نیروهای امنیتی و نظامی وارد عمل شده‌اند، صدها نفر دستگیر و یا اخراج شده‌اند. در حال حاضر نیز یکی از درخواست‌های معترضین این است کسانی که اخراج شده‌اند بتوانند به دانشگاه برگردند.

وی افزود: این حرکت گسترده دانشجویان و جمعیت طرفدار آرمان فلسطین ناشی از این است که آن‌ها به منابع خبری جدیدی دست یافته‌اند که واقعیت‌ها را متوجه شده‌اند، به همین دلیل بایدن روز گذشته قانونی را تصویب کرد که برنامه تیک تاک ۹ ماه فرصت دارد تا یک خریدار آمریکایی پیدا کند و اگر مالکیت آن به آمریکا نرسد، این برنامه توسط شرکت‌های آمریکایی ممنوع خواهد شد و راه دور زدنی هم وجود ندارد، در واقع در آمریکا ممنوع کردن یک برنامه کاربردی بسیار راحت است. 

این استاد دانشگاه همچنین بیان کرد: به‌رغم این‌که مدام صحبت از جریان آزاد اطلاعات و بیان می‌زنند اما کوچک‌ترین خطری احساس کنند قاطعا برخورد می‌کنند، همان‌طور که می بینید تظاهرات دانشجویان خشونت‌آمیز نیست و تنها شعار می‌دهند اما پلیس آمریکا به شدت برخورد می‌کند. این حرکت اجتماعی ما را به تحولات دهه ۶۰ میلادی در آمریکا می‌اندازد که دانشجویان به صورت گسترده به جنگ ویتنام اعتراض داشتند. 

ایزدی با بیان این‌که در آمریکا جنبش‌های دانشجویی در میان افکار عمومی اهمیت زیادی دارد،‌ گفت: این‌ افراد حرف‌هایی را می‌گویند که ۴۵ سال است جمهوری اسلامی ایران بر آن‌ها تاکید دارد.

بازداشت دانشجویان توسط پلیس آمریکا

بایدن صهیونیست‌تر از نتانیاهو

این کارشناس مسائل بین‌الملل با اشاره به این‌که اعتراضات دانشجویان واقعیت آمریکا بدون روتوش را نشان می‌دهد، اظهار داشت: در نظر داشته باشیم بایدن اگر از نتانیاهو بیش‌تر صهیونیست نباشد، کمتر نیست و این اتفاقات بر روری سیاست حمایت آمریکا از صهیونیست‌ها تاثیری ندارد، گرچه رئیس‌جمهور آمریکا گاهی اوقات حرف‌های دو پهلو می‌زند اما در عمل تغییری در سیاست‌های بایدن رخ نمی‌دهد. 

با افزایش اعتراضات دانشجویی در آمریکا به جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه،‌ نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، نسبت به این اعتراضات واکنش تندی نشان داده و طرفداران فلسطینی در دانشگاه‌های آمریکا را یهود ستیز دانسته است.

ایزدی همچنین درباره واکنش نتانیاهو به اعتراضات دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا خاطرنشان کرد: صهیونیست‌ها سال‌هاست میلیون‌ها دلار برای ذهنیت آمریکایی‌ها درباره اسرائیل هزینه می‌کنند و اکنون می‌بینند این چارچوبی که ایجاد کرده‌اند درحال شکسته شدن است و کمتر شهری در آمریکاست که در آن تظاهرات نباشد، به همین دلیل نگران هستند. 

این استاد دانشگاه با تاکید بر این که بقا صهیونیست‌ها در گرو حمایت آمریکایی‌هاست، گفت: اگر حمایت آمریکا کم شود که طبیعتا در دولت بایدن این‌گونه نیست اما همین کم‌شدن و کاهش حمایت اهمیت دارد و صهیونیست‌ها را نابود می‌کند؛ به نظرم دلیل واکنش و نگرانی نتانیاهو نیز همین است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گسترش اعتراضات دانشجویی در پایتخت آمریکا
  • اعتراضات دانشجویی؛ واقعیت آمریکا بدون روتوش
  • خیزش دانشجویی در آمریکا و درگیری پلیس با دانشجویان
  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی
  • جنبش دانشجویی ۷ اکتبر
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • واگذاری دیپلماسی علمی محور مقاومت به دانشگاه شاهد
  • فراخوان ثبت‌نام دانشجویی طرح «حامیم» در لرستان
  • برگزاری اردوگاه حمایت از غزه در دانشگاه سیدنی استرالیا + تصاویر
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟