Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور ضمن تاکید بر بهره‌گیری از توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان، از امضای موافقت‌نامه دالان ترانزیتی ایران، هندوستان و افغانستان و ارائه خدمات به کشورهای ساحلی اقیانوس هند، آسیای میانه خبر داد.

‌به گزارش ایسنا، ‌محمد راستاد در آیین گشایش نمایشگاه بین المللی صنایع دریایی و دریانوردی ایران که صبح دوشنبه در مرکز همایش های بین المللی جزیره کیش برگزار شد با تاکید بر اینکه تحریم های دشمنان تاثیری بر روند توسعه فعالیت های دریایی کشور نداشته به نقش کلیدی ایران در دالان ترانزیت بین المللی اشاره کرد و گفت: با امضای موافقت نامه دالان ترانزیتی ایران، هندوستان و افغانستان که اولین شورای هماهنگی آن 2 ماه قبل برگزار شد و اولین کمیته راهبردی آن نیز هفته آینده در بندر چابهار برگزار می شود، ظرفیت های بندر توسعه یافته چابهار در اختیار کشورهای ساحلی اقیانوس هند، آسیای میانه و افغانستان قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از بهره‌برداری پایانه کانتینری بندر شهید رجایی با سرمایه گذاری 124 میلیون یورو در روزهای آینده خبر داد و تصریح کرد : در روزهای آینده با حضور مقامات کشوری طرح تجهیز بندر کانتینری شهید رجایی در بخش کشتی های بندر به ساحل با سرمایه گذاری 104 میلیون یورو و بخش جرثقیل های محوطه ای با سرمایه گذاری 20 میلیون یور به بهره برداری می رسند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه پایانه مهم بندری در جزیره نگین هم طرح ارزشمند دیگری در بنادر جنوبی کشور است که عملیات اجرایی آن  سال94 آغاز شده بود و به زودی به بهره برداری می رسد، گفت: توسعه دسترسی دریایی بنادر شهید رجایی، امام خمینی و بندر بوشهر از اولویت های دولت است. اجرای موفق طرح ایجاد ظرفیت پذیرش کشتی های 100 هزار تنی در بندر چابهار نیز بخشی از طرح توسعه دسترسی دریایی بنادر کشور است.

وی همچنین به رشد 40 درصدی فعالیت‌های بندر چابهار اشاره کرد و افزود: در راستای توسعه تجارت دریایی و خدمات ترانزیت کالا  ظرفیت بندر چابهار از2 میلیون تن در سال به 8 و نیم میلیون تن افزایش یافته است. امسال نیز برای نخستین بارکشتی 73 هزار تنی حامل غلات در این بندر پذیرش شد.

راستاد با اعلام اینکه 28 آذر همزمان با روز ملی حمل و نقل تفاهم نامه چندین طرح در بنادر تجاری کشور با سرمایه گذاری هزار و 800 میلیارد تومانی به امضاء می رسد، تصریح کرد: تحریم های دشمنان خارجی نتوانسته مانعی برای ارتقاء توان داخلی کشور باشد. خوشبختانه در این مقطع اجماع جهانی نیز با دشمنان ما همراه نبوده و تحریم ها را تایید نمی کنند.

وی جایگاه ارزشمند ایران در حلقه ترانزیت بین المللی را جایگاهی تثبیت شده و غیر قابل اغماض دانست و گفت: انعقاد قرارداد ساخت بزرگ ترین پایانه تمام مکانیزه مواد معدنی کشور در بندر شهید رجایی با سرمایه گذاری پنج هزارمیلیارد تومانی بخش خصوصی در مراحل پایانی است و این بیانگر  توان بالای بخش خصوصی برای توسعه فعالیت های دریایی است.

راستاد با تاکید بر اینکه با تکیه بر توان داخلی بر تحریم ها فائق می آییم از رشد 5 درصدی ترانزیت نفتی کشور در 8 ماه نخست امسال خبر داد و گفت: با تکیه بر توانمندی متخصصان داخلی و ظرفیت شرکت های دانش بنیان داخلی می توانیم با تحریم ها مقابله کرده و پیروز شویم.

معاون وزیر راه و شهرسازی طراحی و تولید سیستم تصمیم یار کشتی در داخل کشور را نمونه ای ارزشمند از توانمندی های متخصصان کشورمان برشمرد.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تحریم های آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۸۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علاقه‌مندی تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان بنادر و دریانوردی، شایسته مراد زاده معاون وزیر حمل ونقل تاجیکستان در دیدار با علی‌اکبر صفایی معاون وزیر راه و شهرسازی بر علاقه مندی دولت این کشور برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در بندر چابهار تاکید کرد.

معاون وزیر حمل ونقل تاجیکستان در این نشست افزود: روابط دو جانبه تجاری و اقتصادی بین تهران و دوشنبه در سطح خوبی قرار دارد.

وی با اشاره به سوابق تاریخی و فرهنگی مشترک بین ایران و تاجیکستان، اظهار داشت: در ۲ سال گذشته سطح روابط اقتصادی و جابه‌جایی کالا بین دو کشور رو به رشد بوده و افزایش یافته است.

مراد زاده همچنین از علاقه تاجیکستان برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار خبر داد.

اهتمام دولت سیزدهم برای توسعه روابط تجاری با کشور‌های فارسی زبان

در این دیدار همچنین علی‌اکبر صفایی، معاون وزیر راه و شهرسازی ایران نیز با اشاره اهتمام دولت سیزدهم برای توسعه همکاری‌های اقتصادی و بازرگانی با کشور‌های همسایه به ویژه با کشور‌های فارسی زبان، تاکید کرد: رویکرد تهران در توسعه همکاری‌های حمل‌ونقلی و ترانزیتی با کشور‌های همسایه، منافع برد- برد و اشتراکی برای همه فعالان اقتصادی است.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه مطابق برنامه‌ریزی انجام شده و اهتمام وزیر راه وشهرسازی ایران برای اتصال بندر چابهار به راه‌آهن سراسری کشور در یک سال آینده، تاکید کرد: با حضور دولت هند و سرمایه‌گذاری یک شرکت هندی در بندر چابهار، علاوه بر ارتقای ظرفیت‌های زیرساختی و تجهیزاتی این بندر، عملکرد تخلیه و بارگیری بندر چابهار نیز به بیش از پنج میلیون تن افزایش یافته است.

صفایی با بیان اینکه آینده تجاری و بازرگانی بسیار خوبی در انتظار بندر چابهار است، افزود: هم اکنون کشتی‌های لاینر به صورت مستقیم از هند و چین در بندر شهید بهشتی چابهار پهلوگیری می‌کنند.

وی با استقبال از سرمایه‌گذاری زیرساختی دولت و شرکت‌های خصوصی مورد تایید تاجیکستان در بندر چابهار برای ساخت محوطه لجستیکی در این بندر تاکید کرد: مدل اقتصادی و بازرگانی مد نظر دولت تاجیکستان، میزان و مدت قرارداد سرمایه‌گذاری این کشور در بندر اقیانوسی چابهار را تعیین خواهد کرد.

به گفته صفایی، سرمایه‌گذار تاجیکی این امکان را دارد با ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار، از آن برای ترانزیت کالا‌های کشورش و کالا‌های سایر کشور‌ها استفاده کند و از تسهیلات و تخفیفات ترانزیتی بندر چابهار بهره ببرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • لکوموتیو قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه توقیف شد / کنسرسیوم توسعه ریلی: کارکنان راه آهن در اقدامی عجیب لکوموتیو را از قطار جدا کرده و آن را با خود بردند
  • نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بندر چابهار هستیم
  • تهدیدهای ترانزیت دریایی در ۱۴۰۳
  • آمادگی بندر چابهار برای تسهیل تجارت اقتصادی با کشور تاجیکستان
  • سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار
  • بهار روابط تجاری ایران - تاجیکستان/سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • علاقه‌مندی تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار