Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌مسئول بسیج اساتید استان هرمزگان به نبود دانشگاه تخصصی دریایی در استان انتقاد کرد و گفت: بسیاری از رشته‌های تخصصی دریایی را در کشور نداریم و اگر بخواهیم توسعه پیدا کنیم لازم است در این حوزه نیز به تربیت نیروی انسانی متخصص بپردازیم.

‌به گزارش ایسنا،‌ احسان کامرانی در جمع نخبگان بسیجی استان اظهار کرد:  اندیشکده‌ها یک الگویی است که از قبل وجود داشت و ما آن را بومی‌سازی کردیم، هم اکنون 3 اندیشکده در استان و در سه سطح محلی، ملی و بین‌المللی در حال فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول بسیج اساتید استان هرمزگان افزود: در دنیا حدود 75 هزار اندیشکده وجود دارد و با توجه به اهمیت منطقه، از جاهای دیگر آمده‌اند، در دبی نیز اندیشکده راه‌اندازی کردند، اما در کشور  حدود 50 اندیشکده وجود دارد که در استان هرمزگان سه اندیشکده فعال است.

وی اظهار کرد: این سه اندیشکده در قالب کارگروه‌های مختلف از جمله، آسیب‌های اجتماعی، شبکه‌های مجازی، اعتیاد و وابستگی دارویی، سرقت و دزدی، خودکشی، بزهکاری، اقتصادی، کشاورزی و آینده‌پژوهی فعالیت می‌کنند.

کامرانی با اشاره به همجواری استان با دریا با بیان اینکه یکی از پزوهشکده‌ها با محوریت اقتصاد دریایی فعالیت می‌کند، اظهار کرد:  ما فقط از 15 درصد ظرفیت دریا استفاده می کنیم و از85 درصد دیگر مغفول مانده‌ایم و متاسفانه نتوانستیم این ظرفیت‌ها را به بالفعل تبدیل کنیم.

وی  به نبود دانشگاه تخصصی دریایی در استان انتقاد کرد و افزود:  ما خیلی از رشته‌های تخصصی دریایی در کشور را هم نداریم و اگر بخواهیم توسعه پیدا کنیم لازم است در این حوزه نیز به تربیت نیروی انسانی متخصص بپردازیم.

کامرانی در پایان گفت: امیدوارم بتوانیم کاری کنیم که برای مردم مفید باشیم.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۹۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام

فرزاد شریفی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام اظهار کرد: مجوز ایجاد پنج کارگاه صنایع‌دستی در رشته‌های نقاشی سفال زیر لعابدار، حصیربافی، زیورآلات سنتی، نقاشی سفال و خراطی چوب برای فعالیت صنعتگران علاقه‌مند به این رشته‌ها در شهرستان آبدانان صادر شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام با بیان اینکه هم‌اکنون ۳۱ کارگاه صنایع‌دستی در رشته‌های مختلف در این شهرستان فعالیت دارند، عنوان کرد: مجوز تأسیس کارگاهی مجوزی است که برای راه‌اندازی و ایجاد ظرفیت‌های جدید تولید، اشتغال، توسعه و تکمیل ظرفیت‌های موجود در یک رشته مصوب صنایع‌دستی صادر می‌شود و بیانگر پیش‌بینی ظرفیت و نوع تولید محصولات است.

وی تصریح کرد: صنایع‌دستی جزو مشاغلی است که از مزایای آن می‌توان تجهیزات ارزان، سهولت دسترسی، بازار فروش و آموزش سریع آن را نام برد.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • حضور ویرانگرِ آمریکا | افغانستان
  • مهلت انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • مهلت ثبت نام بدون آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی
  • اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی
  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • دانشگاه بوعلی سینای همدان، میزبان رویداد دانشگاهی نزدیک قله ایم
  • پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی
  • استان‌ها در ۶۲ رشته طرح زنجیره‌های ارزش راهبردی فعالیت دارند
  • تعامل رسانه‌ها با اندیشکده‌ها باید تقویت شود/ سیاست پژوهی، نوک پیکان پژوهش است