Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@19:52:16 GMT

نخستین همایش ملی عناب در بیرجند برگزار می شود

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۰۹۳۵۱

نخستین همایش ملی عناب در بیرجند برگزار می شود

بیرجند - ایرنا - نخستین همایش ملی عناب روزهای هشتم و نهم اردیبهشت ماه 98 در بیرجند برگزار می شود.

به گزارش ایرنا دبیر علمی همایش ملی عناب روز سه شنبه در نشست خبری گفت: آخرین مهلت ارسال مقاله به این همایش 15 بهمن ماه و اعلام نتایج داوری مقالات 30 بهمن ماه در نظر گرفته شده است.
محسن پویان افزود: فراهم کردن زمینه ارایه جدیدترین فعالیت های پژوهشی مرتبط با عناب، شناسایی پژوهشگران فعال در زمینه این محصول و تلاش برای فراهم کردن افزایش بهره وری اقتصادی و تجاری از جمله اهداف برگزاری این همایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی شناسایی چالش ها و فرصت های پیش رو در تولید، تجارت و فراوری عناب و فراهم کردن زمینه هم افزایی اندوخته های پژوهشی با موضوع عناب را از دیگر اهداف برگزاری همایش مذکور برشمرد.
مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی ادامه داد: محورهای همایش ملی عناب در چهار بخش کشاورزی و منابع طبیعی، داروسازی، پزشکی و دامپزشکی، فرآوری و صنایع غذایی و اقتصاد، تجارت و صادرات در نظر گرفته شده است.
وی گفت: شیوه های نوین کشت و تولید عناب، معرفی اکوتیپ های مقاوم به تنش های محیطی، مکانیزاسیون، کاربرد دانش بومی، تولید ارگانیک، ریز ازدیادی و تکثیر عناب، کاربرد ژنتیک و بیوتکنولوژی در اصلاح عناب از جمله محورهای بخش کشاورزی و منابع طبیعی است.
پویان افزود: همچنین مدیریت پایدار آب و خاک در تولید عناب، مدیریت آفات، بیماری ها و کنترل علف های هرز، تولید کودهای ویژه و تغذیه عناب و کاربردهای هواشناسی در سیستم های تولید این محصول از دیگر محورهاست.
وی گفت: بازاریابی، فروش و صادرات، گردشگری و اکوتوریسم، برندینگ، تجارت الکترونیک و نقش عناب در اشتغالزایی و کارآفرینی از جمله مهمترین محورهای این همایش است.
دبیر علمی همایش ملی عناب افزود: فیتوشیمی عناب، کاربرد آن در دامپروری و آبزی پروری، تداخلات دارویی و تغذیه ای، معرفی پتانسیل های تولید دارو از عناب، کاربردهای پزشکی و درمانی، طب سنتی، فرآوری و صنایع غذایی، نوآوری در تولید فرآورده های مختلف و متنوع، بسته بندی و بهینه سازی فرآیند خشک کردن عناب نیز از دیگر محورهای این همایش است.
وی بیان کرد: حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی کشور، محمدرضا پورعابدی معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی، ولی الله مظفریان عضو هیات علمی موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور، داراب یزدانی مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی و عضو هیئت علمی پژوهشکده گیاهان دارویی از جمله سخنرانان محوری این همایش خواهند بود.
پویان اظهار داشت: در حال حاضر 95 درصد عناب ایران در استان جنوبی تولید می شود همچنین این استان بزرگترین تولید کننده عناب دنیا بعد از کشور چین است.
وی گفت: این در حالیست که در چین بیش از صدها رقم فرآورده و محصول از عناب تولید و وارد بازار شده اما در خراسان جنوبی هنوز آنطور که باید محصولی وارد بازار نشده است و از لحاظ فرآوری خیلی عقب هستیم.
مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی اضافه کرد: این مجتمع در زمینی به مساحت 14 هکتار با سه آزمایشگاه تخصصی بیوتکنولوژی، بیولوژی و صنایع غذایی محصولات استراتژیک استان احداث شده و در حال تجهیز است.
وی به فعالیت پنج متخصص و پژوهشگر در این مجتمع اشاره کرد و گفت: در این مجتمع کار ما متفاوت خواهد بود چون معتقدیم اگر پژوهش کاربستی به نفع تولیدکننده و مردم باشد هزینه و اگر کاربستی به اشتغال و اقتصاد ختم شود و به نفع تولید کننده باشد سرمایه گذاری محسوب می شود.
پویان اضافه کرد: بر این مبنا پژوهش در استان بیشتر هزینه بوده تا سرمایه گذاری لذا هدف ما در مجموع تحقیقات یک علم خاص نیست بلکه تصمیم داریم روی کاربردها و اشتغالزایی عناب کار کنیم.
وی گفت: نخستین بار به زودی حدود 12 محصول و فرآورده از عناب از این مجتمع به بازار معرفی می شود همچنین پنج محصول در حال ثبت اختراع است.
دبیر علمی همایش ملی عناب گفت: عناب از محصولاتی است که بیش از 70 مورد استفاده بالینی دارد و هند بیش از 12 دارو از این محصول فرموله کرده اما در ایران در این زمینه اقدامی صورت نگرفته است.
وی گفت: در استان از پژوهشگران به ویژه خودم انتقاد دارم باید تغییری در رویه ها ایجاد کنیم چون در برخی استان ها به ویژه دشت قزوین با شتاب خیلی زیاد در زمینه عناب در حال کار هستند که به نظر می رسد اگر دیر به خود بجنبیم استان قزوین به قطب عناب تبدیل خواهد شد.
پویان بیان کرد: در حال حاضر 80 گونه گیاهی مزیت دار جز محصولات عناب و زرشک در استان وجود دارد که به زودی به صورت کتاب و مقاله معرفی خواهند شد.
در حال حاضر سطح زیر کشت باغات عناب استان خراسان جنوبی 2 هزار و 986 هکتار است که سالانه به طور متوسط چهار هزار و 868 تن عناب از باغات استان برداشت می شود.
7557*3028

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كشاورزي عناب همايش ملي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۹۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمید قنبری گفت: بیش از ۶۵ درصد از بازار تبلیغات در دنیا به صورت دیجیتال انجام می‌شود که ارزش آن در سال گذشته حدود ۵۸۰ میلیارد دلار بوده است.

او افزود: از عمر صنعت تبلیغات دیجیتال در ایران نیز بیش از دو دهه می‌گذرد و در این بازه زمانی، این نوع از تبلیغات جایگاه خود را در میان مردم پیدا کرده است. به گونه‌ای که بر اساس گزارش‌ها حدود ۶۶ درصد ایرانیان به یکی از تبلیغات دیجیتال عادت دارند و تعداد دفعات نمایش تبلیغات دیجیتال در ایران از مرز ۷۰۰ میلیارد بار در سال گذشته است.

قنبری با اشاره به این آمارها گفت: با وجود جا افتادن صنعت تبلیغات در میان مخاطبان، هنوز مشکلاتی در این صنعت وجود دارد. چه مشکلاتی که از جانب سیاستگذار به فعالان این حوزه تحمیل می‌شود و چه مشکلاتی که تحریم‌ها و قانون‌گذاری‌ها برای ما ایجاد کرده است.

وی تاکید کرد: اهمیت صنعت دیجیتال چنان بود که ما تصمیم گرفتیم امسال همزمان با برگزاری نمایشگاه اینوتکس، اولین دوره همایش تبلیغات دیجیتال با نام ادز آپ را برگزار کنیم تا با این کار هم دانش تبلیغات دیجیتال را ارتقا دهیم و هم اینکه فضایی فراهم کنیم تا متخصصان این حوزه به تبادل نظر با هم بپردارند.

قنبری درباره جزئیات برگزاری این همایش گفت: همایش ادز آپ قرار است ۲۱ اردیبهشت ماه در پارک فناوری پردیس برگزار شود. در این همایش چهار پنل تخصصی با حضور بیش از ۲۰ نفر از فعالان تبلیغات دیجیتال برگزار می‌شود و هر کدام به یکی از چالش‌ها و موضوعات روز این صنعت می‌پردازند.

دبیر این همایش با ارائه جزئیات این پنل‌ها تصریح کرد: وضعیت تبلیغات دیجیتال در ایران یکی از پنل‌های مهمی است که در این همایش برگزار می‌شود و آژانس‌های تبلیغاتی به موضوعات مهم این حوزه می‌پردازند.

بررسی نقش گوگل در تبلیغات دیجیتال و تاثیر تحریم‌ها بر این حوزه یکی دیگر از پنل‌هایی است که قنبری به آن اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت مساله تقلب در تبلیغات نیز پنلی با این موضوع ترتیب دادیم تا متخصصان در این باره صحبت کنند. آخرین پنل هم درباره ارتباط میان مراکز آموزشی و تبلیغات است.

به گفته قنبری، امسال قرار است برندگان جایزه ایران ادز هم در این همایش معرفی شوند و مراسم اختتامیه این جایزه در این رویداد برگزار خواهد شد. به گفته قنبری این جوایز در هفت بخش آگهی‌های تلویزیونی، آگهی‌های محیطی، فیلم‌های تبلیغاتی شبکه‌های اجتماعی، پروژه‌های BTL، کمپین‌های دیجیتال و یکپارچه و فیلم‌های شرکتی برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای حضور در رویداد و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس Adsup.inotex.com مراجعه کنند.
اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور در قالب غرفه‌دار، ۱۵۰ سرمایه‌گذار استارتاپی، ۴۰۰ جلسه بین کسب‌وکارها و ۲۰ رویداد و بخش جانبی‌ خواهد بود.

کد خبر 6091170 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • «دماوند انرژی» چراغ تولید ۳ طرح پتروشیمی را روشن کرد
  • همایش بهاباد شناسی برگزار می شود
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار شد
  • همایش روز شوراهای خراسان جنوبی برگزار شد
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد
  • نخستین مسابقه «روایت‌نویسی نمایشگاه کتاب» برگزار می‌شود
  • ۷ دادگاه علنی برخط در مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران برگزار می‌شود
  • برگزاری نخستین جلسه کمیته سرمایه‌گذاری بانک دی در سال جاری
  • تحقق ۱۰۳ درصدی تولید در پتروشیمی ایلام