Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-06@10:46:03 GMT

عشایر و مسئولین دست به دست هم میدهند

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۰۹۳۸۹

عشایر و مسئولین دست به دست هم میدهند

به گزارش خبرگزاری برنا از سمنان؛محمدرضا افضلی گفت: با توجه به حضور گسترده عشایر در سطح مراتع و کوهستان‌های استان سمنان، تعامل خوبی با اداره امور عشایری استان در خصوص جلب مشارکت عشایر در صیانت و حفاظت از آثار و جلوگیری از حفاری‌های غیر مجاز انجام شده است.

وی هدف از جلب مشارکت را شناخت و آموزش مردم در زمینه صیانت از آثار تاریخی و معرفی یگان حفاظت میراث فرهنگی عنوان کرد و گفت: در این زمینه، همکاری خوبی با شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان سمنان در خصوص جلب مشارکت‌های اجتماعی با انجام تبلیغات محیطی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در راهپیمایی‌های ملی(13آبان،9دی،22بهمن و ...)و تبلیغ موارد مرتبط با حوزه میراث فرهنگی و آموزش همگانی در حال انجام است.

افضلی با بیان اینکه آموزش رکن اصلی و مهم مشارکت مردمی است، افزود: حضور پرسنل یگان حفاظت در بیش از 10مدرسه و آموزش لزوم صیانت و حفاظت از آثار تاریخی به بیش از سه هزار دانش آموز و نگارش تفاهم نامه بین اداره میراث فرهنگی و آموزش و پرورش استان از جمله اقدامات یگان حفاظت در حوزه آموزش بوده است.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان گفت: با توجه به بازدید و حضور نخبگان کشور و استان در موزه گرمابه پهنه سمنان، علاوه بر  آموزش حفاظت و صیانت از آثار و معرفی سامانه خبری یگان حفاظت، مقرر شد از ظرفیت ملی نخبگان استان در راستای جلب مشارکتهای اجتماعی و ارائه راهکار و پیشنهاد در این رابطه استفاده شود.

علاقمندان به حفاظت و صیانت از آثار تاریخی استان سمنان می‌توانند هرگونه تخلف، تعرض، تخریب یا حفاری غیرمجاز علیه آثار تاریخی را به شماره 31705 سامانه خبری یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان اعلام کنند.

استان سمنان دارای بیش از یک هزار اثر تاریخی شناسایی شده است که تمامی این آثار نیاز به مراقبت و حفاظت با مشارکت عموم شهروندان دارند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آثار تاریخی استان سمنان صنایع دستی و گردشگری کوهستان نخبگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۹۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان + عکس

آفتاب‌‌نیوز :

حمیدرضا حیدری بیان کرد: در حین حفاری در عمق یک و نیم متری در این خیابان یک دیواره تاریخی مشاهده شد که قدمت آن هنوز مشخص نشده است.

وی ادامه داد: میراث‌فرهنگی به این موضوع به عنوان یک پتانسیل نگاه می‌کند و چه بسا پس از آشکارسازی آثار، سایت موزه دیگری در مرکز شهر همدان در معرض دید گردشگران داشته باشیم.

۱۰ اردیبهشت‌ماه سال‌جاری عملیات پیاده راه‌سازی خیابان باباطاهر با حضور اعضای شورای شهر و مدیران شهرداری آغاز شد.

عملیات پیاده راه‌سازی خیابان باباطاهر به عنوان سومین خیابان و در ادامه پیاده‌راه شدن خیابان‌های منتهی به میدان تاریخی همدان با یکصد میلیارد ریال اعتبار آغاز شده است.

در پی بازدید میدانی خبرنگار مهر از پروژه، متوجه نمایان شدن شواهدی از آثار تاریخی در حین اجرای این عملیات شده و انتظار می‌رود هماهنگی و همکاری بین شهرداری و اداره کل میراث‌فرهنگی همدان سبب حفظ این آثار شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • دستگیری دو جستجوگر مسلح گنج در گرمدره
  • ۳ حفار غیرمجاز در حوزه میراث‌فرهنگی در آمل دستگیر شدند
  • دستگیری ۳ حفار غیر مجاز در شهرستان آمل
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان + عکس
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • آثار عیلامی در خطر تعرض است؟