Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-04@07:59:01 GMT

از پژوهشگر بانک مسکن تقدير شد

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۰۹۷۶۰

از پژوهشگر بانک مسکن تقدير شد

خبرگزاري آريا - مسوولان بانک مرکزي و پژوهشکده پولي و بانکي از دکتر امير رضايي به عنوان پژوهشگر برتر بانک مسکن تقدير کردند.
به گزارش خبرگزاري آريا، در هشتمين همايش بزرگداشت هفته پژوهش و فناوري، دکتر امير رضايي از بانک مسکن، به عنوان يکي از پژوهشگران برتر منتخب بانکي برگزيده شد. اين همايش با حضور، اکبر کميجاني قائم مقام بانک مرکزي، علي ديواندري رييس پژوهشکده پولي و بانکي و مديران عامل بانک‌ها، کارشناسان و صاحب‌نظران سيستم بانکي صبح روز دوشنبه (امروز) در محل همايش هاي بانک مرکزي برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم مقام بانک مرکزي در اين همايش، با تاکيد بر اين موضوع که در کشورهاي توسعه اي، به ميزان 3 تا 5 درصد از توليد ناخالص داخلي، به پژوهش هاي تخصصي اختصاص مي يابد، گفت: در اقتصاد ما نيز بايد بودجه پژوهش ها تا سال 1404 به 4 درصد توليد ناخالص داخلي افزايش يابد، زيرا شاخص سهم اعتبارات پژوهشي از توليد ناخالص داخلي که يکي از معيارهاي اصلي توسعه داخلي در کشور محسوب مي شود، در کشور ما حدود نيم درصد است.
کميجاني با تاکيد بر اين موضوع که پژوهش‌هاي حوزه پول و بانک بايد به گونه‌اي باشد که خروجي و يا دانش حاصل از آن، از يک سو درک سياستگذار از پويايي‌هاي اقتصاد را افزايش دهد، تاکيد کرد: از سوي ديگر ارتقاء دهنده کارآيي سيستم بانکي و عملکرد نظام پولي باشد. تحت اين شرايط است که کاربست نتايج پژوهش‌ها با بهبود محيط کلان اقتصادي، ‌زمينه‌ساز افزايش رفاه عمومي خواهد بود.
او همچنين در اين سخنراني به مهمترين اولويت هاي پژوهشي سيستم بانکي کشور اشاره کرد. کميجاني با تاکيد بر اينکه ‌اولين محور، مهار نقدينگي و تورم است، افزود: به سبب مجموعه اقدامات انجام شده روند شتابان نرخ تورم ماهانه متوقف شده و در حال نزول است و اميدواريم که اين کاهش ادامه دار نيز باشد. وي با بيان اينکه محور دوم بهبود سازوکار مديريت و عمليات نظام ارزي است، گفت: نظام ارزي کشور نيازمند اصلاحات و اقدامات تکميلي به منظور حفظ ثبات بلندمدت بازار و اجتناب از بروز تلاطم‌هاي ارزي در آينده است. همچنين به گفته او، محور سوم اصلاح نظام بانکي است که بايد با جديت پيگيري شود.
در اين همايش علي ديواندري، رييس پژوهشکده پولي و بانکي نيز به بررسي عملکرد اين نهاد پژوهشي پرداخت و تاکيد کرد: اين پژوهشکده همچنين کرسي‌هاي بررسي‌هاي راهبردي در حوزه پولي و بانکي، ارايه دستاوردهاي پژوهش‌ها، همايش‌ها و نشست‌هاي علمي در قالب مقالات سياستي، توليد و انتشار مقالات پژوهشي در نشريات و کنفرانس‌هاي علمي معتبر داخلي و خارجي را انجام مي دهد. وي ادامه داد: پژوهشکده همچنين تاکنون طرح هاي بانکداري مرکزي اسلامي و سياستگذاري پولي و ارزي منطبق با شريعت، فاز اول آسيب شناسي و اصلاح قانون بانک مرکزي، تدوين سند راهبردي بانکداري اسلامي در نظام بانکي ايران، کاربرد قواعد فقهي در قراردادهاي بانکي و حمايت از حقوق مصرف کننده در نظام بانکي را به پايان رسانده است.
او در پايان صحبت هاي خود تاکيد کرد: از 26بانک شرکت کننده در حوزه پژوهشگر بانک ها و از 198مقاله و 41کتاب برتر مورد بررسي قرار گرفته توسط هيات داوران، 4پژوهشگر منتخب بانک مرکزي، 3نفر از پژوهشگران منتخب نظام بانکي، 11نفر پژوهشگر منتخب بانک ها، يک نفر پژوهشگر منتخب پژوهشکده پولي و بانکي، يک مقاله منتخب حوزه پول و بانک و يک عنوان کتاب حوزه پول و بانک به عنوان برگزيدگان هفته پژوهش معرفي شده اند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۹۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟

آمنه نادعلی‌زاده، مدیر اداره توسعه و تدوین مقررات نظام‌های پرداخت بانک مرکزی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: از ابتدای رونمایی چک الکترونیکی یعنی آبان سال ۱۴۰۱ تاکنون حدود ۲۵۰ هزار فقره چک دیجیتال صادر شده و حدود ۲۰۰ هزار فقره از این چک‌ها هم نقد شده است.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر ۱۲ بانک از جمله بانک صادرات، تجارت، پارسیان، رفاه، کشاورزی، پاسارگاد، رسالت، ملت، گردشگری، توسعه صادرات، توسعه تعاون و ملی خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند.

پیش از این هم مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفته بود: در حال حاضر هر بانکی که دسته چک الکترونیکی به مشتری خود می‌دهد و آن مشتری، برگه چک الکترونیکی را صادر می‌کند و به ذی نفع می‌دهد، اگر ذی نفع یا گیرنده چک از طریق ابز‌ارهای الکترونیکی همان بانک اقدام کند، می‌تواند وصول چک را به صورت کاملا غیر حضوری انجام دهد.

چک کاغذی تا سه سال آینده در شبکه بانکی حذف می‌شود

او تاکید کرد: اکنون ۱۲ بانک مجهز به سیستم صدور چک الکترونیکی هستند و به تدریج همه بانک‌ها به این سیستم مجهز می‌شوند و همچنین تمام بانک‌ها در حال حاضر مجهز به سیستم پذیرش چک الکترونیک هستند. بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته چک کاغذی تا سه سال آینده در شبکه بانکی حذف و چک الکترونیکی جایگزین می‌شود.

همچنین این مقام مسئول اظهار کرد: چک‌های الکترونیک فعلا در بانک صادر کننده قابل پذیرش است، اما به تدریج با پیاده سازی کامل فرآیندها، امسال در سایر بانک‌ها نیز چک‌های الکترونیک نقد پذیر خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی