Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@16:26:09 GMT

۱۰ کشوری که فوق‌ثروتمندان در آن زندگی می‌کنند

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۱۰۱۹۶

۱۰ کشوری که فوق‌ثروتمندان در آن زندگی می‌کنند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، طبق آخرین گزارش ثروت جهانی موسسه تحقیقاتی کردیت سوئیس، در ۱۲ ماه منتهی به پایان اکتبر، کل ثروت جهان ۱۴ تریلیون دلار رشد کرد و به رقم عظیم ۳۱۷ تریلیون دلار رسید.

در این گزارش آمده است که نرخ رشد ۴.۶ درصدی امسال، نسبت به سال گذشته کندتر بوده است، اما از نرخ رشد متوسط دوره پسا-۲۰۰۸، بالاتر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحلیل‌گران کردیت سوئیس اشاره می‌کنند که تعداد کل افرادی که ثروت آنها از ۵۰ میلیون دلار بیشتر است، هم ۴ درصد رشد کرده است و به ۱۴۹۸۹۰ نفر رسیده است.

آن‌چه در زیر آمده است، لیست ۱۰ کشور اولی است که بیشترین تعداد فوق‌ثروتمندان جهان در آنها زندگی می‌کنند؛

۱۰. استرالیا

این کشور که در میان اقیانوس‌های آرام و هند قرار دارد، ۱۳امین اقتصاد بزرگ دنیاست، درحالی‌که از نظر نسبت سرانه تولید ناخالص ملی، در جهان رتبه ششم را به خود اختصاص داده است. استرالیا معمولا یکی از اولین کشورها در لیست‌هایی نظیر کیفیت زندگی، استانداردهای سلامتی و آموزش است. با درنظر گرفتن آب‌وهوای محیطی خوب، تعجبی ندارد که استرالیا خانه ۲۹۱۰ فوق‌ثروتمند جهان باشد.

۹. کانادا

این کشور به عنوان مکانی صلح‌آمیز و بسیار پیشرفته، که از هرگونه ناآرامی نژادی و درگیری داخلی مبرا است، در جهان خوشنام شده است. کانادا یکی از ۱۰ کشور فعال تجاری در جهان است. این کشور یکی از اعضای سازمان همکاری و توسعه اقتصادی و همچین گروه ۷ است. این کشور میزبان ۳۰۱۰ نفر با ثروتی بیش از ۵۰ میلیون دلار است.

۸. فرانسه

فرانسه در طول کل تاریخ خود تحت تاثیر موج‌های مهاجرت قرار داشته است. فرانسه حالا خانه ۳۰۴۰ فرد فوق‌ثروتمند است.

۷. ایتالیا

هرچند سومین کشور بزرگ منطقه یورو اخیرا گرفتار بحران‌های عمیق سیاسی و اقتصادی شده است، با این حال هنوز خانه ۳۲۲۰ فرد با ثروت بالای ۵۰ میلیون دلار است. از قدیم، مناطق مختلف این کشور به شدت از لحاظ اقتصادی با هم متفاوت بوده‌اند. شمال این کشور که از لحاظ صنعتی به شدت پیشرفته است معمولا در تقابل با جنوب این کشور، که اقتصادی مشکوک و شکوفا دارد و مناطق مرکزی که در رکود به سر می‌برند، قرار دارد.

۶. هند

در طول ۲ دهه گذشته، رشد اقتصادی این کشور پهناور جنوب آسیا، به ۵.۵ درصد رسیده است. این شتاب باعث شده است که هند به یکی از اقتصادهای جهان با سریع‌ترین نرخ شکوفایی تبدیل شود. این کشور که از افراد متخصص با قابلیت سخن گفتن به زبان انگلیسی، غنی است، به تازگی بسیاری از شرکت‌های چندملیتی را به خود جذب کرده است. تعداد فوق‌ثروتمندان هند، ۳۴۰۰ نفر است.

۵. ژاپن

۳۵۸۰ فوق‌ثروتمند، ژاپن را که به بالا بودن استانداردهای زندگی معروف است، به عنوان خانه خود انتخاب کرده‌اند. اقتصاد این کشور با پیشتازی بخش‌های بانکی، صنایع ارتباطات، املاک و حمل‌ونقل، تجارت خرده‌فروشی و ساخت‌وساز، به جلو می‌رود. این کشور که دارای ظرفیت تولید عظیمی است، با تولیدکنندگان خودرو، تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی، فولاد، کشتی‌سازی، مواد شیمیایی و مواد غذایی خود معروف است.

۴. انگلیس

بخش خدمات این کشور با تخصیص دادن بیش از ۷۵ درصد تولید ناخالص ملی به خود، اقتصاد انگلیس را به پیش می‌برد. بخش بانکی فوق‌پیشرفته و مقررات نسبتا مستقل، انگلیس و به ویژه مرکز آن، لندن، را به یکی از بزرگترین مراکز مالی جهان تبدیل کرده است. بنابراین تعجبی ندارد که این کشور خانه ۴۶۷۰ فوق‌ثروتمند در جهان باشد.

۳. آلمان

آلمان، رهبر جهان در اکثر حوزه‌های صنعتی و فناوری، سومین صادرکننده و واردکننده بزرگ کالا و خدمات در جهان است. بزرگترین اقتصاد اتحادیه اروپا، به شکل فعالی از رفاه اجتماعی و یک سیستم جامع سلامتی، در کنار حفاظت از محیط زیست و آموزش عالی رایگان، حمایت می‌کند. تعداد افرادفوق‌ثروتمندی که در آلمان زندگی می‌کنند۶۳۲۰ نفر است.

۲. چین

در طول ۳۰ سال گذشته، اقتصاد چین به شکل فزایندهای رشد کرده است. چین با موفقیت سیستم آموزشی خود را توسعه داده است. این کشور از واردات تکنولوژی‌هایی حمایت می‌کند که به آن اجازه دهد حوزه‌های درحال رشدی مانند تولید نرم‌افزار، مواد اولیه جدید، اتباطات رادیویی، تکنولوژی‌های زیستی و خدمات سلامتی را توسعه دهد. چین خانه ۱۶۵۱۰ فوق‌ثروتمند جهان است.

۱. ایالات‌متحده

ایالات‌متحده که جمعیت آن تنها ۴.۳ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهد، ۴۰ درصد ثروت جهان را در اختیار دارد. این کشور با ۷۰۵۴۰ فوق‌ثروتمند، صدرنشین فهرست می‌باشد.

کد خبر 4488161

منبع: مهر

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا ثروتمندان جهان چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۰۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند دامنه فارسی به ثبت رسیده است؟

 نام دامنه بخشی است که گویای نام برند یا فعالیت کاربر بوده و آن را به دلخواه خود انتخاب می‌کند. پسوند‌های مجاز و معتبر در واقع پسوند‌هایی هستند که توسط کمیته مخصوص تأیید و تصویب پسوند‌ها یعنی آیکن (ICANN) تأیید شده باشند. نمونه‌های پسوند‌های متداول com، org و ir هستند و انتخاب نام دامنه مناسب و ساده بسیار مهم بوده و همچنین در رتبه‌بندی (Ranking) نتایج جست‌وجوی گوگل نیز تأثیرگذار است.

در واقع دامنه یا دامین همان آدرس اینترنتی است که شما با آن شناخته می‌شوید. این آدرس هر چقدر ساده‌تر و سرراست‌تر باشد بهتر بوده و کاربران بیشتری شما را خواهند یافت. دامنه از دو بخش اصلی تشکیل‌شده است؛ نام دامنه و پسوند دامنه، نام دامنه را شما تعیین می‌کنید و در صورتی که این نام آزاد باشد می‌توانید آن را در اختیار بگیرید. البته پسوند دامنه هم‌بستگی به نوع کار شما و گاهی به کشوری که در آن هستید، بستگی دارد.

در ایران، پژوهشگاه دانش‌های بنیادی از جمله مراکز اصلی برای ثبت دامنه‌های اینترنتی به شمار می‌رود و هر کاربری که تمایل به ثبت دامنه‌ای برای بازگشایی سایت خود داشته باشد، باید به سایت این مرکز یا یکی از نمایندگان فعال آن در سطح کشور مراجعه کند. 

این پژوهشگاه همچنین آماری دقیق از دامنه‌های ایرانی را به دست می‌دهد. مرکز ثبت دامنه کشوری ایران زیرمجموعه پژوهشگاه دانش‌های بنیادی است و وظیفه ثبت دامنه‌ها در ایران را برعهده دارد. شاید گستره دامنه‌های سطح بالایی مانند Com، Net، Org و Info که در سراسر وب وجود دارند و زمینه درخواست برای این دامنه‌ها در تمامی کشور‌ها باز است، بسیار گسترده باشد که برآورد آماری دقیق از آنها کمی مشکل شود، اما مرکز ثبت دامنه آمار آخرین دامنه‌های ثبت‌شده را به دست می‌دهد.

طبق آخرین آمار موجود در مرکز ثبت دامنه کشوری ایران، از ابتدای ثبت دامنه‌های فارسی در کشور تاکنون یک میلیون و ۶۲۵ هزار و ۵۷۶ دامنه ثبت شده است و از بین پسوند‌های ثبت‌شده فارسی، پسوند ir با یک میلیون و ۶۱۷ هزار و ۲۹۴ دامنه فعال در صدر قرار دارد. در واقع بیش‌ترین سهم متعلق به همین پسوند است؛ به‌طوری که از میان دیگر پسوند‌های فارسی، هر کدام کمتر از ۵۰۰۰ دامنه را ثبت کرده‌اند.

دامنه‌هایی که بیشتر از ۱۰۰۰ مورد ثبت‌شده دارند، co.ir با ۴۳۲۹ مورد، دامنه ایران با ۱۴۸۷ مورد و دامنه ac.ir با ۱۱۱۰ دامنه فعال هستند. هم‌چنین دامنه‌های دیگری وجود دارند که کمتر از ۱۰۰۰ مورد به نام آنها ثبت شده است.

دامنه id.ir با ۷۲۱ مورد، دامنه org.ir با ۲۳۰ مورد، دامنه sch.ir با ۲۱۲ مورد و دامنه gov.ir با ۱۶۸ مورد نیز در رتبه‌های بعدی لیست قرار دارند. کمترین دامنه ثبت‌شده نیز متعلق به دامنه net.ir با ۲۵ دامنه فعال است.

منبع :ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • پارسا پیروزفر و اخاذی از زنان ثروتمند ؛ سکانسی که پربازدید شد | ببینید
  • شهری شلوغ با بیشترین نرخ رشد جمعیت در جهان
  • بازگشت محکوم به مرگ از پای چوبه دار
  • «اُمّ علاء»؛ مادر شهیدی که هفت عزیزش را تقدیم اسلام کرد
  • رسوایی کایل واکر را به عربستان می‌کشاند! محرز همبازی سابق را به لیگ ثروتمندان دعوت کرد
  • نمایش «وضوح ناقص» در خانه عکاسان جوان
  • کتاب «ادب زندگی» منتشر شد
  • کتاب «ادب زندگی» روانه بازار نشر شد
  • چند دامنه فارسی به ثبت رسیده است؟
  • اعتراف ستاره سابق لیورپول: همیشه مضطرب بودم