Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-16@09:51:52 GMT

لزوم حمایت از مشاغل خرد و خانگی در استان

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۱۱۲۶۹

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، در سومین جلسه ساماندهی مشاغل خانگی و خرد که با حضور اعضاء کمیسیون اجتماعی شورای شهر قزوین ، مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده و معاون خدمت شهری شهرداری قزوین در محل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری برگزار گردید ، مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی به بیان ضرورت موضوع ساماندهی مشاغل خانگی به لحاظ وضعیت معیشتی مردم بویژه افراد بیکار و دارای مشکلات اقتصادی پرداخت .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ایشان در این جلسه بر ضرورت مشارکت شهرداری در تأمین مکان مناسب برای عرضه ی محصولات تأکید و خواهان تأمین فضاهای مناسب از سوی شهرداری برای ایجاد بازارچه های فصلی و دائمی برای مولدین مشاغل خانگی و صاحبان مشاغل خرد شدند
مریم بیدخام با بیان اینکه به مناسبت شب یلدا با هماهنگی ‌های به عمل آمده با اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری و مسئولین مجتمع تجاری مهر و ماه مقرر شده نمایشگاهی با رویکرد حمایت از مشاغل خرد و خانگی و صنایع دستی برگزار شود یاداور شد در این نمایشگاه جامعه هدف برخی دستگاه ها از جمله سازمان میراث فرهنگی، بهزیستی، هلال احمر، کمیته امداد، سازمانهای مردم نهاد فعال در حوزه کار آفرینی و اشتغالزایی حضور دارند.
وی اضافه کرد: قرار است این نمایشگاه به جهت حمایت از صاحبان مشاغل کوچک و خانگی پنج روز در هر ماه در قزوین برگزار شود.
بیدخام ادامه داد: با توجه به مسائل و مشکلاتی که پیش روی حوزه اشتغال وجود دارد، مشاغل خرد و خانگی ظرفیت بسیار خوبی دارند و با حداقل سرمایه قابل راه‌اندازی هستند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین با بیان اینکه امروزه کسب و کارهای خانگی به عنوان راهکاری مهم برای ایجاد اشتغال و درآمد در کشور و به ویژه در جهت کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی است، اظهار داشت: توسعه مشاغل خرد و خانگی یکی از سیاست های مهم برای کاهش بیکاری و اشتغالزایی است.
بیدخام ادامه داد: گسترش مشاغل خرد و خانگی و حمایت از آنها موجب تقویت تولید کالای ایرانی و بهبود فضای کسب و کار می شود.
این مسئول یادآور شد : از آنجا که استان قزوین ظرفیت بسیار خوبی در خصوص صنایع دستی و تولیدات خانگی دارد و با کم‌ترین هزینه ایجاد می‌شوند، یکی از مهم‎ ترین گام ها برای رفع بیکاری و به تبع آن کاهش آسیب های اجتماعی در استان به حساب می آیند.
وی، یکی از راههای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی را حمایت و توسعه مشاغل خانگی دانست و افزود: کسب و کار با حمایت از ظرفیت مشاغل خانگی یکی از زمینه‌های افزایش مشارکت مردم در اقتصاد و از جمله راهکارهای مناسب برای توسعه اشتغال های خرد و متوسط به ویژه برای بیکارانی است که دارای مهارت کافی هستند اما نمی توانند جذب بازار کار شوند.
در این جلسه همچنین از سوی اعضاء در خصوص چگونگی توانمندسازی برای بازاریابی محصولات و نیز استفاده از ظرفیت روزبازارها به عنوان محلی که در آن می توان با توجه به مزیت نسبی محصولات خانگی که به فروش کالا مبادرت نمود بحث و تبادل و نظر شد .
1001/پ30/ب

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۱۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۷۰۰ کارگر لرستانی در مشاغل سخت و زیان‌آور بازنشسته شدند

ایسنا/لرستان مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان از بازنشستگی بیش از موعد یک هزار و ۷۴۷ نفر از کارگران شاغل در مشاغل سخت و زیان استان در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

سید فرهاد ناصری نیا امروز ۲۷ فروردین‌ماه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه دو کمیته بدوی و تجدیدنظر به درخواست‌ها و پرونده‌های کارگران شاغل در کارهای سخت و زیان‌آور رسیدگی می‌کنند، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ به ۲ هزار و ۱۴۴ درخواست در کمیته بدوی و ۳۵۳ درخواست در کمیته تجدیدنظر در قالب ۷۸ جلسه رسیدگی شد.

وی به اقدامات کمیته بررسی مشاغل سخت و زیان‌آور استان در سال گذشته اشاره کرد و افزود: پس از رسیدگی درخواست‌های مذکور در این دو کمیته در سال ۱۴۰۲ تعداد یک هزار و ۵۹۰ درخواست در کمیته بدوی و ۱۵۷ درخواست در کمیته تجدیدنظر مورد تائید قرار گرفته و برای مراحل بعد به سازمان تأمین اجتماعی استان ارسال شدند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان با بیان اینکه کارفرمایان موظف به ایمن‌سازی محیط کار و رعایت آئین‌نامه‌های مرتبط هستند، تصریح کرد: طبق قانون بازنشستگی پیش از موعد مشاغل سخت و زیان‌آور، کارگران بیمه‌شده این‌گونه مشاغل که براثر عوامل فیزیکی، شیمیایی، مکانیکی و بیولوژیکی محیط کار غیراستاندارد، تنشی بالاتر از ظرفیت طبیعی به آن‌ها وارد شود، می‌توانند تقاضای بازنشستگی بدهند.

ناصری نیا ادامه داد: همه کارگران مشغول در مشاغل سخت و زیان‌آور با ۲۰ سال سابقه کار متوالی و یا ۲۵ سال سابقه کار متناوب می‌توانند درخواست بازنشستگی داشته باشند تا تقاضای آن‌ها در کمیته‌های تخصصی بدوی و تجدیدنظر مرتبط با مشاغل سخت و زیان‌آور موردبررسی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه کمیته‌های استانی از نمایندگان اداره‌کل تعاون کار و رفاه اجتماعی، دانشگاه علوم پزشکی، سازمان تأمین اجتماعی، تشکل کارگران و کارفرمایان استان تشکیل شده است، گفت: کارگران می‌توانند درخواست خود را با مراجعه به سامانه سخت و زیان‌آور به نشانی اینترنتی SAKHT.MCLS.GOV.IR ثبت کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت برند بدون دریافت مجوز امکان ندارد
  • بازنشسته شدن پیش از موعد یک هزار و ۷۴۷ کارگر مشاغل سخت در لرستان
  • نرخ بیکاری زمستانی هم در آذربایجان‌غربی تک‌رقمی شد
  • لزوم راه‌اندازی نمایشگاه دائمی مشاغل خانگی در همدان
  • بیش از ۱۷۰۰ کارگر لرستانی در مشاغل سخت و زیان‌آور بازنشسته شدند
  • ۴۵ میلیارد تومان تسهیلات به هنرمندان صنایع‌دستی گیلان پرداخت شد
  • پرداخت ۱۶۰ میلیارد ریال تسهیلات به مشاغل خانگی در مرند
  • تسهیلات ۱۶ میلیاردی به مشاغل خانگی در مرند
  • توجه ویژه طرح ملی «توسعه مشاغل خانگی» به تکمیل زنجیره ارزش محصولات کمک می‌کند
  • توسعه کسب‌وکارهای کوچک ‌و متوسط با رویکردی نوین، راهکار تحقق شعار سال