Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - رتبه بندی صحیح شرکت های بیمه، کنترل و نظارت بر تعهدات بیمه ای در گرو تربیت متخصصان آکچوئر است و دانشکده های تخصصی بیمه باید به کمک صنعت بیمه بیایند.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، دکتر غلامرضا سلیمانی در بازدید از دانشکده اکو با اعلام این مطلب افزود: نگاه فعلی صنعت بیمه در حوزه جذب نیروی انسانی باید تغییر کند چرا که جابجایی نیروها در درون صنعت بدون جذب جوان های متخصص نمی تواند چندان موثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 رییس کل بیمه مرکزی از صنعت بیمه به عنوان صنعتی دانش محور یاد کرد و گفت: روند توسعه ای صنعت بیمه با توسعه دانشکده های تخصصی بیمه و رشد موسسات علمی امکان پذیر است و بیمه مرکزی آمادگی خود را برای همکاری های آتی اعلام می کند.

 وی تصریح کرد: پیوند صنعت بیمه و دانشگاه یک پیوند ریشه دار است اما هنوز ظرفیت های بسیاری در حوزه توسعه رشته های بیمه ای به خصوص بیمه های زندگی وجود دارد.

 رییس شورای عالی بیمه با تاکید بر ضرورت همراهی بیشتر نهادهای علمی و صنعت بیمه، خاطرنشان کرد: با بررسی و جمع بندی پایان نامه های کاربردی و تخصصی می توان موانع توسعه نیافتگی صنعت بیمه را احراز کرد و چالش های موجود را به حداقل رساند.

 ایشان وجود ۳۲ شرکت بیمه با مجموعه ای بالغ بر یکصد و چهل هزار نیروی فعال بیمه ای را یک مجموعه بزرگ دانست و گفت: اگر نهادهای علمی، پژوهشی و آموزشی با صنعت بیمه ارتباط تنگاتنگی داشته باشند تحول جدی در صنعت بیمه دور از دسترس نخواهد بود.

 دکتر سلیمانی افزود: ما باید بازار گسترده ای را برای صنعت بیمه ایجاد کنیم چرا که درخشندگی صنعت بیمه در گرو توسعه بیمه های غیراجباری است و ما انتظار داریم پیشنهادهای مناسبی در خصوص بسته های بیمه ای و محصولات جدید از سوی دانشگاه دریافت کنیم.

 وی ظرفیت بالقوه بازار آینده صنعت بیمه را چندین برابر میزان فعلی ارزیابی کرد و افزود: ضریب نفوذ بیمه در کشور ما چندان رضایت بخش نیست و دانشگاه ها و موسسات تخصصی بیمه باید در کنار صنعت بیمه و رسانه های گروهی، قابلیت های این صنعت را به آحاد جامعه معرفی کنند.

دکتر سلیمانی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تحریم های بین المللی صنعت بیمه اشاره کرد و از ضرورت تاسیس یک شرکت بیمه اتکایی ملی خبر داد و گفت:  با تاسیس این شرکت می توانیم تهدید تحریم های ناجوانمردانه را به یک فرصت بزرگ تبدیل کنیم.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با گسترش همکاری های این موسسه و صنعت بیمه، تحولی جدی در افزایش ضریب نفوذ بیمه و فرهنگسازی در این خصوص شکل بگیرد.

گفتنی است در پایان این بازدید نشست ویژه ای با حضور رییس موسسه آموزش عالی بیمه بیمه اکو و اساتید این مجموعه نیز نقطه نظرات خود را در حضور رییس کل بیمه مرکزی مطرح کرده و به بحث و گفتگو پرداختند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه مرکزی پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۱۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران

جلسه متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور و به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاورد‌های شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز جهت سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است، نمایندگان شرکت‌های فولادی همچون شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی در خصوص این پروژه‌های به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • توسعه فناوری های قیر و آسفالت، گامی نو در صنعت راهسازی کشور
  • نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • طرح پویش؛ از بین‌برنده شکاف دانشگاه و صنعت
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مسائل توزیع برق مرکزی
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران