Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس سازمان اورژانس کشور در مراسم عقد تفاهم نامه آموزش در زمینه حوادث و بلایا میان سازمان اورژانس کشور و موسسه اشتایگر آلمان با اشاره به فعالیت اورژانس کشور از ۴۳ سال گذشته، گفت: سازمان اورژانس ایران در ۴۳ سال گذشته به عنوان چهارمین کشور جهان با ۷ پایگاه شکل گرفت و از آن زمان تا کنون به صورت مرتب در حال توسعه بوده است و د.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحال حاضر به شرایط مطلوب رسیده است.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان پیر حسین کولیوند با اشاره به فعالیت‌های گسترده اورژانس کشور در زمینه طراحی آموزش‌های عمومی پیشگیری از حوادث ترافیکی و ... در سطح فرد و جامعه، اظهار داشت:حال حاضر اورژانس از مرکز به سازمان تبدیل شده است و در این حالت تصمیم گیری در این حوزه آسانتر شده است.

رییس سازمان اورژانس کشور با اشاره به ایجاد مرکز پایش مراقبت‌های بالینی در کشور، گفت: با تشکیل این مرکز توانستیم مدیریت یکپارچه، ارتباط اثر بخش و ارتقا سطح کیفی خدمات را داشته باشیم.

رییس سازمان اورژانس کشور تاسیس موسسه آموزشی و تحقیقاتی مشترک بهداشتی و درمانی ایران و آلمان، طراحی یک شبکه تروما و مرکز ثبت تروما برای بیمارستان‌های ایران با استفاده از تجربه مدل آلمانی به منظور افزایش دانش تخصصی پزشکی و افزایش کیفیت درمان بیماران اورژانسی را از موارد همکاری میان آلمان و ایران بیان کرد و گفت: همچنین، تدوین طرح کلی یک مرکز تماس امدادی واحد در سراسر کشور با ادغام تمام مراکز اورژانس و امداد رسانی در شرایط بحران و تدوین ساختار ارائه خدمات اورژانسی، برنامه ریزی پشتیبانی و ایجاد شبکه‌های ارتباطی برای تمام خدمات امدادی و واحد‌های ارائه خدمات و به اشتراک گذاری تجارب بلایای طبیعی اخیر ایران از دیگر موارد همکاری میان آلمان و ایران است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اورژانس کولیوند کشور آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۱۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم نامه همکاری بین مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه بهداشت عمومی ادوارد و سینتیای هند منعقد شد.

به گفته عباس استاد تقی زاده رئیس مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت، از آنجایی که موضوع تغییر اقلیم یک موضوع جهانی است و در راستای توسعه همکاری‌های بین المللی و بین المللی سازی دانشگااه، این تفاهم نامه امضا گردید. دکتر استاد تقی زاده اضافه کرد: این تفاهم نامه به منظور تبادل تسهیلات، دانشجویان و محققان، تدوین و اجرای تحقیقات مشترک، برگزاری برنامه‌های آموزشی مشترک، و توسعه شبکه‌های علمی در منطقه منعقد گردیده است.

وی افزود: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت یکی از مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران است که در سال ۱۴۰۲ با هدف مقابله با یکی از مهم‌ترین چالش‌های قرن حاضر – تأثیرات تغییرات اقلیمی بر سلامت انسان – تأسیس شده است. مأموریت اصلی این مرکز شناسایی، تحلیل و ارائه راهکار‌هایی برای مقابله با این تأثیرات است. با توجه به گستردگی و پیچیدگی موضوع، مرکز تلاش می‌کند تا با استفاده از داده‌های علمی و رویکرد‌های نوآورانه، به بهبود شرایط زیست‌محیطی و بهداشتی جوامع محلی، ملّی و جهانی کمک کند. این مرکز از متخصص‌ترین و خبره‌ترین اساتید و محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای انجام ماموریت‌های خود بهره می‌گیرد.

رئیس این مرکز تاکید کرد: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت بر این باور است که همکاری و مشارکت عمیق میان افراد، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، سازمان‌ها و سیاست‌گذاران می‌توان به راه‌حل‌های نوآورانه و پایدار برای مقابله با تغییرات اقلیمی دست یافت.

تقی زاده گفت: موسسه بهداشت عمومی ادوارد - سینتیا موسسه علمی در هند است که در حوزه‌های دانش و تحقیقات علمی در حوزه‌های سلامت جهانی، تغییر اقلیم و دیگر زمینه‌های مشترک فعال بوده و به واسطه شبکه دانشگاهی خود در کشور هند و دیگر کشور‌های جهان می‌تواند همکار مناسبی برای مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • تاکید نیکبخت بر اقدام مشترک کشورها برای مقابله با تخریب سرزمینی
  • انتظارات ایلام از سازمان مدیریت بحران
  • برگزاری دوره‌های آموزشی کشاورزی تخصصی در استان مرکزی
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • نگرانی از فعال شدن کانون گردوغبار در مرکز ایران
  • تاسیس ۱۶ موسسه فرهنگی و هنری در استان
  • پیگیری راه‌اندازی مقطع ارشد در دانشگاه فرهنگیان خوزستان
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان