Web Analytics Made Easy - Statcounter

​رییس اورژانس اجتماعی خراسان جنوبی گفت: همسرآزاری در رتبه دوم آسیب‌های اجتماعی در استان است.

به گزارش ایسنا، حسین اردنی، امروز 27 آذر، در شورای اداری شهرستان بیرجند اظهار کرد: آسیب‌های اجتماعی یکی از دغدغه‌های مهم برای مسئولان است.

وی گفت: اورژانس اجتماعی 123 حدود 15 سال در سطح کشور به عنوان برنامه راهبردی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی فعال شده و حدود 10 سال پیش در استان راه‌اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اورژانس اجتماعی خراسان جنوبی با بیان اینکه خدماتی که در اورژانس اجتماعی به مردم ارائه می‌شود، تخصصی است و مداخلات لازم را ارائه می‌دهند، افزود: باید پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به موقع صورت بگیرد تا شاهد اثرات منفی و آسیب‌های روانی و جسمی کمتری باشیم.

اردنی با بیان اینکه مردم می‌توانند به صورت شبانه روزی با اورژانس اجتماعی 123 ارتباط داشته باشند، تصریح کرد: مداخلات روانشناسی و اجتماعی باید قبل از مداخلات نظامی و قضایی باشد چرا که این مسئله در پیشگیری از وقوع جرم نقش مهمی دارد.

وی ادامه داد: اورژانس اجتماعی استان دارای بخش‌های خط یک، دو و سه، پایگاه خدمات اورژانس اجتماعی و مرکز مداخله در بحران‌های فردی، خانوادگی و اجتماعی است.

رییس اورژانس اجتماعی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: افراد دارای اختلاف خانوادگی حاد، همسران آزار دیده، کودکان آزاردیده، زنان و دختران در معرض آسیب اجتماعی یا آسیب دیده، کودکان کار و خیابانی، دختران و پسران فراری از منزل، سالمندان و معلولین آزاردیده و مبتلایان به اختلال هویت جنسی گروه‌های هدف اورژانس اجتماعی هستند.

اردنی با بیان اینکه همسرآزاری در رتبه دوم آسیب‌های اجتماعی در استان است، اظهارکرد: هر کودکی که در خیابان کار می‌کند، نمی‌توانیم از خانواده‌اش جدا کنیم چرا که اثرات سوء و عواقب جبران‌ناپذیری برای کودکان دارد.

وی یادآور شد: کودکان کار و خیابانی که تحویل اورژانس اجتماعی داده می‌شوند برحسب دستور مقام قضایی در مراکز بهزیستی نگهداری می‌شوند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: همسر آزاری خراسان جنوبی زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۱۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام عناوین شغل‌های سخت و زیان‌آور در خراسان جنوبی

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان خراسان جنوبی از تأیید سه هزار و  ۹۴۴ عنوان شغلی مورد تقاضا به عنوان مشاغل سخت و زیان‌آور در استان طی سال گذشته خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، غلامرضا اشرفی امروز در دومین جلسه شورای فرهنگی کارگران استان خراسان جنوبی اظهار داشت: روز جهانی کارگر و هفته کار و کارگر، بهانه‌ای است برای تکریم انسان‌هایی که گردش چرخ‌های تولید، صنعت و اقتدار اقتصادی کشور، ثمره همت بلند، اراده پولادین و دستان توانمند آنهاست. مجاهدانی که عاشقانه سختی‌ها و رنج‌های این عرصه را به جان خریده تا شکوه و عزت را برای مملکت خویش به ارمغان آورند.

وی گفت: باید همه اعضای ستاد بزرگداشت هفته کار و کارگر تمامی تلاش خود را جهت برگزاری هرچه بهتر برنامه‌های پیش‌بینی شده در این هفته انجام دهند. یکی از مهمترین مسائل که باید مدنظر تمام دستگاه‌ها و تشکل‌های مرتبط با جامعه کارو تلاش قرار گیرد تداوم خدمت به این قشر فهیم است. هفته و روز بزرگداشت کارگر مهم است، ولی از آن مهمتر اینکه مسئله و دغدغه این عزیزان با جدیت و تلاش در طول سال پیگیری شود.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان خراسان جنوبی با تأکید بر لزوم پرداخت مطالبات و معوقات جامعه کارگری گفت: روز کارگر روزی خواهد بود که کارگر بداند کارفرما و دولت با وی همراه و حق و حقوق او به طور کامل پرداخت شده باشد.

وی به نقش تشکل‌های کارگری و کارفرمایی به عنوان نهادهای مردم پایه اشاره کرد و اظهار داشت: تشکل‌های تابعه باید زمینه حضور و مشارکت جامعه هدف را در برنامه‌های پیش بینی شده فراهم کنند و کانالی برای ارتباط مدیران و مسئولین با جامعه هدف باشند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان خراسان جنوبی همچنین از دو هزار و 428 درخواست واصله از سوی متقاضیان و از طریق سامانه الکترونیکی به دبیرخانه مشاغل سخت و زیان‌آور مستقر در اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی خبر داد و گفت: سال گذشته درخواست‌های مذکور در قالب دو هزار و  915 کارگاه و پنج هزار و 157 عنوان شغلی بوده که در مجموع پس از انجام فرایند اداری مربوطه، دو هزار و 413 درخواست در 110 جلسه کمیته بدوی و تجدیدنظر استانی طرح و بررسی شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل دارای رشدی 141 است.

 در کمیته‌های مذکور پنج هزار و 97 عنوان شغلی مورد بررسی، تشخیص و تطبیق قرار گرفته که در نهایت سه هزار و  944 عنوان شغلی مورد تقاضا از سوی کمیته‌ها به عنوان مشاغل سخت و زیان‌آور مورد تأیید قرار گرفته است.

به گفته وی در حال حاضر و مطابق با قانون بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان‌آور و آیین‌نامه اجرایی مربوطه، کار‌های سخت و زیان آور به کار‌هایی اطلاق می‌شود که در آنها عوامل زیان‌آور فیزیکی، شیمیایی، مکانیکی و بیولوژیکی محیط کار غیراستاندارد بوده و در اثر اشتغال کارگر، تنشی به مراتب بالاتر از ظرفیت‌های جسمی و روانی در وی ایجاد می‌شود که نتیجه آن بیماری شغلی و عوارض ناشی از آن است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان خراسان جنوبی گفت: مشاغل تأییدشده از سوی کمیته‌های استانی در دو گروه الف و ب قرار می‌گیرند که مشاغل گروه الف مشاغلی هستند که می‌توان با اتخاذ تمهیدات فنی، مهندسی و بهداشتی و ایمنی در محیط کار، صفت سخت و زیان‌آوری شغل را حذف داد و مشاغلی گروه ب نیز مشاغلی هستند که ماهیتاً سخت و زیان‌آور بوده و با به‌کارگیری تمهیدات فنی، مهندسی و ایمنی صفت سخت و زیان‌آور بودن شغل کاهش یافته، ولی کماکان سخت و زیان‌آور بودن آنها حفظ می‌‌شود.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • تاکید نماینده ولی فقیه بر رسیدگی بیشتر مسئولان به آسیب های اجتماعی
  • تاکید بر رفع آسیب‌های جامعه از سوی مسئولان
  • غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • افتتاح اولین کتابخانه تخصصی مستقل کودک در خراسان جنوبی
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • اعلام عناوین شغل‌های سخت و زیان‌آور در خراسان جنوبی
  • کاهش آسیب‌ های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • ترویج معارف قرآنی، دلیلی بر کاهش آسیب‌های اجتماعی