Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، رئیس سازمان عمران و بازآفرینی شهری شهرداری بیرجند گفت: باغ و عمارت شوکت الملک بیرجند در فهرست آثار ملی ثبت شده و از بناهای با ارزش اواخر دوره قاجار است.
 علیرضا جهاندیده افزود: به این دلیل که بنا در حال تخریب بود تملک آن توسط شهرداری بیرجند انجام و با نظارت اداره میراث فرهنگی شهرستان بیرجند نسبت به مرمت این اثر اقدام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس سازمان عمران و بازآفرینی شهری از بهسازی ساختمان اصلی در مرحله اول به متراژ 450 مترمربع خبر داد و گفت: 650 مترمربع باغچه و فضای سبز، 720 مترمربع دیوار چینی و 2200 مترمربع کف سازی در این طرح انجام شده است.
وی اعتبار هزینه شده برای این طرح را 500 میلیون تومان اعلام کرد و افزود: در مرمت این بنای تاریخی نسبت به اجرای  تمامی کارهای سنتی از قبیل گنبدهای آجری، طاق، انواع قوسها اقدام شده است.
رئیس سازمان عمران و بازآفرینی شهری اصلی ترین مساله در حفاظت از بناهای تاریخی را حفظ معماری آن عنوان کرد و افزود: این بنا پس از اتمام کار  موزه بیرجند برای نمایش اسناد و مدارک متعلق به این شهر خواهد شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: پیشرفت مرمت باغ شوکت الملک خراسان جنوبی میراث فرهنگی شهرداری بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۱۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای پروژه قطار شهری مشهد پیوست زیارت تهیه شود

ایسنا/خراسان رضوی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: اگر بزرگترین پروژه عمرانی این شهر یعنی قطار شهری، پیوست زیارت نداشته باشد با مشهد امام رضا(ع) همخوانی ندارد.

حجت‌الاسلام حسن منصوریان امروز، ۲۷ فروردین‌ماه، در صدودوازدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، خاطرنشان کرد: اگر بزرگ‌ترین پروژه عمرانی این شهر یعنی قطار شهری که حتی ملی بوده و آوازه آن بین‌المللی است، پیوست زیارت نداشته باشد، با مشهد امام رضا(ع) همخوانی ندارد.

وی بیان کرد: افرادی که در امر زیارت دخیل هستند و در زیارت ارزان و در دسترس متولی‌گری می‌کنند باید با قدرت بیشتری وارد اجرای این پیوست شوند. چرا آستان قدس و دیگر دستگاه‌ها برای پیوست زیارت همکاری نمی‌کنند؟ بهتر است آستان قدس در این زمینه همکاری داشته باشد.

در ادامه این جلسه لایحه نامگذاری معابر فرعی به نام شهدا تصویب شد. براساس این لایحه معابر فرعی آیت‌الله عبادی واقع در خیابان آیت‌الله عبادی به نام شهید محمدرضا اشراقی، خیابان متقین ۶ واقع در خیابان گاز ۱۳ به نام شهید حسین جاوید اسدزاده، خیابان موعود ٢٧ به نام شهید محمد بهمنش‌نیا، فدائیان اسلام ۱۰ واقع در خیابان فدائیان اسلام به نام شهید رحیم توسلی عسگری، توس ٣٠ واقع در بلوار توس به نام شهید علی‌اکبر حمامی و ملک الشعراء ۱۹ واقع در خیابان ملک الشعراء به نام شهید حسن براتی نامگذاری شد.

در بخش دیگری از جلسه طرح دوفوریتی طراحی و اجرای پروژه‌های زودبازده و اعتمادساز مرحله سه در محلات هدف بازآفرینی و حاشیه شهر به تصویب رسید. این طرح با عنوان لزوم ارائه خدمات بهینه در محلات هدف بازآفرینی خصوصا در بافت فرسوده و سکونتگاه‌های غیر رسمی و برای توزیع عادلانه پروژه‌های شهری، ایجاد انگیزه و روحیه در این محلات و به عنوان محرک توسعه محلات هدف بازآفرینی ارائه شد.

براساس این لایحه شهرداری مشهد مکلف است در راستای اجرای بودجه سال ۱۴۰۳ و به منظور توسعه خدمات محله‌محور و رفع محرومیت از محلات هدف بازآفرینی شهری و حاشیه شهر و افزایش رفاه عمومی و مشارکت اجتماعی حداکثر ظرف مدت دو ماه از تاریخ لازم‌الاجرا شدن مصوبه نسبت به احصا و تعریف پروژه‌های دارای اولویت با اعمال تبصره‌ها، شاخص‌های محرومیت محله در محلات هدف بازآفرینی و حاشیه شهر اقدام کنند.

پروژه‌های پیشنهادی باید با اولویت موارد نیمه‌تمام زوده بازده ١ و ٢ انجام شود. میانگین اعتبارات پروژه‌های پیشنهادی هر محله ١۵٠ میلیارد ریال است. همچنین شهرداری مشهد مکلف است نسبت به تعریف پروژه در محلات تلگرد، رسالت ١٠ (نهضت) مهدی‌آباد، چهاربرج، فردوسی، کلاته‌برفی و مناطق منطقه ثامن (هدف بازآفرینی) علاوه بر محلات هدف بازآفرینی شهر مصوب اقدام کنند.

در ادامه جلسه لایحه مجوز پرداخت مابه‌التفاوت بهای تمام شده خدمات شرکت‌های بخش خصوصی سازمان اتوبوسرانی در سال ۱۴۰۲ تصویب شد. بر اساس این لایحه به شهرداری مشهد اجازه داده می‌شود به منظور امکان تداوم فعالیت و جبران بخشی از هزینه‌های ارائه خدمات شرکت‌های بخش خصوصی نسبت به پرداخت مابه‌التفاوت بهای تمام شده خدمات و کرایه مصوب به شرکت‌های بخش خصوصی اتوبوسرانی دارای قرارداد تراکنش مبنا اقدام کند.

شهرداری مشهد (سازمان اتوبوسرانی) مکلف است نسبت به به‌روزرسانی و اعمال بهای تمام شده با لحاظ تعداد تراکنش، راهبر و ناوگان به صورت ماهانه اقدام کند. تغییرات هر یک از اجزای دارای بهای مصوب رسمی (مانند حقوق و دستمزد، سوخت، بیمه، عوارض و ...) از تاریخ اجرا (ابتدا یا طی سال) برای هر شرکت به‌روزرسانی شود.

نرخ سایر اجزای بهای تمام شده در ابتدای هر سال شمسی برابر آخرین دوره نرخ تورم اعلامی از سوی مرکز آمار ایران (گروه خدمات حمل‌ونقل عمومی) حداکثر تا اردیبهشت ماه سال بعد به‌روزرسانی و اعمال شود.

در پایان هر سال شمسی چنانچه نوسانات قیمت و یا نرخ تورم تمامی یا برخی از اجزای قید شده در بند قبل این مصوبه به نحوی باشد که نسبت به نرخ‌های اعمال شده تغییر (افزایش/کاهش) داشته باشد، مطابق گزارش توجیهی و تحلیلی اثر آن بر بهای تمام شده محاسبه و اعمال خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای ۳۰ پروژه بازآفرینی شهری در شهرکرد
  • بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت به کجا رسید؟
  • سرنوشت بلدیه تهران | آیا این بنا امسال افتتاح می شود؟
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت
  • اجرای ۱۲ طرح زیربنایی و بازآفرینی شهری در استان اردبیل
  • پیشرفت ۷۰ درصدی پروژه‌های نهضت ملی مسکن در زنجان
  • پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی پروژه‌های حمایتی نهضت ملی مسکن در زنجان
  • انعقاد تفاهم نامه بازآفرینی پایدار محدوده‌ها و بهسازی و نوسازی بافت تاریخی بیرجند
  • بازسازی و مرمت عمارت سیف الدوله در ملایر
  • برای پروژه قطار شهری مشهد پیوست زیارت تهیه شود