Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@09:08:00 GMT

نامه خانواده شهدای ترور به سفیر دانمارک

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۱۱۸۷۷

نامه خانواده شهدای ترور به سفیر دانمارک

جمعی از خانواده‌ای شهدای ترور کشور با ارسال نامه‌ای خطاب به سفیر دانمارک در تهران، خواستار برخورد جدی دانمارک با تروریست‌های گروه الاهواز شدند. ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۴ سیاسی سیاست ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم ، خانواده شهدای ترور کشور، نامه‌ای را در اعتراض به حضور تعدادی از گروه‌های تروریستی و جدایی‌طلب استان خوزستان که در سال‌های گذشته ده‌ها عملیات تروریستی و خرابکارانه داشتند برای نماینده دولت پادشاهی دانمارک در ایران ارسال کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نقوی‌حسینی: ریشه گروهک تروریستی"الاحوازیه" در کشورهای حوزه خلیج‌ فارس است

 

گروه‌های تروریستی تجزیه‌طلب در خوزستان در آخرین اقدام خود مسئولیت حمله تروریستی 30 شهریور سال جاری در اهواز را بر عهده گرفته بودند. علاوه‌ براینکه این گروه‌ها اخیرا اقدام به برگزاری نشست در دانمارک کردند.

متن کامل نامه خانواده شهدای ترور به شرح ذیل است:

جناب آقای دنی انان

سفیر محترم پادشاهی دانمارک در ایران

با سلام

حادثه تلخ و تروریستی اهواز در 22 سپتامبر سال جاری که نزدیک به 100 تن از شهروندان ایرانی در آن کشته و زخمی شدند بهانه‌ای برای نگارش این نامه برای جنابعالی به عنوان نماینده دولت دانمارک در ایران شد.

کشورمان، ایران از سال 1979 و همزمان با پیروزی انقلاب، تاکنون قربانی حجم بالایی از اقدامات خرابکارانه و عملیات تروریستی بوده است که در آن ها علاوه بر تخریب زیر ساخت‌های کشور، متأسفانه بیش از 17000 تن از شهروندان نیز جان خود را از دست دادند و هزاران نفر دیگر نیز با مجروحیت‌های دائمی مواجه شدند.

مبارزه همه جانبه کشور در سال‌های پیروزی انقلاب با تروریست‌ها باعث نابودی بخشی از آنها و تضعیف بخشی دیگر از آنان شد. بنابراین این گروه‌ها با حمایت از برخی کشورهای منطقه و برخی کشورهای غربی، اقدام به انتقال پایگاه‌های خود به آن کشورها کردند و از آنجا اقدام به برنامه ریزی برای ارتکاب عملیات تروریستی در کشورمان کردند که متأسفانه تاکنون نیز ادامه دارد.

در میان برخی از کشورهای اروپایی که خاک خود را در اختیار این گروه‌های خشونت طلب و تروریست قرار دادند، دانمارک نیز وجود دارد.

جناب آقای سفیر

متأسفانه کشور شما در پناه دادن به تروریست‌های ایرانی سابقه خوبی ندارد و سوابق آن نیز به چند دهه قبل و همزمان با پناه دادن به تعدادی از اعضای سازمان تروریستی مجاهدین خلق که برای مدت‌های طولانی در فهرست گروه‌های تروریستی برخی کشورهای جهان و همچنین اتحادیه اروپا بود و همچنین حضور گروه‌های تجزیه طلب تروریست استان خوزستان، باز می‌گردد.

این گروه‌های جنایتکار علاوه بر تجزیه‌طلبی، اقدامات گسترده تروریستی نیز انجام داده‌اند و این موضوع عمق فاجعه حمایت کپنهاک از آنها را بیشتر عیان می‌کند.

حمله به سفارت ایران در لندن و گروگان‌گیری کارکنان سفارت، بمب گذاری در فرمانداری‌های اهواز، آبادان و دزفول، بمب گذاری در سازمان مدیریت و برنامه ریزی اهواز، بمب گذاری در سازمان مسکن و شهرسازی اهواز، بمب گذاری در شرکت طرح توسعه نیشکر خوزستان، انفجار خطوط لوله نفت آبادان، بمب گذاری در اداره کل منابع طبیعی استان خوزستان، بمب گذاری در خیابان نادری اهواز در ماه رمضان، بمب گذاری در  بانک سامان منطقه کیان پارس اهواز، حمله مسلحانه به اتوبوس های کاروان مناطق گردشگری استان خوزستان موسوم به راهیان نور، بخشی از جنایات تروریستی گروه های تجزیه طلب ساکن در کشور دانمارک مانند «حرکة النضال العربی لتحریر الأحواز» است.

علاوه بر اینها برگزاری نشست‌ها و اقدامات برنامه ریزی برای عملیات تخریب و ترور در ایران را نیز باید افزود و آخرین آنها تا این لحظه همان حادثه 31 شهریور ماه سال جاری اهواز بوده است که این گروه‌ها مسؤلیت آن را بر عهده گرفتند.

عقل و منطق می‌گوید که بدون حمایت دانمارک از این گروه‌ها، آنها به هیچ وجه نمی‌توانند به فعالیت آزادانه و طراحی اقدامات تروریستی و خشونت آمیز بپردازند. بنابراین این حق خانواده‌های قربانیان ترور و خشونت این گروه‌ها در ایران است که انگشت اتهام را نخست به سمت دولت دانمارک نشانه بگیرند.

کشور شما بدون توجه به سابقه تروریستی این گروه‌ها، خاکش را در اختیار آنها قرار داده است و این موضوع به طور مستقیم و رسمی به معنای حمایت دانمارک از اقدامات آنها در کشتار صدها شهروند ایرانی تلقی می‌شود.

جناب آقای انان

پرسش ما از شما این است که اگر حادثه حمله تروریستی به رژه نیروهای مسلح ایران در 31 شهریور برای اتباع کشور شما رخ می‌داد آیا دولت دانمارک باز هم این برخورد سهل انگارانه را با عناصر گروه تروریستی حرکة النضال انجام می‌داد یا خیر و اساسا چه نوع اقداماتی را در دستور کار خود قرار می‌داد؟! افکار عمومی در ایران به شدت به دنبال شنیدن پاسخ شماست.

جناب آقای سفیر

خانواده‌های قربانیان حوادث تروریستی که توسط گروه‌های تروریست ساکن در دانمارک انجام شده به خصوص بازماندگان حادثه اخیر اهواز، با کمک تعدادی از حقوقدانان، اقدام به تشکیل پرونده‌های قضایی برای محاکمه عاملان این حادثه کردند و روند آنها نیز به زودی آغاز می‌شود.

مردم ایران همواره در همه حوادث تروریستی که در سال‌های اخیر توسط گروه‌های تروریستی افراط گرا در اروپا رخ داده است با شهروندان اروپایی همدردی کرده‌اند و تروریسم را در هر جای دنیا و با هرعنوانی محکوم کرده‌اند، بنابراین در اقدامی جوانمردانه انتظار داریم که دولت شما نیز پاسخ این همدردی شهروندان ایرانی را با برخورد جدی با تروریست‌ها بدهد، نه حمایت از تروریست‌ها.

آقای انان

در پایان لازم می‌دانیم این نکته را یادآوری کنیم که عدم برخورد جدی کشورهای اروپایی با تروریست‌های داعش، باعث ارتکاب تعداد زیادی عملیات تروریستی در شهرهای اروپایی شد.

تروریسم نه ایدئولوژی می‌شناسد و نه جغرافیا. تروریست‌هایی که با عناصر روان پریش خود به مردم بی‌گناه حمله می‌کنند این توانایی را دارند که آنها را در هر نقطه‌ای از دنیا به کار بگیرند. بنابراین معتقدیم از تجربه عملیات‌های داعش در اروپا باید درس بگیرید و مانع از فعالیت این گروه‌ها و هواداران آنها شوید.

با تقدیم احترامات فائقه

خانواده شهدای ترور ایران

18 دسامبر 2018

انتهای پیام/

R1360/P1360/S1,1412/CT12 واژه های کاربردی مرتبط حمله تروریستی اهواز اخبار "دانمارک" شهدای ترور

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حمله تروریستی اهواز شهدای ترور حمله تروریستی اهواز شهدای ترور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۱۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دور جدید دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین برگزار می‌شود

دور جدید دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی، فردا سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجت‌الاسلام والمسلمین دهقانی و مستشاران دادگاه مرتضی تورک و امین ناصری در مجتمع قضایی امام خمینی (ره) به صورت علنی برگزار می‌شود.

گروهک تروریستی منافقین از خرداد ۱۳۶۰ و پس از عزل بنی صدر به صورت رسمی عملیات مسلحانه و ترور را برای مقابله با انقلاب مردم ایران برگزیده بود، در طول این سال‌ها دست به جنایات زیادی در حق مردم ایران زده است.

کارنامه جنایت‌های گروهک تروریستی منافقین، تاریخی سیاه و ضد بشری را شامل می‌شود که سند قتل عام بیش از ۱۷ هزار غیرنظامی ایرانی است.

در کارنامه این گروهک تروریستی فهرست بلندی از ترور شخصیت‌های سیاسی، علمی و مذهبی ایران وجود دارد؛ ترور ۷۲ نفر از شخصیت‌های سیاسی کشورمان با انفجار در دفتر حزب جمهوری اسلامی، ترور ناکام مقام معظم رهبری، ترور شهیدان رجایی و باهنر، ترور آیت‌الله دستغیب، آیت‌الله قدوسی و آیت‌الله مدنی، ترور صیاد شیرازی و ترور دانشمندان هسته‌ای از دیگر اقدام‌های تروریستی این گروهک است. از این روی دادگاه کیفری رسیدگی به اتهامات این گروهک از سال گذشته آغاز شده است.

نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به جنایات و اقدامات اعضای گروهک تروریستی منافقین ۲۱ آذر ۱۴۰۲ آغاز و تاکنون ۱۰ جلسه از دادگاه متهمان این پرونده برگزار و کیفرخواست متهمان توسط نماینده دادستان قرائت شده است.

متهمان پرونده

تشکیلات موسوم به مجاهدین خلق (معروف به گروهک منافقین)، مسعود رجوی، مریم قجر عضدانلو (معروف به مریم رجوی)، مهدی ابریشمچی، زهره اخیانی، فهیمه اروانی، مهدی براعی، مژگان پارسیایی، زهرا مریخی آهنگر کلایی، محمد علی توحیدی خانیکی، علی خدایی صفت، مهدی خدایی صفت، عباسعلی داوری فیضی پور آذر، سید مجید سید المحدثین، صدیقه حسینی، محمد طریقت منفرد، مهوش سپهری، قدسی خرازیان، مهناز سلیمانیان، محسن سیاه کلاه، مریم فضل مشهدی، بهشته شادرو، ژیلا دیهیم، ابوالقاسم رضایی، حمیرا حجتی امامی، محمود عطایی کاریزی، گلنار جواهری ساعتچی، مهریان حاجی نژاد، مرتضی اسماعیلیان مارنانی، دولت نوروزی منجیلی، زهرا بخشایی، محمد حیاتی، نیکو خائفی اشکذری، عذرا علوی طالقانی، جمیله ابریشم چی، محمود قجر عضدانلو، بدری پورطباخ و محمد جواد قدیری مدرسی از متهمان حاضر در این پرونده هستند.

فرهاد الفت، رویا احمدی موسوی، بهزاد نظیری، فرشته یگانه، معصومه بلورچی، یاسر جهان نژادی، فائزه خیاط حصاری محمدی، صالح رجوی، محمد سادات خوانساری، پرنیان سرآمد، حکیمه سعادت نژاد، حمیده شاهرخی امیری، ثریا شهری، پروین صفایی، محمود فخارزاده، عشرت محبت کار، علیرضا معدنچی، عباس میناجی مقدم، حمیدرضا اسحاقی، علیرضا امام جمعه، اسدالله اوسطی، فاطمه آدرسی، مصطفی آسیفی، زهره بنی جمالی، محمود بنی هاشمی، اسدالله بهرامی، علیرضا بهرامی، عزیز اله پاک نژاد، مهرافروز پیکر نگار، مریم حاج خانیان، احمد حنیف نژاد، پرویز خزائی، حسین دادخواه، فاطمه داوران، حسین ربوبی خبوشانی، سپیده ابراهیمی، بیژن رحیمی، آزاده رضایی، هادی روشن روانی، محمد سادات دربندی، فریدون سلیمی، عباس شاکری، سهیلا شعبانی، احمد شکرائی، سهیلا صادق، مهران صادق، طاهره ضیائی، کبری طهماسبی، رقیه عباسی، زهره عطریانفر، مهری علیقلی، مرتضی فخار، سید اسدالله فقیه دزفولی، ایرج فیض بوسجینی، پرویز کریمیان سیچانی، احمد گلپایگانی، فرید ماهوتچی حسینی، مهدی مددی الموسوی، سید محمود احمدی علون آبادی، سید جواد احمدی علون آبادی، اسماعیل مرتضایی، محمود معیری، رقیه ملک محمدی، حسن نظام الملکی، نسرین نظری علی آبادی، علی هادی زاده و الله کرم هوشنگی متهمان این پرونده هستند.

منبع: میزان

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • پوتین: روش های تروریست ها روز به روز پیچیده تر و وحشیانه تر می شود
  • دیدار مدیرکل اتباع کرمان با خانواده شهیدان آچکزهی
  • دیدار استاندار با خانواده آخرین شهید حادثه تروریستی کرمان
  • اردوغان: به مبارزه علیه تروریست‌ها ادامه می‌دهیم/ نتانیاهوی هیتلر نمی‌تواند فرار کند
  • دادگاه منافقین آغاز شد
  • برگزاری نخستین دادگاه منافقین در سال جدید آغاز شد
  • تبادل تروریست‌ها در بندر گوادر
  • علنی‌شدن حمایت اسرائیلی‌ها از گروهک تروریستی جیش الظلم + سند
  • دور جدید دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین برگزار می‌شود
  • آغاز دور جدید دادگاه سرکردگان گروهک تروریستی منافقین