Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران بر لزوم مستند سازی یکپارچه باغات پایتخت از سوی شهرداری تهران تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، علی اعطا در پایان جلسه امروز شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه در جلسه امروز شورا دو مصوبه به تصویب رسید و در مورد نوعیت زمین چند پلاک ثبتی بررسی  صورت گرفت، اظهار کرد: مصوبه اول مربوط به یک فوریت طرح دستوالعمل اجرایی بند «الف» تبصره ۲۶ بودجه سال ۹۷ بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بودجه ای که در سال ۹۷ توسط شورا به تصویب رسید مقر شده بود ۳.۵ درصد از اعتبارات تملک، دارایی و سرمایه ای معاونت ها، شرکت ها و موسسات در زمینه فرهنگی، اجتماعی و هنری در حوزه واحدهای سازمانی صرف شود.
وی با بیان اینکه شهرداری تهران موظف بود تا اردیبهشت ماه امسال دستورالعمل اجرایی را برای آن تعریف کند، گفت: تا به امروز این دستوالعمل تهیه نشده است، به همین دلیل در مصوبه امروز شورای شهر مقررشد تا این دستورالعمل توسط کمیسیون فرهنگی و اجتماعی تهیه شود که یک فوریت آن به تصویب رسید و برای تصویب به صحن شورای شهر خواهد آمد.
سخنگوی شورای شهر تهران با اشاره به لایحه شناسنامه تک باغات و اراضی مشجر که دستور بعدی جلسه امروز شورا بود، عنوان کرد:شهرداری تهران باید در یک مطالعه مفصل و گسترده اراضی مشجر و تک باغات را شناسایی کند زیرا اراضی وجود دارد که به سند باغ دارند ویا در کمیسیون ماده ۱۲ باغ بودن آن ها اثبات شده است. این موارد باید شناسایی و به صورت یکجا به شورای شهر اعلام شود.
اعطا با بیان اینکه همچنین این شناسایی می تواند در آینده به صورت لایحه‌ای در طرح تفصیلی نیز مورد استفاده قرار گیرد، عنوان کرد: در حال حاضر در طرح تفصیلی این امکان وجود ندارد که نوعیت یک زمین را به عنوان باغ یا غیرباغ شناسایی کنیم و این کار دشوار و زمان بری است. اگر این امکان فراهم شود می توان آن را به صورت یکپارچه و در یک قالب به صحن ارائه داد تا شورا آن را تصویب کند.
وی با بیان اینکه در جریان بررسی این لایحه مخالفت هایی هم وجود داشت و به تفصیل درباره آن بحث شد، تصریح کرد: در پیشنهادی که در لایحه آمده بود صرفاً به بحث اراضی مشجر پرداخته شده بود، در حالی که ممکن است زمینی مشجر نباشد، اما در سند به عنوان باغ قید شده باشد و یا اینکه رای کمیسیون ماده ۱۲ داشته باشد.
اعطا در ادامه در پاسخ به سوال دیگری درباره آخرین وضعیت بررسی برنامه سوم توسعه شهر تهران عنوان کرد: زمانی که لایحه برنامه در دست تهیه بود معاونت مربوطه تغییر کرد که البته در شورای شهر اعتراض‌هایی نسبت به تغییر معاون در آن مقطع مطرح شد. شورا نسبت به لایحه برنامه اشکالاتی را وارد کرد و مقرر شد شورا و شهرداری در کارگروه‌های مشترکی برنامه را اصلاح و شهرداری آن را بازآرایی کند.
 وی افزود: متنی که در حال حاضر به شورا ارسال شده در واقع متن بازآرایی شده برنامه است که باید در کمیسیون‌ها و صحن مورد بررسی قرار گیرد.
سخنگوی شورای شهر تهران در پاسخ به سوال دیگری که چرا بررسی طرح الزام شهرداری تهران به ادغام و کاهش حوزه های معاونت از ۹ سطح به حداکثر ۶ سطح سازمان و حذف پست های مشاور، امروز مورد بررسی قرار نگرفت گفت: این طرح در نوبت صحن است و در دستور جلسات قرار دارد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: باغات تهران شوراي شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۱۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانجام دهکده ورزشی در پایتخت چه شد؟

رئیس کمیته ورزش شورای شهر تهران گفت: با گذشت بیش از ۴ ماه از تاریخ تصویب لایحه و تنظیم صورتجلسه داخلی، هنوز اقدام موثری در خصوص معرفی و واگذاری املاک معوض به سازمان ورزش صورت نگرفته است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام آقامیری؛ رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران در جریان دویست و بیست و هشتمین جلسه شورای شهر تهران، اظهار کرد: شهرداری تهران (معاونت فنی عمرانی) بنا دارد پروژه‌ای را در قالب تقاطع غیرهمسطح بر روی اتوبان شهید باقری اجرا کند که کارهای مطالعاتی آن انجام شده اما اخیر اهالی تهرانپارس و این محدوده در قالب فیلم، عکس تقاضا کردند که این پروژه در این محدوده عملیاتی و اجرا نشود.

وی افزود: دلیل اهالی تهرانپارس برای عدم اجرای این پروژه این است که آنها عنوان کردند که اجرای این پل ضرورتی در این محدوده ندارد و به همین جهت بنده از معاونت فنی عمرانی شهرداری تهران درخواست می‌کنم که با توجه به موارد مطرح شده توسط اهالی تهرانپارس یک بار دیگر امکانسنجی ترافیکی را در قالب این پروژه انجام بدهند تا در صورت نیاز این پروژه اجرا شود و در غیر این صورت این پروژه علیرغم در بودجه 1403 برای آن ردیف و بودجه پیش‌بینی شده است اجرا نشود.

به گزارش تسنیم، زهرا شمس‌‌احسان؛ عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در تذکری بر اجرای تبصره مصوبه "مجوز واگذاری و انجام معامله 7 فقره املاک متعلق به شهرداری تهران با ملک موسوم به ورزشگاه تختی متعلق به وزارت ورزش و جوانان" تاکید کرد.

وی افزود: در تاریخ 1402/07/01 بر اساس صورتجلسه شماره 724959 که فی‌مابین شهردار تهران و وزیر ورزش و جوانان تنظیم و امضا شده است، شهرداری تهران در راستای اجرای طرح آزاد راه شهید شوشتری و پروژه خط 7 متروی تهران، اقدام به انجام معامله‌ای کرد که بخشی از زمین مجموعه ورزشی تختی را از وزارت ورزش تحویل گرفت و در ازای ملک مذکور، 7 مجموعه ورزشی را به اداره کل ورزش و جوانان استان تهران تحویل داد.

رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران گفت: در این راستا شهرداری تهران لایحه ای تنظیم و به صحن شورا ارسال کرد و اعضای شورای شهر تهران در دویست و پنجمین جلسه رسمی خود در تاریخ 1402/10/12 به منظور اجرای طرح‌های ترافیکی و توسعه شبکه حمل و نقل شهری (تکمیل بزرگراه شهید شوشتری و توسعه خط 7 مترو تهران)، به شهرداری تهران اجازه داد نسبت به واگذاری و انجام معامله 7 فقره املاک متعلق به خود به وزارت ورزش و جوانان اقدام کند.

وی افزود: اما در تبصره این مصوبه که با شماره 21388 به شهرداری تهران ابلاغ شد که شهرداری تهران مکلف شد در ازای املاک واگذار شده، نسبت به تامین زمین معوض و همچنین اعتبار مورد نیاز در لایحه بودجه سال 1403 جهت ساخت مجموعه‌های ورزشی جایگزین اقدام کند.

شمس‌‌احسان با بیان اینکه علاوه بر تبصره مندرج در مصوبه موصوف، در جلسات و توافقات اولیه‌ای که در شهرداری تهران در راستای انجام تهاتر مذکور تشکیل شده بود، حسب دستور شهردار تهران سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران موظف شده تا پایان آذر ماه 1402، اراضی مناسبی در مناطق 13 ، 18 ، 19 ، 20 و 22 به مساحت حداقل 30 هزار متر مربع به منظور ساخت مجموعه‌ها و دهکده‌های ورزشی به عنوان معوض در اختیار سازمان ورزش شهرداری تهران قرار دهد، گفت: اما با گذشت بیش از 4 ماه از تاریخ تصویب لایحه و تنظیم صورتجلسه داخلی، هنوز اقدام موثری در خصوص معرفی و واگذاری املاک معوض به سازمان ورزش صورت نگرفته است.

رئیس کمیته ورزش شورای شهر تهران گفت: شایسته است اقدامات لازم‌ نسبت به اجرای این تبصره صورت گیرد و گزارش آن به شورای اسلامی شهر تهران ارسال شود.

به گزارش تسنیم، علیرضا نادعلی سخنگوی شورای شهر تهران با اشاره به تبلیغات طرح نوماد از سوی سازمان مدیریت پسماند در بیلبوردها و عرشه‌ها در سطح شهر تهران گفت: این کار خوبی است و حتما این کار را لازم داشتیم تا مردم از چنین اقدامات شهرداری تهران مطلع شوند.

وی همچنین به تذکر آقامیری عضو شورای شهر تهران درخصوص درخواست اهالی تهرانپارس برای عدم اجرای پل تقاطع غیرهمسطح در اتوبان شهید باقری اشاره کرد و گفت: در دوره قبل مدیریت شهری نیز پلی در محدوده فرجام عملیاتی و اجرا شد که اجرای این پل نیازی برای منطقه نبود و ای کاش این پل در اتوبان شهید سلیمانی عملیاتی و اجرا می‌شد.

نادعلی ادامه داد: با توجه به اهالی تهرانپارس مجددا از معاونت فنی عمرانی شهرداری تهران درخواست می‌شود که اجرا یا عدم اجرای این پل را مورد بررسی قرار بدهد تا تجربه قبلی در فرجام تکرار نشود.

به گزارش تسنیم، سید احمد علوی؛ عضو شورای شهر تهران نیز از ریاست شورای شهر تهران خواست تا شرایطی را فراهم کنند تا حوزه‌های مختلف شهرداری تهران با حضور در صحن شورا، گزارشی را از عملکرد سه ساله خود در بخش‌های متعدد ارائه کنند تا مردم از این گزارش‌ها مطلع شوند.

به گزارش تسنیم، مهدی اقراریان در جریان دویست و بیست و هشتمین جلسه شورای شهر تهران اظهار کرد: متاسفانه از شهرداری تهران فشارهای جدی به منتقدان عملکرد آقای زاکانی شهردار تهران وارد می‌شود. البته ناگفته نماند که منتقدان عملکرد زاکانی، به هیچ عنوان به موضوعات شخصی، فردی و خصوصی وی ورود ندارند.

وی با اشاره به اینکه شهردار تهران منتخب اعضای شورای شهر تهران است و مطابق قانون باید پاسخگوی سوالات و تذکرات اعضا باشد افزود: برای چندمین بار است که بنده از شما (ریاست شورای شهر تهران) درخواست می‌کنم که تذکرات اعضا، بویژه منتقدین شهرداری تهران،‌ به شهردار تهران منتقل شود.

عضو کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران با اشاره به اینکه هم اکنون اعضای شورای شهر تهران به دو قسمت منتقدین و مدافعین شهرداری تهران تقسیم‌بندی شده است گفت: بارها 9 نفر از اعضای شورای شهر تهران در قالب منتقدین شهردار تهران تذکراتی را در حوزه‌های مختلف مطرح کرده‌اند اما هیچ اتفاقی در رفع مشکلات صورت نگرفته است.

اقراریان با اشاره به برنامه‌ریزی شهرداری تهران برای ورود خودروهای جدید به عنوان تاکسی‌های برقی در سطح شهر تهران تصریح کرد: در این بخش سوالات متعددی وجود دارد؛ نخست اینکه چه توجیه فنی و اقتصادی برای انتخاب این خودروها وجود دارد؟ آیا طول عمر این خودروها که قرار است به عنوان تاکسی مورد استفاده قرار بگیرند با توجه به موقعیت جغرافیایی پایتخت بررسی شده است یا خیر؟ ضمن اینکه آیا این خودروها استانداردهای لازم را دارند یا خیر؟ در ادامه آیا اینکه خدمات پس از فروش و شیوه‌های نگهداری برای این خودروها پیش بینی شده یا خیر؟

وی ادامه داد: حتما درخواست می‌کنیم که کارشناسان حوزه خودرو و حوزه مربوطه، این موارد را ارزیابی و اقدامات شهرداری را در این حوزه مورد بررسی و کنکاش قرار بدهند.

عضو کیمسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران با بیان اینکه در سالیان گذشته اعضای شورا و شهرداران مختلفی آمده و رفته‌اند گفت: قطعا پرسنل در مجموعه شهرداری تهران باقی خواهند ماند و نگران اقدامات در شهرداری نباشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعضای شورای شهر تهران معترض به توهین‌های باند زاکانی
  • اقدامات شهرداری پایتخت زیر ذره بین شورا
  • واکنش شورا به توهین یک مدیر زاکانی /خط قرمز ما ادب است
  • تقسیم شورای شهر تهران به موافقین و منتقدین زاکانی
  • از تاکسی‌ها برقی تا ساخت تقاطع‌های غیر همسطح در نشت شورا
  • انتقاد عضو شورای شهر از عدم ساخت ورزشگاه‌های جدید در پایتخت
  • از تاکسی ها برقی تا ساخت تقاطع های غیر همسطح در نشت شورا
  • سرانجام دهکده ورزشی در پایتخت چه شد؟
  • لزوم بررسی فنی پل «فرجام» توسط معاونت فنی و عمران شهرداری تهران
  • گزارش دهی معاون شهردار تهران به شورا در جلسه آتی