Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - وزیر راه و شهرسازی گفت: صندوق توسعه حمل و نقل با سرمایه 19 هزار میلیارد تومان تاسیس شد.

محمد اسلامی در مراسم اختتامیه سومین نمایشگاه بین‌المللی حمل و نقل و سرمایه وابسته، اظهار داشت: صنعت حمل و نقل جریان زندگی و نشاط را برای مردم به همراه دارد و قطعا با ارائه رفتارها و خدمت قاب خاطره‌ای برای مسافران برجا می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: با تدبیر دولت و مجلس فرصت تاریخی برای تحول در حوزه حمل و نقل و زیرساخت به وجود آمده است و در این باره باید به تشکیل صندوق توسعه حمل و نقل اشاره کرد.



اسلامی ادامه داد: اساسنامه صندوق توسعه حمل و نقل حدود دو هفته پیش در دولت مصوب و مقرر شد که منابع از سرفصل‌هایی که قانونگذار پیش‌بینی کرده است، حدود 19 هزار میلیارد تومان برای این صندوق در نظر گرفته شود.

وی ادامه داد: نبودن این صندوق کاستی بزرگی در صنعت حمل و نقل محسوب می‌شد و از افرادی که این فرصت را برای صنعت حمل و نقل فراهم کردند، قدردانی می‌کنیم.

اسلامی با اشاره به تحریم‌های ظالمانه استکبار گفت: هدف تحریم‌ها مقابله شدید با استقلال کشور است. باید از فرصت برای افزایش ظرفیت‌های حمل و نقل با استفاده از توان داخل استفاده کنیم.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: می‌توان با برقراری ارتباط بین تولید کننده و مصرف‌کننده ظرفیت‌های صنعت حمل و نقل را افزایش و بتوانیم زیرساخت‌های حمل و نقلی را توسعه دهیم.

وی یادآور شد: بودجه دولت محدود است و قابلیت تامین منابع مالی این حجم از سرمایه‌گذاری بر احداث پروژه‌های نیمه‌تمام را ندارد و سیاست دولت خصوصی‌سازی پروژه‌های نیمه تمام است.

اسلامی افزود: پروژه‌های نیمه‌تمام این قابلیت را دارند که به کسب و کار بخش خصوصی رونق دهند، باید جذابیت ورود به پروژه‌های نیمه‌تمام برای بخش خصوصی افزایش یابد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: صندوق توسعه حمل و نقل سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۲۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخذ مجوز تاسیس نیروگاه‌های خورشیدی و تجدیدپذیر در آذربایجان شرقی

 رحمتی در دومین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه آذربایجان شرقی که به ارائه برنامه تحولی دستگاه‌های اجرایی برای تحقق شعار سال در استان اختصاص داشت اظهار کرد: به نظر می‌رسد دچار تنش کمبود برق در بخش تولید هستیم بنابراین لازم است منابع مالی پروژه‌های برق کاملا تعریف شود و اجرای پروژه‌ها سرعت یابد.

وی با بیان این‌که معضل اصلی اقتصاد ما کمبود برق است افزود: راهی به جز مولدسازی برای اجرای برنامه‌ها نداریم تامین برق شهرک‌های صنعتی بسیار ضروری است و بر این اساس هم برق منطقه‌ای استان و شرکت توزیع برق تبریز باید برای رفع تنش برق برنامه‌های تحولی داشته باشند.

وی یادآوری کرد: نگاه تحولی می‌گوید برای رفع مسئله ناترازی برق تبریز نیاز به تاسیس نیروگاه داریم که حتما باید اتفاق افتد و همان طور که رئیس محترم جمهور نیز بار‌ها تاکید کرده مدیری که نگاه تحولی نداشته باشد و به اقدامات عادی و روزمره جهت رفع تکلیف قناعت کند در دولت جهادی جایی نخواهد داشت.

رحمتی بیان کرد: برای جلوگیری از مازوت سوزی طرح تکمیلی نیروگاه سیکل ترکیبی تبریز حتما باید اجرایی شود مجوز تاسیس نیروگاه‌های خورشیدی و تجدیدپذیر نیز اخذ شده که کار‌های اجرایی آن باید به جد دنبال و ظرفیت‌های بخش خصوصی در این عرصه به کار گرفته شود.

وی همچنین بر ضرورت حمایت از بخش صنعت برای تامین برق مورد نیاز خود از طریق احداث نیروگاه، تامین پست‌های برق و جابجایی تاسیسات زیرساختی شبکه توزیع برق تاکید کرد.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به تعریف میزان ۶.۲ همت پروژه برای سال ۱۴۰۳ در بخش راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان، چارچوب برنامه‌های این دستگاه را مطلوب ارزیابی و تشریح کرد: مشکل اصلی شبکه حمل و نقل این است که راننده محور بوده و لازم است با شرکت‌محور کردن شبکه حمل و نقل باری استان بروزرسانی سامانه حمل و نقل به موقع انجام گیرد.

وی برنامه‌های تحولی شرکت آب منطقه‌ای استان را نیز موثر دانست و افزود: اولین مسئله ما در بخش آبی تامین آب شرب پایدار در  شهر‌ها و روستا‌ها است.

وی ارائه برنامه کمی جهت تامین آب مورد نیاز بخش‌های کشاورزی و صنعت تا پایان امسال را نیز ضروری برشمرد.

رحمتی تشریح کرد: سرعت دادن به تکمیل پروژه انتقال آب ارس به تبریز نیز بسیار مورد تاکید بوده و از هر گونه نوآوری و ابتکار عملی که این مهم را محقق کند استقبال می‌کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • صدر اعظم آلمان خواستار تاسیس اتحادیه بانکی در اروپا شد
  • هزینه ثبت شرکت در سال ۱۴۰۳
  • سرمایه‌گذاری ۹هزار میلیارد ریالی در شهرکهای صنعتی قزوین
  • معرفی ٤٠٠ هزار میلیارد تومان پروژه در همایش کرمان آیدکس/ رفسنجان از گردنه توسعه استان خارج شده است
  • سرمایه‌گذاری ۹ هزار میلیاردی در شهرک‌های صنعتی قزوین
  • حمایت«کانکت پلاس» از ۱۷۰۰ محقق پسادکتری در سال گذشته
  • تاسیس شرکت دانش‌بنیان از سوی ایرانیان خارج کشور حمایت می‌شود
  • اخذ مجوز تاسیس نیروگاه‌های خورشیدی و تجدیدپذیر در آذربایجان شرقی
  • کانکت پلاس پلی برای بازگشت نخبگان و تأسیس شرکت دانش بنیان
  • حمایت از تاسیس شرکت دانش‌بنیان از سوی ایرانیان خارج از کشور