Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-04@13:53:31 GMT

نقش نماینده مجلس در درگیری با آن «کارمند»

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۱۲۴۲۴

«در حالی که وقت مجلس باید صرف مشکلات کشور شود، نمایندگان به دنبال رسیدگی به یک دعوا هستند. دقیقا دیدن بعضی رفتارها و تصمیمات احساسی باعث می‌شود آدم تصور کند مسؤولان کشور نمی‌توانند باری از دوش مشکلات کشور بردارند.» آفتاب‌‌نیوز : فیلمی از دعوای لفظی محمدباسط ‌درازهی، نماینده سراوان در مجلس، با یک کارمند گمرک و بعد برخی از مردم در فضای مجازی منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیلم کوتاه بود و نشان نمی‌داد چه کسی آغازگر این جر و بحث نه چندان مودبانه بوده است.
پای این فیلم به مجلس باز شد. بهروز نعمتی عضو هیات رییسه مجلس ماجرای دعوا در این فیلم را به نقل از درازهی را اینگونه روایت می‌کند:« آقای درازهی در این جلسه گفت که ۴۵ دقیقه جلوی درب گمرک جلویش را گرفته بودند و فحش های بدی به وی دادند و وی را عصبانی کردند. نهایتا فارغ از فضاهایی که وجود دارد باید با موضوع منطقی برخورد شود.»
وزیر اقتصاد هم از این نماینده و نمایندگان مجلس به خاطر رفتار کارمندان گمرک مغذرت خواهی کرد. گویا این عذرخواهی برای نمایندگان مجلس کافی نبوده است و به گفته علی کُرد نماینده خاش «تعدادی از نمایندگان، استیضاح وزیر اقتصاد را به دلیل «توهین به نماینده سراوان» کلید زدند. ما خواستار عزل رییس گمرک و حراست گمرک هستیم.»
همانطور که در بالا اشاره شد، نمی‌شود بر اساس این فیلم قضاوت کرد که چه کسی مقصر است اما بر اساس همین فیلم کوتاه هم می‌شود گفت، یک نماینده مجلس نباید اینگونه عصبانی شود و الفاظی را به کار ببرد که در شان یک نماینده نیست.
نماینده مذکور می‌توانست بعد از دیدن توهین مورد ادعا با مسؤولان گمرک تماس بگیرد و مشکل را حل کند یا می‌توانست آنجا را ترک کند و امروز از طریق معاون پارلمانی وزیر پیگیر مشکل بودجود آمده می‌شد.
واقعا بعد از دیدن این رفتار از یک نماینده مجلس، دیگر چه انتظاری از مردم کوچه و خیابان می‌شود داشت. چگونه می‌شود به مردم گفت که عصبانی نباشید و با عصبانیت تصمیم نگیرید.
دانش آموزان مدرسه هیچگاه از معلمان خود انتظار رفتار غیرمتعارف ندارند. مثلا آنها هیچگاه نمی‌توانند باور کنند معلم‌شان در خیابان چاقو کشیده است یا فردی را کشته است. این انتظار از نماینده مجلس هم وجود دارد. او هم باید بداند که در چه جایگاهی حضور دارد.
نباید با موضوعات برخورد شخصی داشت و بخش تاسف بار ماجرا تهدید به استیضاح وزیر است. وزیری که به تازگی انتخاب شده و فکر و ذکر او سروسامان دادن به اوضاع اقتصادی بعد از بازگشت تحریم‌ها باشد نه اینکه از او بخواهیم ذهن خود را درگیر امور خرد کند.
در حالی که وقت مجلس باید صرف مشکلات کشور شود، نمایندگان به دنبال رسیدگی به یک دعوا هستند. دقیقا دیدن این رفتارها و تصمیمات احساسی باعث می‌شود آدم تصور کند مسؤولان کشور نمی‌توانند باری از دوش مشکلات کشور بردارند.
آیا نمایندگان حرف‌های آن کارمند گمرک را هم شنیدند؟ یا تنها بر اساس سخنان همکار خود قضاوت کردند؟
کافی بود به جای این همه هیاهو، فیلم‌ها و حرف‌های دو طرف را می‌دیدند و می‌شنیدند و بعد از مشخص شدن مقصر، حکم صادر می‌کردند. بالاخره در این میان یکی مقصر است.
منبع: عصر ایران

منبع: آفتاب

کلیدواژه: نماینده مجلس درگیری لفظی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۲۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم

رییس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌هایی که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «غلامرضا نوری قزلجه» با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیدا‌هایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است، اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخورد‌هایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • دیدار نمایندگان ایران و روسیه در آستانه سفر گروسی به تهران
  • رایزنی نمایندگان ایران و روسیه در وین
  • آموزش و پرورش را براساس سند تحول بنیادین اداره خواهیم کرد/ معلم کارمند نیست
  • نباید از اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات غافل شد
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • محکومیت صبا آذرپیک با شکایت مجلس و برخی نمایندگان | جزئیات حکم