Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توسعه روزافزون این ابزارها، تغییر و تحول در عرصه آموزش و پژوهش نیز در حال پیشرفت است. یادگیری الکترونیکی با حذف زمان و مکان در این فرایندها، زمینه یادگیری بهتر در هر زمان و مکان و به صورت مداوم را برای همه دانشجویان و دانش پژوهان به ارمغان آورده است. پیشنهاد تأسیس کرسی آموزش و یادگیری الکترونیکی در سال ۱۳۹۵ به سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) ارایه شد و مجوز فعالیت این کرسی توسط یونسکو صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این کرسی در تاریخ ۲۳ دی ماه سال گذشته (۹۶) طی مراسمی با حضور اساتید، مدیران عرصه آموزش و یادگیری الکترونیکی، دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو، ریاست هیأت امنای مهرالبرز و همچنین ریاست کرسی به طور رسمی در مؤسسه آموزش عالی مهر البرز افتتاح شد. 

مأموریت اصلی این کرسی ترویج یادگیری الکترونیکی در کشور و انتقال تجربیات موفق در حوزه‌های مختلف سیستم یادگیری الکترونیکی است.

این کرسی با برگزاری مراسم اعطای جایزه یادگیری الکترونیکی ضمن فرهنگ سازی و ظرفیت سازی، امکان تبادل تجربیات موفق میان افراد و مؤسسات فعال را فراهم نموده و با شناسایی مراکز فعال و معرفی آنان به جامعه مشوق حرکتی بیشتر در این عرصه است.

اهداف جایزه یادگیری الکترونیکی که به صورت سالانه توسط کرسی آموزش و یادگیری الکترونیکی یونسکو در ایران به برگزیدگان این حوزه اهدا می‌شود عبارتند از؛ فرهنگسازی در زمینه آموزش و یادگیری الکترونیکی، شناسایی و تشویق افراد و سازمان‌های مؤثر در توسعه و ارتقای جایگاه یادگیری الکترونیکی و معرفی برگزیدگان حوزه یادگیری الکترونیکی به جامعه.

یکی از محور‌های این جایزه، جایزه دستاورد تأثیرگذار است که به محصولات، خدمات، فرایند‌ها و مدل‌های کسب و کاری که تأثیرات چشمگیری بر یادگیری الکترونیکی در کشور داشتهاند، اعطا می‌شود.

سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی نوید دانشگاه علوم پزشکی مجازی در اولین سال اعطا، برنده این جایزه ارزشمند شد.

مجریان این دستاورد که با عنوان (توسعه استفاده از آموزش مجازی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از طریق طراحی و استقرار "سیستم مدیریت یادگیری الکترونیکی نوید" و توانمندسازی اعضای هیات علمی برای استفاده از آن) ارائه شد شامل سید ناصر استاد، ریتا مجتهدزاده، آیین محمدی، آزاده شعبانی و مهندس عباس جوادی بودند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: زمان و مکان علمی و فرهنگی یونسکو دی ماه آموزش عالی فرهنگ سازی جامعه ایران دانشگاه علوم پزشکی آموزش مجازی علوم پزشکی آموزش مجازی جامعه علوم پزشکی ملل متحد یونسکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۲۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت پایدار شد

رئیس مرکز فن‌آوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان بیمه سلامت ایران از پایدار شدن فعالیت سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت خبر داد و گفت: این سامانه ماهانه بیش از ۱۲ میلیون نسخه الکترونیکی را پوشش می‌دهد. - اخبار اجتماعی -

فاطمه حاج علی‌عسگری در گفت‌وگو با خبرنگار  اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره به‌روزرسانی سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی که در هفته گذشته منجر به به‌روز اختلال در این سامانه شده بود، اظهار کرد: خوشبختانه سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی از چند روز پیش بدون مشکل درحال خدمت‌رسانی بوده است؛ اگرچه در برخی زمان‌های اوج مراجعه به سیستم شاهد کندی در برخی سرویس‌ها و زیرسامانه‌ها بودیم، اما تاکنون قطعی کامل سیستم گزارش نشده است، این سامانه ماهانه بیش از 12 میلیون نسخه الکترونیکی را پوشش میدهد که این تعداد شامل روزانه بین 350 هزار تا 500 هزار نسخه است.

رئیس مرکز فن‌آوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به اینکه در برخی ایام هفته گذشته سامانه نسخه‌نویسی کاهش سرعت داشته است، افزود: درچنین شرایطی حتی در پایین‌ترین مقدار روزانه، 152 هزار نسخه به صورت الکترونیکی صادر شده و این میزان حتی به 382 هزار نسخه (دوشنبه هفته گذشته) دریک روز هم رسیده است بنابراین موضوع قطعی کامل سامانه نسخه‌نویسی اساساً ایجاد نشده است. با انجام بخش مهمی از به‌روزرسانی سیستم در روز نخست هفته جاری بیش از 484 هزار نسخه ثبتی در سامانه الکترونیک بیمه سلامت را تجربه کردیم و انتظار داریم که این میزان درروزهای آینده نیز افزایش پیدا کند.

ماجرای اختلال در سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت

حاج علی‌عسگری ادامه داد: از ظهر روز چهارشنبه 29 فروردین، سیستم نسخه‌نویسی الکترونیکی در حالت پایدار ارائه خدمت می‌کند. برخی کندی‌های موردی در سرویس‌های خاص گزارش شده که موارد مطابق رویه جاری در حال مرتفع شدن است.

وی با بیان اینکه کمیته سلامت الکترونیک سازمان بیمه سلامت نوسانات سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی را به طور مداوم و لحظه ای پیگیری می‌کند، بیان کرد: برای ارتقاء سامانه الکترونیکی چاره‌ای جز تغییر زیرساخت‌ها نبود. دراین راستا مطابق روال همیشگی، ارائه خدمات به بیمه شدگان علاوه بر نسخه الکترونیک با نسخه کاغذی هم امکان پذیر بوده و بیمه شدگان هیچ نگرانی نداشته باشند.

وی ضمن قدردانی از صبر و همراهی ارائه‌دهندگان خدمات سلامت و خدمت گیرندگان سلامت در مسیر به‌روزرسانی و ارتقا سامانه نسخه‌نویسی گفت: سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی سامانه‌ای پویاست و بیمه سلامت به دنبال افزایش کارآمدی و ارائه خدمات بهتر به بیمه شدگان گرامی از طریق سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مقرأة الحرمین؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد
  • اعطای گواهینامه فرودگاهی به فرودگاه شیراز
  • روند تکامل هوش مصنوعی... از اصول اولیه تا نوآوری‌های مختلف
  • فرهاد قائمیان: رشد کمی و کیفی خاصی را در بخش های مختلف جشنواره امام رضا(ع) شاهدیم/ اعطای جایزه ویژه «غزه» برای نخستین بار
  • عصر نوین آموزش زبان انگلیسی: نقش موثر آموزشگاه های زبان انگلیسی در تهران
  • فعالیت سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت پایدار شد
  • یاد گرفتن زبان انگلیسی باید در چه سنی انجام شود؟
  • ارتقای سطح کیفی آموزش به دانشجویان با تبیین اهمیت یادگیری عمیق