Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اقتصادی رئیس‌جمهور با بیان اینکه حل مشکل آب با حضور تمامی ذی‌نفعان امکان‌پذیر خواهد بود گفت: مشکل کمبود نزولات الهی نیست، بلکه ما طرف تقاضا را هوشمندانه مدیریت نکرده‌ایم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو،  محمد نهاوندیان در کنفرانس اقتصاد آب در اتاق بازرگانی، صنایع، مهادن و کشاورزی ایران گفت: بخش‌خصوصی می‌تواند نقش‌آفرینی جدی در حوزه حل مشکل آب داشته باشد و بر این اساس، اتاق بازرگانی ایران به عنوان پارلمان بخش‌خصوصی، ماموریت خود در این زمینه که در قالب قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار به عهده گرفته است را به خوبی انجام داده؛ ضمن اینکه درباره تشکیل مرکز ملی مطالعات آب و بررسی مشکلات طی سه سال را تاکنون، اقدام مناسبی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اقتصادی رئیس جمهور، آب را یک مساله ملی و فرادستگاهی دانست و افزود: حمایت‌های مستمر ادوار مختلف اتاق بازرگانی ایران از این طرح ستودنی است؛ چراکه یکی از نکات ضروری، ورود و اقدام بخش خصوصی در مباحث مهم ملی است؛ به این معنا که تمامی موارد را نمی‌توان بر عهده دولت گذاشت؛ البته دولت هم باید با کشف مشکلات و در حل آن از توان بخش خصوصی استفاده کند.

وی تصریح کرد: بروز بسیاری از مشکلات و تنش‌های آبی در کشور، به دلیل کمبود نزولات الهی در گذشته نیست، بلکه مشکل بر سر این است که طرف تقاضا به خوبی و هوشمندانه مدیریت نشده و همین امر نیز سبب شده تا با مشکلات فعلی روبرو شویم؛ البته باید به این نکته هم اشاره داشت که اشکال به تصمیمات و اقدامات لحظه پردازانه گذشته برمی گردد.

نهاوندیان برگزاری این کنفرانس و کارگروه‌های تشکیل شده را مفید دانست و خاطرنشان کرد: این بحث‌های کارشناسی باید به جمع بندی روشنی رسیده و به حافظه اقتصادی و اجتماعی ملی منتقل شود؛ این در حالی است که اگر اقدام غلطی در گذشته بوده، حکم غلط بودن آن داده شود و در آینده باز این خطا تکرار نشود.

وی با بیان اینکه یکی از اقدامات در سالگرد ۴۰ سالگی انقلاب، باید ارزیابی نقادانه عملکرد‌های مثبت و منفی صورت گیرد؛ گفت: در بحث آب جنبه‌های سیاسی، اقتصادی داریم و به دلیل اینکه به ریشه‌ها نپرداخته ایم، به خصوص اینکه در برخی استان‌ها به مشکلات سیاسی تبدیل شده و هرچه مشکل آب سیاسی شود، حل آن سخت‌تر خواهد شد.

نهاوندیان با بیان اینکه اگر به مساله آب به صورت اقتصادی نگاه نکنیم، جنبه‌های اجتماعی آن هم کاهش پیدا می‌کند و مشارکت بخش خصوصی را هم نخواهیم داشت؛ چراکه امکان ندارد تصور کنیم که تنها با اتکا به منابع دولتی امکان حل مسئله آب را داریم.

معاون اقتصادی رئیس جمهور تاکید کرد: در طرف تقاضا نمی‌توانیم به بخش کشاورزی و درآمد آن‌ها را در نظر نگیریم، یعنی نمی‌توان احکامی صادر کرد که زندگی روستاییان از بین برود؛ بلکه باید بهره وری آب را بالا ببریم. این در حالی است که باز هم باید تاکید کنم که آب یک مساله ملی است که نباید آن را سیاسی کرد.

نهاوندیان گفت: چنانچه همه با همبستگی ملی درباره آب تصمیم بگیریم، موضوع آب در کشور قابل حل خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نهاوندیان اتاق بازرگانی ایران کنفرانس آب مدیریت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۳۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات

رئیس سازمان راهداری با بیان این‌که برای ایام اربعین با مشکل تامین ناوگان مواجه هستیم، گفت: این مشکل را از طریق واردات و استفاده از ظرفیت داخلی رفع می‌کنیم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، داریوش امانی با اشاره به اقدامات سازمان راهداری برای اربعین 1403، اظهار کرد:‌ در حوزه زیرساخت‌ها اقداماتی در مسیرهای منتهی به پایانه مرزی در حال انجام است، بر اساس پیش‌بینی‌ها یک هفته قبل از اربعین حسینی پروژه‌ها تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: بخشی از این پروژه‌ها مربوط به روکش آسفالت، رفع نقاط پرحادثه، روشنایی، نصب نیوجرسی و تابلو علائم بوده که در حال انجام است.

وی از برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات بهتر به زائران در اربعین امسال خبر داد و با اعلام این‌که امسال 14 هزار میلیارد ریال اعتبار در بخش پروژه‌های زیرساخت راه اربعین تأمین اعتبار شده است، یادآور شد: پروژه‌هایی که در پایانه‌های مرزی انجام می‌شود مربوط به بحث بهسازی و بازسازی سرویس‌های بهداشتی، افزایش سایبان‌ها، مه‌پاش و ایجاد تونل‌های سرد در ایام گرم از سال است.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تأکید کرد: در پایانه برکت مهران نیز برنامه‌ریزی‌های لازم برای افزایش سایبان‌ها، سرویس‌های بهداشتی و مسقف کردن سازه‌ها در این محوطه انجام شده است.

امانی تاکید کرد: در زمینه ناوگان حمل‌ونقل نیز که با مشکل کمبود و نوسازی مواجه هستیم، نشست‌هایی برگزار شده تا بتوانیم تعدادی اتوبوس را از خارج از کشور وارد و از ظرفیت کارخانه‌ها و صنایع بزرگ نیز در این ایام و در زمان مسیر رفت زائران بهره بگیریم.

وی با بیان این که باید با تدابیر خود در بخش‌های سخت‌افزار و نرم‌افزار بتوانیم جوابگوی مردم باشیم، گفت: به فضل الهی و مدد امام حسین (ع) سال گذشته با وجود کمبود ناوگان با کمترین مشکلی اربعین باشکوهی برگزار شد و طبق آمار ستاد اربعین بیشترین معطلی دو ساعت بود. همه مدیران با تمام توان و امکانات سازمانی باید در خدمت اربعین و خدمت‌رسانی به زائران حضرت اباعبدالله الحسین باشند و هیچ‌گونه کوتاهی از هیچ مدیری پذیرفته نخواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • شدت باران در استان یزد و آبگرفتگی معابر شهر یزد+عکس
  • آخرین جزئیات سیل کم‌سابقه در یزد
  • بارش باران سیل آسا در یزد
  • بروز کمترین آسیب باران در بافت تاریخی یزد با همکاری جامعه محلی
  • آخرین جزئیات سیل در یزد | بارش بی سابقه باران در تفت ‌؛ آخرین شرایط در یزد چگونه است؟
  • بارش شدید باران مدارس یزد را تعطیل کرد
  • تعطیلی مدارس یزد فردا ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ (بارش باران)
  • خسارت بارش باران درشمال اصفهان/سیلاب در روستای صالح‌آباد جاری شد