Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@08:57:24 GMT

60 درصد واحدهای مسکن روستایی غیر مقاوم است

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۱۳۸۸۲

60 درصد واحدهای مسکن روستایی غیر مقاوم است

شیراز-ایرنا-مدیر کل دفتر مسکن روستایی بنیاد مسکن کشور با تاکید بر لزوم شتاب بخشیدن به اجرای طرح های مقاوم سازی واحدهای مسکونی در روستاها گفت: هم اینک حدود 60 درصد از این واحدها که معادل سه میلیون و 200 هزار واحد است، غیر مقاوم هستند.

به گزارش ایرنا حمیدرضا سهرابی، سه شنبه در کارگاه آموزشی حقوق مهندسی در شیراز بیان داشت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته، ظرف 10سال آینده باید 50 درصد از این واحدها مقاوم سازی شوند و ضروری است برای انجام این مهم فعالیت جهادی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: همچنین بر اساس آخرین سرشماری نفوس و مسکن که در آبان سال 95 انجام شد، 6میلیون و 70 هزار خانوار روستایی در کشور وجود دارد که از این تعداد حدود 600 هزار خانوار فاقد مسکن هستند.
سهرابی ادامه داد: از سوی دیگر تا پایان برنامه ششم و هفتم توسعه کشور و طی افق 10 ساله با توجه به طرح جامع مسکن روستایی، حدود 240 هزار خانوارهای جدید ناشی از ازدواج به این تعداد نیز افزود می شود.
این مقام مسئول با اشاره به برنامه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای توسعه مسکن روستایی گفت: در سال های اخیر بیش از 130میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض در زمینه توسعه مسکن روستایی پرداخت شده است.
سهرابی بیان کرد: اعطای این تسهیلات که توام با نظارت و پایش های مهندسی بوده، تاثیر بسزایی در توسعه روستایی داشته و چهره بسیاری از مناطق را متحول کرده است.
مدیرکل دفتر مسکن روستایی بنیاد مسکن افزود: این بنیاد در زمینه احداث مسکن ویژه خانوارهای دارای 2عضو معلول، در زمینه بهسازی مناطق آسیب دیده، اجرای طرح های توسعه و همچنین مقاوم سازی مناطق روستایی به همه اصول مهندسی پایبند است و مقررات ملی ساختمان را در اجرای طرح های عمرانی با حساسیت دنبال می کند.
سهرابی گفت: عملکردهای این بنیاد در زمینه بهسازی مناطق روستایی در همه مناطق قابل توجه است و مهندسان ناظر دقت در نظارت را نه صرفا به عنوان یک شعار بلکه به عنوان یک عقیده راسخ مبنای کار خود قرار داده اند.
وی با تاکید بر لزوم تداوم نظارت ها در فعالیت های عمرانی و مهندسی توسعه روستایی، اظهار داشت: یک خطای کوچک در اعمال نظارت ها گاه می تواند به بهای از دست رفتن جان انسان ها تمام شود بنابراین ناظر روستایی، با اعمال دقت در مهندسی و نظارت، ضامن سلامتی و جان مردم است.

**مقاوم سازی بیش از 51 هزار واحد مسکن روستایی فارس
معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن استان فارس هم در این کارگاه آموزشی با بیان اینکه اینکه طرح های مقاوم سازی مسکن روستایی در روستاهای این استان در حال اجراست، گفت: از سال 92 تا 96 با استفاده از اعتبارات و تسهیلات ارایه شده به متقاضیان، بیش از 51 هزار و 600 واحد روستایی فارس بهسازی و مقاوم سازی شده است.
فرج الله نصیری افزود: شاخص بهسازی و مقاوم سازی مسکن روستایی در استان فارس 54.7 درصد است در حالی که این شاخص در کل کشور حدود 49 درصد است.
وی، همچنین بر لزوم بهره گیری از امکانات موجود برای شتاب بخشیدن به طرح های توسعه و بهسازی مسکن روستایی با افزایش ضریب نظارت مهندسی تاکید و بیان کرد: شاخص های توسعه روستایی در این استان در زمینه بهسازی مسکن روستایی فراتر از کشور است.
6113 /6118

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد مسكن روستايي غيرمقاوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۳۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارندگی های سرباز خسارت فاجعه بار نداشت


فرامرز دانش اظهار داشت: هر زمان که بارندگی در شهرستان سرباز اتفاق می افتد، با توجه به این که منطقه کوهستانی است و مسیر سیلاب مشخص است، آب باران راه خود را پیدا می کند و در نهایت سیل خسارت چندانی به جان و مال مردم وارد نمی‌کند. اما زیرساخت های کشاورزی و راه‌های روستایی تخریب می‌شود و از آنجایی که برخی از راه‌های روستایی آسفالت نیستند، بارندگی سبب انسداد راه‌های روستایی و ایجاد سیل و روان آب می‌شود.

  دانش عنوان کرد، باتوجه به اینکه اکثر زمین های کشاورزی در مجاورت و حریم رودخانه قرار دارند با طغیان سیلاب و رودخانه، قسمتی از زمین های کشاورزی دچار سیل بردگی و تخریب می شوند.
وی گفت: در حاضر در بخش های تابعه اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سرباز در حال بازگشایی مسیرها هستند و مشکل خاصی در سرباز پس از بارندگی نداشته‌ایم و تمامی دستگاه‌های اجرایی از جمله هلال احمر، بنیاد مسکن، اداره برق و .‌‌.. به حالت آماده باش درآمده‌اند و به محض اعلام مردم در خصوص آبگرفتگی و یا تخریب منازل ، بنیاد مسکن  و هلال احمر وارد عمل می‌شوند و کمک‌های اولیه از جمله چادر و سایر امکانات زندگی برای این افراد فراهم می‌شود، هلال احمر و بنیاد مسکن هم برای ایجاد فضای اسکان سیل زدگان کارهای لازم را انجام خواهند داد.

دانش عنوان کرد: خوشبختانه این سیل خسارت جانی و مالی به‌صورت جدی نداشته و اگر هم تخریبی اتفاق افتاده باشد، هلال احمر. بنیاد مسکن پس از بررسی‌های لازم، پیگیری انجام می‌شود و خوشبختانه ما گزارش  جان باختن بر اثر سیل اخیر سرباز نداشته‌ایم.

فرماندار سرباز عنوان کرد: مسیرهای روستایی شهرستان سرباز که بر اثر بارندگی شدید صعب العبور شده‌اند با استفاده از ماشین آلات مورد نیاز در حال بازگشایی هستند.

وی گفت: بر اساس نقشه‌های هوایی، سامانه بارشی در سطوح مختلف زرد، نارنجی و قرمز به مدت 10 روز است که  وارد سرباز شده و همچنان فعال  می‌باشد.

فرماندار سرباز عنوان کرد: از آن جایی که سرباز بیشترین  راه روستایی را به خودش اختصاص داده حمایت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای را  در خصوص تامین ماشین آلات سنگین از جمله بولدوزر و گریدر نیاز داریم و از آنجایی که 70 درصد راه های این شهرستان خاکی هستند با تامین این دستگاه‌ها، کمک بزرگی به حوزه راه سازی و بازگشایی راه‌های سرباز در زمان بحران می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • مقاوم سازی بیش از ۴ هزار واحد مسکن روستایی
  • مقاوم سازی بافت‌های فرسوده در بوئین زهرا با جدیت دنبال می‌شود
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فرسوده در بویین زهرا
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فروسوده در بویین زهرا
  • بارندگی های سرباز خسارت فاجعه بار نداشت
  • اجرای طرح هادی در ۶۰ درصد روستا‌های ایجرود
  • طرح هادی مهم‌ترین ابزار مدیریت توسعه روستایی است
  • پرداخت بیش از ۱۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات مسکن در ایلام
  • ۵۹ درصد واحد‌های مسکونی روستایی در دشتستان مقاوم سازی شد
  • افتتاح بیش از ۵۰ طرح روستایی در صومعه سرا