Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد زاده‌رحمانی بعدازظهر امروز در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استانداری یزد اظهار داشت: مجتمع فسفات آسفوردی بافق که بین بافق و کوشک واقع شده، به بخش خصوصی واگذار شد و بخش خصوصی نیز تعهداتی در زمینه جلوگیری از خام‌فروشی تنها معدن فسفات کشور داد.

وی عنوان کرد: تولید کودهای فسفاته و اسید فسفریک از اقداماتی است که اکنون توسط این واحد جوار معدنی انجام می‌شود اما برای فعال کردن کارخانه اسید فسفریک در این مجتمع، مشکلاتی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زاده‌رحمانی خاطرنشان کرد: برای این منظور موافقت دستگاه‌ها و مسئولان بالادستی در پایتخت گرفته شده اما در استان در زمینه آب با مشکلاتی مواجه هستیم.

وی افزود: بافق منابع آبی بیشتری نسبت به سایر مناطق استان دارد و گرچه سختی آب بالاست و املاح بسیاری دارد اما می‌توان از آن در این صنعت بهره‌ گرفت ولی مشکل اینجاست که شرکت آب منطقه‌ای مجوزی برای بهره‌برداری ارائه نمی‌کند.

فرماندار بافق با اشاره به اینکه تنها معدن فسفات کشور در جوار این معدن مستقر شده و ۱۸۰ نفر نیز به طور مستقیم در معدن و واحد فسفات آسفوردی کار می کنند، افزود: اگر ۱۵ لیتر در ثانیه آب به این واحد اختصاص نیابد، فعالیت آن متوقف و کارگران بیکار خواهند شد.

نماینده شرکت آب منطقه‌ای در این نشست اظهار داشت: تنها راه تامین آب، تغییر مصرف چاهی در حوالی این شرکت است بنابراین باید چاهی شناسایی و درخواست انتقال مجوز آن توسط این شرکت انجام شود.

وی بیان کرد: این شرکت در دشت ممنوعه ایجاد شده و راهی جز استفاده از یکی از چاه‌های فعلی با تغییر کاربری از کشاورزی به صنعتی وجود ندارد.

معاون استاندار یزد نیز در این رابطه اظهار داشت: این موضوع باید ظرف یک ماه آینده توسط شرکت آب منطقه‌ای، جهاد کشاورزی و شرکت سرمایه گذار حل شود.

علی زینی‌وند خاطرنشان کرد: مشکلاتی که صنایع با آن دست و پنجه نرم می کنند، باید راهکار داشته باشد نه اینکه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، علت عدم رفع مشکل توجیه شود.

کد خبر 4489029

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان بافق فرمانداری بافق یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۴۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان از بهره‌مندی ۳۴۲ واحد صنعتی تازه از گاز طبیعی خبر داد و گفت: اکنون شهرستان بهار بیشترین مشترک گاز را در بخش صنعتی استان داراست.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، مجید الهیاری با اشاره به وجود ۶۸۲ هزار و ۹۳۲ مشترک گاز استان همدان در بخش‌های مختلف توضیح داد: از این تعداد ۴ هزار و ۳۴۶ مشترک در بخش صنعتی هستند.

وی تصریح کرد: از مجموع مشترکان گاز در بخش صنعتی، ۳۴۲ مشترک در سال ۱۴۰۲ به مجموع مشترکان این استان افزوده شدند.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان یادآور شد: بیشترین مشترک گاز استان در بخش صنعتی با تعداد هزار و ۶۵۸ مورد مشترک مربوط به شهرستان بهار است.

دیگر خبرها

  • اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژن در محاصره معادن
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژه در محاصره معادن
  • فعالیت های فرهنگی در فرودگاه های کشور +فیلم
  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند
  • تعطیلی واحد‌های صنفی متخلف در کازرون