Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@04:56:36 GMT

اقتصاد حمل و نقل بخش جدایی ناپذیر اقتصاد کشور است

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۱۴۴۴۶

اقتصاد حمل و نقل بخش جدایی ناپذیر اقتصاد کشور است

سنندج - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان از رانندگان و فعالان حوزه حمل و نقل به عنوان سربازان اقتصادی نام برد و اقتصاد حمل و نقل را بخش مهم و جدایی ناپذیر اقتصاد کشور دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان، حسین فیروزی روز سه شنبه در مراسم گرامیداشت 26 آذر روز حمل و نقل، در جمع رانندگان اظهار داشت: حمل و نقل بخش مهمی از اقتصاد کشور است چون نمی توان اقتصاد کشور را شکوفا کرد ولی به اقتصاد حمل و نقل بی توجه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر اینکه هم اکنون کشور در شرایط جنگ نرم ناشی از تحریم های اقتصادی دشمن قرار دارد، افزود: فعالان اقتصادی از جمله رانندگان و کامیونداران، سربازان این جنگ هستند.
فیروزی اضافه کرد: تحریم ها، جنگ علیه تک تک مردم ایران است که اثرات آن کمتر از ریختن بمب بر سر مردم نیست و اگر بتوانیم ثروت های معنوی و سرمایه های اجتماعی مان را تقویت کنیم در این جنگ نیز پیروز خواهیم شد.
وی با یادآوری وجود جنگ و آشوب در منطقه، وحدت و همگرایی را تنها راه سربلندی و عزت ایران دانست و یادآور شد: اگر دولت از فعالان عرصه حمل و نقل می خواهد اقتصاد را شکوفا نگه دارند باید این سربازان را تجهیز نیز کند.
فیروزی به اقدامات دولت در این زمینه اشاره کرد و توسعه راه ها بویژه راه های کردستان را از جمله مهمترین و موثرترین کارهای دولت در این حوزه دانست.
وی در این خصوص اتمام حفر تونل باغان مسیر جدید سنندج - مریوان و مرز باشماق را زمینه ساز توسعه حمل و نقل و استفاده بهتر از ظرفیت مرزها برای شکوفایی اقصتاد استان معرفی کرد.
معاون اقتصادی استاندار کردستان همچنین به سفر اخیر استاندار و هیات اقتصادی همراه به استان سلیمانیه در اقلیم کردستان اشاره کرد و گفت: توسعه مبادلات مرزی محور مذاکرات بود تا کردستان و مرز باشماق به شاهراهی میان ایران با عراق و سوریه تبدیل شوند.
وی به شوک وارده به بازار ناشی از نابرابری قیمت دلار و ریال اشاره کرد و افزود: دولت در کنار شماست اما برای رفع مشکلات زمان لازم است و به صبوری و همکاری همیشگی تان نیاز داریم.
فیروزی با بیان اینکه ظرفیت های کردستان بدلایلی فرصت شکوفایی نیافته و کشاورزی سنتی و صنعت نوپای استان نیز خدمات ضعیف و کم سود با درآمد کم در پی داشته است، یاداور شد: اگر رانندگان کالا را به موقع به استان نرسانند قیمت ها افزایش می یابد و سفره مردم کوچکتر می شود.
وی خطاب به رانندگان تاکید کرد: باید قراردادی دو طرفه ببندیم که نمایندگان دولت در استان، مشکلات رانندگان را نه در شعار که در عمل، منعکس و پیگیری کنند و در مقابل رانندگان نیز با تلاش خود اجازه ندهند اقتصاد استان و مردم دچار آسیب شود.
معاون استاندار کردستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به 40 ساله شدن انقلاب اسلامی، حضور موثر نقش آفرینان حمل و نقل جاده ای به خصوص رانندگان را در ایجاد امنیت و حفظ تمامیت ارضی کشور در این سال ها قابل تقدیر و تکریم دانست و این فداکاری را فراموش نشدنی خواند.
وی همچنین وحدت و همدلی رانندگان در یاری رسانی به مردم آسیب دیده از زلزله سال گذشته کرمانشاه را گواه نوعدوستی، ایثارگری و میهن پرستی این قشر زحمت کش دانست و اظهار داشت: ارزش شغل شما، ارزش یک کار معنوی و عبادی است.

** توجه به تولید داخلی، زمینه ساز قطع وابستگی به واردات است
معاون استاندار کردستان همچنین در بازدید از یک گارگاه موفق تولیدی پوشاک در سنندج، پوشاک را بخش مهمی از اقتصاد دانست و تاکید کرد: باید با حمایت از تولید کنندگان داخلی، وابستگی به واردات را قطع کنیم.
فیروزی با ابراز خرسندی از وفای به عهد این تولید کننده در خصوص افزایش تعداد کارکنان این کارگاه از 2 نفر به 15 نفر اعلام کرد: شناخت نیاز بازار موجب می شود تولید متناسب با ذائقه مشتری تولید و به سرعت در بازار جذب شود.
این تولید کننده نیز نبود چاپخانه به منظور چاپ و گلدوزی طرح بر روی لباس های تولیدی را مشکلی بر سر راه توسعه کارگاه خود دانست ولی متعهد شد در صورت دریافت تسهیلات جهت خرید دستگاه چاپ، اشتغال کارگاه تا 50 نفر افزایش یابد.
در این بازدید که مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری و سرپرست امور شعب بانک ملت نیز معاون اقتصادی استاندار را همراهی می کردند مدیر بانک ملت در خصوص حمایت و پرداخت تسهیلات لازم به این تولید کننده قول مساعد داد.
7348/9102

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد شكوفايي اقتصادي حمل و نقل معاون استاندار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۴۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد

ایسنا/هرمزگان عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان گفت: وقتی اقتصاد کشور دولتی مدیریت می‌شود یعنی آمار و ارقام در حوزه‌های نرخ بیکاری و اشتغال و در شاخص‌های اقتصادی نیز توسط خود دولت ارائه می‌شود.

احمد مرادی در حاشیه یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی‌ایران در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اهمیت و جایگاه استان هرمزگان در اقتصاد دریامحور، اظهار کرد: استان هرمزگان پایه اقتصاد دریامحور محسوب می‌شود و بیش از ۶۰ درصد از فعالیت‌های مرتبط با اقتصاد دریا محور در استان هرمزگان شکل می‌گیرد. به همین جهت باید با یک نگاه ویژه به این فرصت‌ها برای توسعه متوازن اقدام شود.

وی، با اشاره به ارزش افزوده عظیم فعالیت‌های اقتصادی دریا از جمله صید و صیادی، گردشگری، حمل ونقل و ...، عنوان کرد: تنها نباید مسائل امنیتی و استراتژیک دریا را در نظر داشته باشیم بلکه می‌توان بهره‌های عظیم اقتصادی از آن برد.

عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان، بیان کرد: در اغلب برنامه‌های توسعه، درآمدهای حاصل از فعالیت‌های دریایی پیش‌بینی شده است که اگر بتوانیم آن را محقق کنیم، به راحتی می‌توان برای ایجاد پالایشگاه‌های مختلف در راستای جبران ناترازی انرژی در کشور گام برداشت که اقدامی بسیار مهم و توسعه‌ای محسوب می‌شود.

مرادی خاطرنشان کرد: مجلس به دولت تکلیف کرده بود که ۲۰۰ هزار تن ماهی در قفس پرورش داده شود. با بررسی‌های بنده در بهترین حال ۲۰ هزار تن حاصل شد که نشان دهنده فاصله عظیم و گسترده عمل تا هدفگذاری است. وقتی این موضوع از وزیر جهاد کشاورزی سوال شد، مسائلی مانند وابستگی صنعت شیلاتی کشور از جمله قفس، تور و بچه‌ماهی به کشورهای خارجی را از جمله این مطرح شد.اعلام کردم که شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های جوان کشور توانایی ساخت قفس و تور را در داخل کشور را دارند که مورد توجه قرار نمی‌گیرند.

وی، با ذکر این نکته که نباید اقتصاد کشور را دولتی مدیریت کرد، گفت: دلیل بروز این چالش‌ها، مدیریت دولتی اقتصاد است. مقام معظم رهبری در شعار سال به جلب مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی اشاره کردند و اگر می‌خواهیم این چالش‌ها در حوزه اقتصاد برطرف شود باید با عمل فرمایشات مقام معظم رهبری، دولت‌ها از تصدی‌گری در اقتصاد فاصله بگیرند.

عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان بیان کرد: وقتی اقتصاد کشور دولتی مدیریت می‌شود یعنی آمار و ارقام در حوزه‌های نرخ بیکاری واشتغال و در شاخص‌های اقتصادی نیز توسط خود دولت ارائه می‌شود. در چندین برنامه توسعه‌ای، رشد اقتصادی ۸ درصد هدفگذاری شد که این رشد اقتصادی صرفا با برگزاری جلسه و کنفرانس محقق نمی‌شود بلکه باید این باور را در سطوح مختلف جامعه بگسترانیم.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • شکست‌ناپذیر‌ها صعود کردند
  • ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان
  • ️اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • ‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد
  • طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • مشارکت مردم در جهش تولید چگونه عملی می‎‌شود؟