Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-18@10:45:53 GMT

پژوهش رمز تربیت دانش آموزان خلاق و متفکر است

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۱۴۷۶۲

پژوهش رمز تربیت دانش آموزان خلاق و متفکر است

کرج - ایرنا-مدیرکل آموزش و پرورش البرز گفت: پژوهش رمز تربیت دانش آموزان خلاق و متفکر است لذا به عامل اصلی پژوهش که همان مطالعه کردن است باید در خانه و مدرسه اهمیت ویژه ای داده شود.

به گزارش ایرنا، سالار قاسمی روز سه شنبه در آیین تجلیل از دانش آموزان پژوهنده استان البرز که در کانون شهید فهمیده برگزارشد، اظهارداشت: مطالعه کردن موجب روحیه پرسشگری و جستجو گری در دانش آموزان می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه مدرسه کانون تحولات تربیتی است، تصریح کرد: مدیران و معلمان در مدارس باید اهل پژوهش باشند تا دانش آموزان در مسیر پژوهش حرکت کنند.
قاسمی خاطرنشان کرد: مدرسه ای بانشاط و پویا است که در آن مدیر، معلم ، دانش آموز و اولیا اهل مطالعه و پژوهش باشد.
وی یادآورشد: محتوای کتاب ها ی آموزشی نیزباید پژوهش محور باشد تا دانش آموزان از دوره ایتدایی با فلسفه پژوهش در رشد و تعالی جامعه آشنایی پیدا کنند.
قاسمی با بیان اینکه به دنبال راه اندازی پارک علم و فناوری دانش آموزی در البرز هستیم، اضافه کرد: این پارک با هدف جمع آوری و نگهداری آثار دانش آموزان پژوهشگر، دادن ایده به دانش آموزان علاقمند و الگو برداری از طرح های پژوهشی انجام شده ایجاد می شود.
وی ادامه داد: نظام آموزشی کشور باید به سمت پژوهش برود زیرا امروز آموزش و پرورش با پژوهش فاصله زیادی دارد.
وی تاکید کرد: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش آمده است که ما باید به دنبال تربیت دانش آموزان در این حوزه مهم باشیم.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش هم در این آیین افزود: مبنای توسعه ملی کشور را توسعه علمی تشکیل می دهد.
حسین رحمانیان بیان داشت: دانش آموزان البرز 256 ایده پژوهشی در طول سال تحصیلی گذشته انجام داده اند.
وی خاطرنشان کرد: پژوهش عامل پیشرفت جامعه است که در مدارس باید به عنوان یک اولویت به آن پرداخته شود.
وی اضافه کرد: پژوهش باوری را باید در جامعه گسترش دهیم تا هر سال شاهد رشد پژوهش در بین فعالان عرصه تعلیم و تربیت در جامعه باشیم.
وی تاکید کرد: دانش آموزان و معلمان البرزی امسال موفق به کسب رتبه های برتر پژوهشی در کشور شدند.
در این آیین از 100 دانش آموز برتر پژوهشی در مرحله استانی و کشوری تجلیل شد.
استان البرز460 هزار دانش آموز دارد.
2819/6155

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي تجليل از دانش آموزان پژوهش البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۴۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید طریفی حسینی معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: ما امسال موافقت اصولی راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری را در ۳ استان خوزستان، آذربایجان غربی و گلستان اخذ کردیم. یک مدرسه سمپاد عشایری هم در استان فارس داریم که از سال‌های گذشته فعالیت می‌کرده اما در بقیه مناطق کشور مدرسه سمپاد عشایری نداشتیم.

وی ادامه داد: برای اولین بار بود که پس از سال‌ها با راه‌اندازی این مدارس موافقت شد و برای سال تحصیلی پیش رو یکی از استان‌ها توانسته زیرساخت لازم را فراهم کند تا ما بتوانیم از مهرماه حدود ۴۰ دانش‌آموز در دوره اول متوسطه در گروه پسران در آذربایجان غربی داشته باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: اکنون هم ثبت‌نام این مدرسه ادامه دارد و دانش‌آموزان عشایر استان آذربایجان غربی می‌توانند این مدرسه را انتخاب کنند.

به گفته طریفی حسینی این مدرسه به صورت شبانه‌روزی اداره خواهد شد و یک فضای آموزشی خوب و کاملاً استاندارد است که در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: در بین دانش‌آموزان عشایر، دانش‌آموزان بسیار با استعداد و بسیار باهوش و نخبه‌ای وجود دارد که بعضاً به خاطر مناطق عشایری و شرایط خاص زندگی آن‌ها، امکان تحصیل‌شان در مدارس شهری، سخت است و ما می‌خواهیم چنین مدارسی به صورت شبانه‌روزی در حوزه عشایر داشته باشیم تا بتوانیم این دانش‌آموزان با استعداد و نخبه را وارد و متناسب با استعدادشان زمینه مناسب و امکانات لازم را برای‌شان فراهم کنیم.

وی اضافه کرد: از مهرماه برای این مدرسه دانش‌آموز جذب می‌کنیم و سال به سال پایه‌های این مدرسه تکمیل خواهد شد، در دوره دوم متوسطه و همینطور برای گروه دختران برنامه‌ریزی خواهیم کرد که تکمیل شود.

طریفی حسینی گفت: استان خوزستان و گلستان هم موافقت اصولی دارند و از سال تحصیلی آینده با توجه به تمهید مقدماتی که باید انجام شود و حساسیتی که ما در مدارس سمپاد داریم از نظر فضای آموزشی و معلم و … که باید تأمین شود، برای سال آتی این دو استان هم دانش‌آموز جذب می‌کنند و به تدریج در بقیه استان‌ها نیز این مدارس راه‌اندازی خواهد شد.

کد خبر 6080727

دیگر خبرها

  • نیمی از دانش‌آموزان مقطع متوسطه به سمت تحصیل در هنرستان رفتند
  • مدرسه باید دالان زندگی برای دانش‌آموز باشد / سیاست توسعه متوازن در دستور کار آموزش و پرورش
  • اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس
  • لزوم آموزش یک رشته ورزشى
  • آموزش یک رشته ورزشی برای دانش‌آموزان در برنامه هفتم توسعه از الزامات است
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • بازديد معاون تربيت بدنى و سلامت وزارت آموزش و پرورش از طرح مهارت آموزى شنا
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور
  • جشن تکلیف دانش آموزان دختر خوانساری