Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: طرح استیضاح وزیر امور خارجه پس ار بررسی در کمیسیون امنیت ملی منتفی اعلام شد و گزارش آن نیز به هیات رییسه مجلس تقدیم شد و از دستور کار مجلس خارج گردید. طرح استیضاح ظریف پس از اظهارات وی درباره پولشویی در کشور و حمایت از لایحه FATF ارایه شد.
به گزارش خرداد به نقل از اعتدال، قاضی‌پور اذعان دارد که ذوالنور با طرح اظهاراتی به نقل از آیت الله مکارم استیضاح ظریف را حرام دانسته اما ذوالنور این اظهارات را کذب محض دانست و گفت: آیت‌الله مکارم تنها تاکید کردند که این استیضاح‌های مکرر به صلاح کشور نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 نادر قاضی‌پور در توضیح دلیل از دستور کار خارج کردن طرح استیضاح وزیر امور خارجه، گفت: آقای ذوالنور عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اظهاراتی به نقل از آیت‌الله مکارم شیرازی از نمایندگان خواست تا امضای خود را از طرح استیضاح وزیر امور خارجه پَس بگیرند.نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی این اظهارات را شایعه‌ دانست و تصریح کرد: به نظر می‌رسد این مسائلی که از زبان آقای ذوالنور مبنی بر حرام بودن استیضاح وزیر امور خارجه مطرح شد، شایعه‌ باشد.عضو فراکسیون نمایندگان ولایی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آیت‌الله مکارم شیرازی می‌توانند در این خصوص اظهار نظر و شفاف سازی کنند، گفت: متاسفانه آقای ذوالنور با لابی‌‌های گسترده برخی از نمایندگان را مُجاب کرد تا امضای خود از طرح استیضاح وزیر امور خارجه پَس بگیرند.ذوالنور اظهارات قاضی‌پور را تکذیب کرد/ آیت‌الله مکارم استیضاح‌های مکرر را به صلاح کشور نمی‌داندمجتبی ذوالنوری با توجه به مباحث مذکور به خبرنگار خبرگزاری خانه‌ملت توضیحاتی را ارایه داد و گفت: من بیان آیت‌الله مکارم را نقل کردم مبنی بر اینکه «این استیضاح‌های مکرر به صلاح کشور نیست» لذا صحبتی در مورد حرام بودن استیضاح آقای ظریف مطرح نشده است بنابراین آنچه نقل شده کذب محض است.نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: آیت الله مکارم چندی پیش فرمودند که «استیضاح‌های مکرر دولت را تضعیف می‌کند و این نوع استیضاح‌ها مصلحت نیست؛ مجلس از استیضاح‌های مکرر خویشتن داری کند.»عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: نمایندگان نیز خود تصمیم گرفتند که امضاهایشان از طرح استیضاح وزیر امور خارجه را پَس بگیرند، اختیارات نمایندگان قائم به فرد است لذا خودشان تصمیم می‌گیرند که چه موضوعاتی را در مجلس دنبال کنند. برچسب ها: قاضی‌پور ، استیضاح ، وزیر امور خارجه

منبع: خرداد

کلیدواژه: قاضی پور استیضاح وزیر امور خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۴۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت تعارضات پکن- واشنگتن؛ هدف پکن در میزبانی وزیر امور خارجه آمریکا

یک مقام وزارت امور خارجه چین با اشاره به تعارضات همیشگی در روابط پکن- واشنگتن و ضرورت مدیریت آنها، به رسانه‌ها گفت که کشورش در سفر آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا بر پنج هدف اصلی متمرکز خواهد بود.

به گزارش روز چهارشنبه خبرگزاری «سی جی تی ان»، یانگ تائو مدیر کل دپارتمان امور آمریکای شمالی و اقیانوسیه وزارت امور خارجه چین گفت: این پنج هدف شامل ایجاد درک صحیح، تقویت گفتگوها، مدیریت مؤثر اختلافات، ترویج همکاری سودمند متقابل و بر عهده گرفتن مسئولیت‌های مشترک به عنوان کشور‌هایی بزرگ است.

یانگ تائو درباره ایجاد درک صحیح گفت که چین و آمریکا نمی‌توانند مبادلات یا تعاملات خود را متوقف کنند و همچنین نباید دچار مناقشه و مشاجره شوند.

وی تاکید کرد: روابط چین و آمریکا باید ثابت بماند، بهتر شود، در مسیری باثبات، سالم و پایدار حرکت کند و چین منافع و اصول خود را حفظ کند.

وی افزود: تیم‌های دیپلماتیک دو طرف به رایزنی‌های خود درباره اصول راهبردی روابط چین و آمریکا بر اساس هفت نقطه اجماع یعنی احترام متقابل، همزیستی مسالمت‌آمیز، حفظ ارتباط، جلوگیری از مناقشات، پیروی از منشور سازمان ملل، همکاری در زمینه‌هایی با منافع مشترک و مدیریت مسئولانه عوامل رقابتی در روابط دوجانبه ادامه می‌دهند.

یانگ تائو با اشاره به اینکه بیش از ۲۰ رایزنی نهادی که پس از دیدار سران این دو کشور در سانفرانسیسکو ایجاد یا از سر گرفته شدند، همچنان به کار خود ادامه می‌دهند، گفت: در‌های چین همواره برای گفتگو و ارتباط باز بوده است. وی از آمریکا خواست که حرف و عملش یکی باشد و از توهم ارتباط با چین «از موضع قدرت» دست بردارد.

این مقام چینی درباره مدیریت موثر اختلافات گفت: تعارضاتی میان چین و آمریکا وجود داشته، دارد و خواهد داشت، اما آنها نباید اجازه دهند این اختلافات بر روابط دوجانبه غلبه کند.

یانگ تائو گفت چین بر شفاف‌سازی موضع رسمی خود و طرح مطالباتی روشن درباره مسائل مربوط به تایوان، تجارت، علم و فناوری و دریای چین جنوبی تمرکز می‌کند.

یانگ تائو درباره برعهده گرفتن مسئولیت‌های مشترک به عنوان کشور‌هایی بزرگ، بیان کرد که آمریکا باید با سایر اعضای شورای امنیت سازمان ملل برای ایفای مسئولیت‌های بین المللی خود، حمایت از قطعنامه ۲۷۲۸ شورای امنیت و تلاش برای برقراری آتش‌بس جامع هرچه سریع‌تر در غزه همکاری کند. وی افزود: چین در این زمینه مطالبات روشنی را از طرف آمریکایی مطرح می‌کند.

وانگ ونبین سخنگوی وزارت امورخارجه چین روز دوشنبه اعلام کرد که آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا از روز چهارشنبه تا جمعه در چین به سر می‌برد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • ریابکوف: هدف بلینکن تضعیف روابط روسیه و چین است
  • جریان مقاومت، دل‌های مردم جهان را تسخیر کرده است
  • مدیریت تعارضات پکن- واشنگتن؛ هدف پکن در میزبانی وزیر امور خارجه آمریکا
  • وزیر امور خارجه انگلیس در نقش آشپز (فیلم)
  • استقبال از کتاب جدید ظریف/ وزیر خارجه سابق ایران: امیدوارم این کتاب گامی هر چند کوچک به سوی درک بهتر سیاست خارجی و بهبود جایگاه ایران در جهان باشد
  • واکنش امیرعبداللهیان به تصمیم اتحادیه اروپا درباره ایران
  • اتحادیه اروپا باید رژیم اسرائیل را تحریم کند
  • امیرعبداللهیان: اتحادیه اروپا باید رژیم اسرائیل را تحریم کند
  • وزیر خارجه اسرائيل: جلوی ایران را بگیرید
  • حماس: از خواسته‌های اصولی خود درباره آتش بس کوتاه نمی‌آییم