Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد قائم‌شهر ، خطرناک‌ترين بحراني که اکنون دچار آن هستيم را بحران نبرد با رسانه و فضاي مجازي عنوان کرد.

به گزارش خبرنگارآريادفترمازندران درشهرستان قائم‌شهر، حجت‌الاسلام سيدحسين ابراهيميان روز گذشته در دومين دوره تربيت راهنمايان سواد فضاي مجازي در دانشگاه آزاد اسلامي واحد قائم‌شهر، برگزاري اين دوره‌ها را بسيار مهم و با ارزش دانست و گفت: با توجه به نزديک‌شدن به سالگرد 40 سالگي پيروزي انقلاب اسلامي ايران، کشورمان بعد از پيروزي انقلاب با بحران‌هاي بزرگ و مهمي مواجه شده که با توکل خدا و همت مردم توانسته هرکدام از آنها را به‌خوبي سپري کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وي بحران امنيت داخلي را نخستين بحران بعد از انقلاب معرفي کرد و افزود: در نخستين روزهاي پيروزي انقلاب انواع مختلف احزاب و گروهک‌ها پديد آمدند که خواستار سهم خودشان از انقلاب و با ترور افراد در کوچه و خيابان باعث بحران امنيت داخلي شدند که با فرمان امام (ره) توانستيم از اين بحران به‌سلامت عبور کنيم.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد قائم‌شهر دومين بحران را بحران تماميت عرضي معرفي و اظهار کرد: دولت بعثي عراق با تحميل جنگ هشت‌ساله يکي از طولاني‌ترين جنگ‌هاي تاريخ را به کشور ما تحميل کرد که ما جز دفاع کار ديگري نتوانستيم انجام دهيم و بعد از هشت سال دفاع بدون در اختيار گذاشتن يک وجب از خاک کشور پيروز اين جنگ بوديم.

ابراهيميان تصريح کرد: بعد از پايان جنگ کشور دچار بحران اقتصادي زيادي شد که با فرمان بسيج اقتصادي توسط امام(ره) توانستيم از اين بحران نيز با موفقيت خارج شويم.

وي بحران فرهنگي را چهارمين بحران مهم کشور در اين سال‌ها معرفي کرد و افزود: براي خروج از بحران اقتصادي از کشور از مقوله فرهنگ غافل شديم و دشمن از اين غفلت بهترين استفاده را کرد و با تهاجم فرهنگي و شبيخون فرهنگي جنگ نرم را به وجود آورد که با تلاش زياد توانستيم تا حدي از آن عبور کنيم.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد قائم‌شهر، خطرناک‌ترين و پنجمين بحران کشور که اکنون دچار آن هستيم را بحران نبرد با رسانه و فضاي مجازي عنوان کرد که بي‌صدا و آرام با جسم و جان جوانان کار دارد.

ابراهيميان با مهم دانستن اين بحران بيان کرد: بايد با فراگيري راهکارها، راهبردها و چگونگي برخورد با اين بحران که در اين دوره‌ها مي‌توان در اختيار ديگران گذاشت با جنبه‌هاي مختلف آن آشنا شده و راه مقابله آن را پيدا کنيم تا به‌سلامت از اين بحران هم عبور کنيم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نبرد با رسانه و فضاي مجازي خطرناک ترين بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۴۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت پیگیری اقدامات بازدارنده برای جلوگیری از انتشار محتوای ضدفرهنگی در فضای مجازی

علی خضریان در تشریح نشست کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در خصوص بررسی راهکار‌های رفع موانع حقوقی و قضایی جهت برخورد با تخلفات فرهنگی در حوزه آموزش و پرورش، نشر کتب و همچنین فضای مجازی اظهار داشت: در این نشست که با حضور معاون قضایی دیوان عدالت اداری، معاون دادگستری استان تهران، معاون حقوقی و توسعه کتاب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش پرورش و جمعی از کارشناسان مرتبط با موضوع برگزار شد، اعضای حاضر در جلسه پیرامون اهمیت هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و قضایی و ضرورت اصلاح رویه‌ها اتفاق نظر داشتند.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس افزود: در این جلسه مقرر شد کارگروهی شامل دستگاه‌های اجرایی مرتبط با این موضوع همچون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش و همچنین دیوان عدالت اداری و دادگستری جهت بررسی فرآیند رسیدگی و ارائه راهکار برای همگرایی بیشتر میان دستگاه‌ها در جهت رفع ایرادات موجود از سوی کمیسیون اصل نود مجلس تشکیل شود.

نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس تصریح کرد: پیرو اعمال نظارت قبلی کمیسیون اصل نود مجلس در موضوع انتشار برخی محتوا‌های مغایر با ارزش‌های فرهنگی اسلامی بر بستر سایت‌ها، شبکه‌های اجتماعی داخلی و سکو‌های اینترنتی و تداوم این روند، مقرر شد بررسی اقدامات بازدارنده جهت عدم تکرار انتشار محتوای ضد فرهنگی در فضای مجازی تهیه و از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به کمیسیون اصل نود تقدیم شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • برگزاری دوره توانمندسازی کنشگران رسانه و فضای مجازی
  • طنز در فضای مجازی با اقتصاد پیوند خورده است
  • برگزاری دوره های سواد رسانه برای کاهش آسیبهای فضای مجازی
  • فضای مجازی یکی از راه‌های مشارکت مردم در اقتصاد است
  • تشکیل کمیته اقتصادی برای درآمدزایی غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد
  • تراکتور شایعات را تکذیب کرد؛ گزینه‌های پرافتخار مدنظرمان است
  • حضور جبهه‌ای در رسانه کشور وجود ندارد
  • ضرورت پیگیری اقدامات بازدارنده برای جلوگیری از انتشار محتوای ضدفرهنگی در فضای مجازی