Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-16@06:35:22 GMT

پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتی شریف معرفی شدند

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۱۵۰۴۸

پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتی شریف معرفی شدند

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، در مراسمی که امروز (سه شنبه 27 آذر 97) با حضور مهندس جهانگرد معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر فتوحی رئیس دانشگاه و جمعی از مدیران، اساتید و پژوهشگران در سالن جابربن حیان برگزار شد از پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتی شریف تقدیر به عمل آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر فتوحی رئیس دانشگاه در این مراسم ضمن تبریک هفته پژوهش گفت: در دانشگاه صنعتی شریف، شورای راهبردی و برنامه‌ریزی ایجاد شده و سرآمدی آموزش، سرآمدی پژوهش و فناوری و سرآمدی در اثربخشی اجتماعی، سه راهبرد اساسی این شورا برای حرکت دانشگاه صنعتی شریف به سوی آینده قرار داده شده است.

رئیس دانشگاه گفت: استقلال نسبی مالی دانشگاه و ثمربخشی و اثربخشی اجتماعی آن از اهداف ایجاد این شوراست و هدف ما جذب بهترین اساتید و دانشجویان برای تربیت نیروی انسانی خلاق و کارآمد است.

وی اضافه کرد: تعداد ۳ هزار و ۸۸۰ نفر متقاضی هیأت علمی دانشگاه بودند که از این تعداد 79 نفر پذیرفته شدند. از اساتید پذیرفته‌شده تعداد ۶۴ درصد فارغ‌التحصیل خارج از کشور، ۹ درصد در دیگر دانشگاه‌ها و ۲۷ درصد دانش آموخته یدانشگاه صنعتی شریف هستند.

دکتر فتوحی تصریح کرد: به‌روزرسانی و بازنگری دروس نیز در برنامه‌ها قرار دارد و تلاش ما بر این است که بهترین دانشجویان را پذیرش کنیم، گرچه در مورد نحوه پذیرش دانشجوی دکترا انتقاد داریم و معتقدیم کنکور راه پذیرش دانشجوی دکتری نیست و باید از طریق فعالیت‌های علمی مورد ارزیابی قرار گیرند.

وی گفت: در المپیاد دانشجویی کشور دانشگاه شریف با ۱۴ مدال رتبه اول را کسب کرد و این در حالی است که این دانشگاه همه رشته‌ها را نداشته و در همه رشته‌های المپیاد شرکت نکرده است.

رئیس دانشگاه اظهار کرد: تلاش می‌کنیم علاوه بر فعالیت در مرز دانش، فعالیت‌هایی در حوزه پژوهش و در راستای نیاز علمی و صنعتی داشته باشیم و این دانشگاه در پژوهش، ارتباط با صنعت، کارآفرینی و پارک علم و فناوری تمرکز دارد.

وی در ادامه افزود: در حوزه پژوهش به دنبال فعالیت های کیفی هستیم و امسال سه مقاله در مجلات معتبر نیچر و ساینس منتشر شد. ما در چند سال اخیر به دنبال رشد کمی نبودیم ولی رشد کیفی خوبی داشته‌ایم.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: در خصوص استخدام پژوهشگران پسادکترا، دانشگاه شریف رتبه اول را در به‌کارگیری این افراد داشته است. کتاب اخلاق و پژوهش چاپ‌شده و برنامه ساماندهی پژوهشکده‌ها در جهت تقویت آن‌ها برای تحقق اهداف دانشگاه را در دستور کار داریم.

دکتر فتوحی تأکید کرد: در حوزه ارتباط با صنعت، دانشگاه تلاش کرده تا آرزوی دیرینه این ارتباط محقق شود و در بین اساتید دانشگاه شریف تقریباً ۳۰ درصد درگیر پروژه‌های ارتباط با صنعت هستند که باید این آمار افزایش پیدا کند.

وی تصریح کرد: تأسیس دفتر پتنت، موسسه نوآوری و فناوری دانشگاه شریف و تشکیل صندوق مشترک برای ارتباط با صنعت از دیگر اقدامات دانشگاه است. همچنین، پارک علم و فناوری دانشگاه سال گذشته افتتاح شد و ۴۵۰ شرکت دانش‌بنیان در اطراف آن شکل گرفته است.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف در پایان خاطرنشان کرد: استقلال مالی نسبی دانشگاه از برنامه‌هایی است که نیاز به یک مدل مالی دارد و در معاونت پژوهشی دانشگاه شریف دنبال می‌شود.

در ادامه این مراسم مهندس جهانگرد معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات گفت: امروز دانشگاه محل اصلی حل مسائل کشور است و تاکنون دانشگاهیان خود را پیشگام این امر نشان دادند.

مهندس جهانگرد یادآور شد: اگر توییتر آزاد بشود و دیگر فیلتر نباشد فقط یک بحث سیاسی است در حالی که می‌توان از ظرفیت‌های فضای مجازی استفاده کرد و این کار به دست دانشگاهیان امکان‌پذیر است لذا باید دانشگاه در چنین مواردی موضع‌گیری کند.

وی تأکید کرد: سکوت دانشگاه تصمیمات اشتباه را درست نمی‌کند. امیدوارم از برکت دانشگاهیان در خصوص معیشت و زندگی و اقتصاد مردم تأثیرات مطلوب را ببینیم.

دکتر موحدی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه نیز در ادامه این مراسم به ارائه گزارشی از عملکرد حوزه ی پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف پرداخت.

معاون پژوهشی دانشگاه گفت: حمایت از توسعه پژوهش و سوق دادن دانشگاه به سمت دانشگاه نسل سه و چهار از برنامه‌های اصلی دانشگاه صنعتی شریف است و از حدود ۶ سال پیش برنامه جامع زنجیره‌ای از فعالیت‌ها برای تحقق این مهم انجام می‌شود. توجه به آموزش، توسعه فناوری و محصول، کاربردی‌سازی از برنامه‌های ماست.

وی افزود: در حوزه عملکرد پژوهشی روند روبه‌افزایشی از لحاظ تعداد مقالات و ارجاعات داشته‌ایم و با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق حمایت از پژوهشگران می‌توانیم فعالیت‌های پژوهشی را بیشتر کنیم. همچنین تعداد زیادی دانشجوی پسادکتری در این دانشگاه حضور دارند.

معاون پژوهشی دانشگاه افزود: وجود مشکلات اقتصادی و مشکلاتی که بنگاه‌های اقتصادی با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند این دانشگاه ارتباط خوبی را صنعت داشته و ۵۳ واحد خدمات فناوری در مجتمع فناوری شریف مشغول به فعالیت هستند و ۵۲ درصد از کارکنان مجتمع ارتباط مناسبی با صنعت دارند که در مجموع فعالیت‌های این مجتمع موجب اشتغال ۵۳۸ نفر شده‌ است.

وی درخصوص ثبت اختراعات و ثبت مالکیت فکری در دانشگاه صنعتی شریف توضیح داد: در این حوزه توانسته‌ایم پنج اختراع را به‌ثبت خارجی برسانیم و آزمایشگاه مرکزی دانشگاه گردش مالی دو میلیارد تومانی در سال دارد. در حوزه توسعه فناوری نیز ۱۴ طرح سرمایه‌گذاری شد و برنامه‌هایی نظیر جشنواره کسب‌وکار شریف، ارائه آموزش کارآفرینی، رویداد مسیر آینده من، برنامه مناظره، باشگاه کارآفرینی و انتشار نشریات را در ۱۵ استان انجام داده‌ایم.

موحدی تأکید کرد: پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف حدود سه سال است که به‌طورجدی فعالیت خود را آغاز کرده و تفاهم‌نامه همکاری با شهرداری و بخش‌های خصوصی دارد. همچنین ناحیه نوآوری شریف را تعریف کردیم که به قطب فناوری کشور تبدیل شود و ۴۵۰ شرکت در این ناحیه مستقر هستند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ۴۵ مجموعه در مرکز رشد دانشگاه نیز فعالیت می‌کنند و از رویکردهای آینده دانشگاه می‌توان به تأکید بر کیفی‌سازی خروجی‌ها، تمرکز بر پژوهش و تأسیس مؤسسه نوآوری و فناوری شریف اشاره کرد.

در این مراسم پژوهشگران برتر، مراکز رشد و آزمایشگاههای پژوهشی برگزیده در چندین حوزه معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند. شایان ذکر است در این مراسم از کتاب "اخلاق در پژوهش" که توسط مدیریت امور پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف تالیف شده، رونمایی شد.

انتهای پیام/

168 / 167 دانشگاه شریف دانشگاه صنعتی شریف پژوهشگران برتر شریف هفته پژوهش و فناوری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه شریف دانشگاه صنعتی شریف هفته پژوهش و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۵۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری چگونه با کمبود غذا در جهان مقابله می‌کند/ معرفی ۱۰ فناوری برتر در صنعت کشاورزی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، کشاورزی هوشمند با فراهم کردن دسترسی به داده‌های خاص سایت، پیش بینی آب و هوا و پیش بینی عملکرد، سوددهی را برای کشاورزان افزایش می‌دهد. هم افزایی فناوری ها، عملیات مزرعه را ساده و کارایی و دقت را تضمین می‌کند.

کشاورزی مدرن حتی به کشاورزان اجازه می‌دهد تا از راه دور عملیات خود را از طریق دستگاه‌های اینترنت اشیا، حسگر‌ها و سیستم‌های خودکار مدیریت و بهره وری و راحتی را تقویت کنند.

بررسی شرکت‌های دانش بنیان فعال در حوزه نوآوری و فناوری‌های کشاورزی حاکی از فعالیت بالای این شرکت‌ها در هند و سپس در آمریکا و اروپای غربی است.

در این گزارش با ۱۰ روند و فناوری برتر در حوزه کشاورزی آشنا می‌شویم؛

*اینترنت اشیاء

نظارت سنتی بر محصولات زراعی و مزرعه مستلزم نیروی کار، تجهیزات فیزیکی و صرف زمان قابل توجهی است، اما اینترنت اشیا جایگزینی برای تغییر بازی ارائه می‌دهد. دستگاه‌های اینترنت اشیا، مجهز به حسگر‌های متعدد، داده‌های بلادرنگ را از طریق برنامه‌های تلفن همراه، دستگاه‌های اج (دستگاه نهایی) یا ابزار‌های دیگر، جمع آوری کرده و انتقال می‌دهند. این حسگر‌ها وظایف مختلفی مانند ردیابی دمای خاک، رطوبت، دام و گیاهان را انجام می‌دهند. اینترنت اشیاء همچنین نظارت از راه دور مزرعه را ساده می‌کند و راحتی را برای کشاورزان به ارمغان می‌آورد.

علاوه بر این، سیستم‌های آبیاری مبتنی بر اینترنت اشیاء، حسگر‌هایی را برای آبیاری خودکار محصولات، از جمله حسگر‌های تبخیر و تعرق، رطوبت خاک و بارندگی، یکپارچه می‌کنند. شرکت‌های دانش بنیان نوآور، فناوری اینترنت اشیا را با هواپیما‌های بدون سرنشین، ربات‌ها و تصویربرداری رایانه‌ای ادغام می‌کنند. این امر دقت، چابکی و پاسخگویی کشاورزی را افزایش و در عین حال هشدار‌های به موقع را برای مناطقی که نیاز به توجه دارند ارائه می‌دهد.

*کشاورزی رباتیک

کمبود نیروی کار مزرعه به ویژه در مقیاس‌های بزرگ، چالش قابل توجهی برای کشاورزان ایجاد می‌کند. برای رفع این مشکل، استارت آپ‌های کشاورزی در حال توسعه ربات‌هایی هستند که بتوانند کار‌های مختلفی را انجام دهند از جمله چیدن میوه، کاشت، نشاء، برداشت، بذرپاشی، سمپاشی و وجین. چنین ربات‌های کشاورزی، کار‌های میدانی تکراری را خودکار می‌کنند.

کشاورزان در حال استفاده از ماشین آلات کشاورزی هوشمند مانند تراکتور‌های خودران و نیمه مستقل مجهز به فناوری هدایت خودکار برای ساده کردن برداشت و ناوبری هستند.

همچنین، ربات‌ها در سیستم‌های مدیریت خودکار دام، مدیریت وظایفی مانند توزین، جوجه کشی، شیردوشی و تغذیه کاربرد دارند. کشاورزان با ادغام ربات‌ها در کار‌های خود، بهره وری کلی را افزایش و خطا‌های انسانی را کاهش می‌دهند و در نهایت کارایی کشاورزی خود را بهبود می‌بخشند.

*هوش مصنوعی

ادغام هوش مصنوعی در کشاورزی، کشاورزان را با بینش‌های بلادرنگ، توانمند می‌کند و تصمیم گیری پیشگیرانه را ارتقا می‌دهد. هوش مصنوعی تجزیه و تحلیل پیش بینی کننده‌ای را برای پیش بینی آب و هوا، تخمین عملکرد محصول و روند قیمت گذاری ارائه می‌دهد و کشاورزان را به انتخاب‌های مبتنی بر داده مجهز می‌کند.

چت بات‌های مجهز به هوش مصنوعی، پیشنهاد‌ها و توصیه‌های مناسب به کشاورزان ارائه می‌دهند. الگوریتم‌های هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی، به طور خودکار ناهنجاری‌ها و بیماری‌ها را در گیاهان و دام‌ها تشخیص می‌دهند و در صورت لزوم، اقدامات اصلاحی سریع را فراهم می‌آورند.

در زیست فناوری کشاورزی، الگوریتم‌های یادگیری ماشینی به انتخاب ژن مطلوب کمک می‌کنند. هوش مصنوعی همچنین در‌ها را برای امتیازدهی اعتباری جایگزین باز می‌کند و دسترسی مالی به کشاورزان را که بانک‌های سنتی نادیده می‌گیرند، گسترش می‌دهد. استارت آپ‌های نوآور همچنین از هوش مصنوعی برای بهبود کیفیت برداشت استفاده می‌کنند. به عنوان مثال، فناوری سنجش کیفیت برداشت (HQV) کیفیت و کمیت میوه‌ها و سبزیجات را اسکن و ارزیابی می‌کند.

*پهپاد‌های کشاورزی 

وسایل نقلیه هوایی بدون سرنشین (پهپادها) یا هواپیما‌های بدون سرنشین داده‌های خام را جمع آوری می‌کنند که به بینش‌های ارزشمندی برای نظارت جامع مزرعه تبدیل می‌شود.

پهپاد‌های مجهز به دوربین که تصویربرداری هوایی و بررسی میدان‌های وسیع را ساده می‌کنند به کشاورزان برای بهینه سازی کاربرد هدفمند کودها، آب، بذر و آفت کش‌ها یاری رسانده و در نتیجه کشاورزی دقیق را پیش می‌برند. قابلیت‌های هواپیما‌های بدون سرنشین طیفی از تصاویر، از عکس‌های معمولی با نور مرئی گرفته تا تصاویر چند طیفی، پشتیبانی از تجزیه و تحلیل محصول، خاک و مزرعه را ثبت می‌کنند.

علاوه بر این، پهپاد‌ها وظایفی مانند ردیابی دام، زمین شناسی و نظارت بر چرا را ساده می‌کنند. در حالی که هواپیما‌های بدون سرنشین به دلیل مزاحمت احتمالی پرندگان برای نظارت بر طیور مناسب نیستند، در نظارت بر دام و چرا و همچنین کشت محصولات بسیار موثرند. استارت‌آپ‌ها همچنین در حال بررسی فناوری پهپاد برای اندازه گیری سطوح کلروفیل، ارزیابی فشار علف‌های هرز، و ارزیابی ترکیبات معدنی و شیمیایی خاک هستند.

*کشاورزی دقیق

پایداری در کشاورزی شامل اقدامات سازگار با محیط زیست است که آسیب به محیط زیست را به حداقل می‌رساند یا از بین می‌برد. یک مثال بارز کشاورزی دقیق است که مستلزم مدیریت محصول و دام خاص سایت است. این رویکرد کشاورزان را قادر می‌سازد تا مقادیر دقیقی از نهاده‌ها مانند آب، آفت‌کش‌ها و کود‌ها را اعمال و کیفیت عملکرد و بهره وری را بهینه کنند.

مزارع از نظر خواص خاک، قرار گرفتن در معرض نور خورشید، و شیب با هم متفاوت هستند و از این رو درمان یکنواخت برای مزارع، ناکارآمد و بیهوده است. برای مقابله با این چالش، استارت‌آپ‌های حوزه فناوری‌های کشاورزی در حال توسعه راه حل‌های کشاورزی دقیق هستند تا ضمن بهینه سازی برنامه‌های ورودی، سودآوری را افزایش دهند.

*زیست فناوری کشاورزی

عملکرد محصول اغلب به دلیل آفات و بیماری‌های گیاهی آسیب می‌بیند. اگرچه مواد شیمیایی کشاورزی یک درمان رایج بوده اند، اما با اهداف پایداری همخوانی ندارند. در عوض، زیست فناوری راهی برای افزایش کیفیت محصول و دام ارائه می‌دهد. روش‌های علمی مانند اصلاح نباتات، هیبریداسیون، مهندسی ژنتیک و کشت بافت، امکان شناسایی صفات مطلوب در گیاهان را فراهم می‌کند. گفتنی است، فناوری ویرایش ژنوم «CRISPR-Cas۹» اصلاح دقیق و سریع صفت را ارائه می‌دهد.

استفاده از راه حل‌های جدید بیوتکنولوژی منجر به تولید گیاهان تراریخته می‌شود که تحمل بیماری، مقاومت به خشکی، انعطاف پذیری آفات و ظرفیت عملکرد بالا را دارند که موجب سودآوری مزرعه می‌شوند.

شرکت‌های نوظهور همچنین از روش‌های کشاورزی- بیوتکنولوژی برای ارائه راه حل‌های سازگار با محیط زیست مانند آفت کش‌های زیستی، علف کش‌های زیستی، کود‌های زیستی و پلاستیک‌های زیستی استفاده می‌کنند. آنها به مسائل سمی بودن خاک پرداخته و در عین حال اثرات زیست محیطی را به حداقل می‌رسانند.

*داده‌های بزرگ و تجزیه و تحلیل

معیار‌هایی که شامل سطح محصول، تولید، استفاده از زمین، آبیاری، قیمت گذاری کشاورزی، پیش بینی آب و هوا و سلامت محصول می‌شود، اطلاعات حیاتی برای فصول کشاورزی آینده هستند. داده‌های بزرگ و ابزار‌های تحلیلی داده‌های مربوط به رویداد‌های آب و هوایی، ماشین آلات کشاورزی، چرخه آب، کیفیت و کمیت محصول را برای استخراج اطلاعات مربوط به عملیات مزرعه تجزیه و تحلیل می‌کنند.

این رویکرد مبتنی بر داده به تولیدکنندگان اجازه می‌دهد تا الگو‌ها و همبستگی‌های پنهان را کشف کنند. اکنون شرکت‌ها با ارائه راه حل‌های تجزیه و تحلیل مزرعه به کشاورزان کمک می‌کنند از داده‌های مزرعه به طور موثرتری استفاده کنند. به عنوان مثال، تجزیه و تحلیل مزرعه بینش‌هایی را در مورد سطوح مواد مغذی خاک، اسیدی یا قلیایی بودن و نیاز‌های کود فراهم و تصمیم گیری مبتنی بر داده را امکان پذیر می‌کند.

*کشاورزی محیطی کنترل شده (CEA)

الگو‌های آب و هوایی غیرقابل پیش بینی و شدید اغلب رویکرد‌های کشاورزی سنتی را مختل می‌کند. در عین حال، کشت محصولات زراعی در مناطق شهری پرجمعیت، بیابان‌های خشک یا محیط‌های چالش برانگیز موانع بزرگی را ایجاد می‌کند. کشاورزی محیط کنترل شده به عنوان راه حلی برای این چالش‌ها ظاهر می‌شود. این شیوه کشاورزی که گیاهان را در شرایط دقیق کنترل شده شامل نور، دما، رطوبت و سطوح مواد مغذی قرار می‌دهد، شامل محیط‌های مختلف رشد مانند کشاورزی داخلی، کشاورزی عمودی و گلخانه‌ها می‌شود.

علاوه بر این، روش‌های پیشرفته مانند هیدروپونیک و آئروپونیک، شامل کشت گیاهان بدون خاک در محلول‌های غنی از مواد مغذی یا غبار، در حال افزایش است. روش آکواپونیک، که در آن گیاهان و ماهی‌ها با هم زندگی می‌کنند، ماهی‌ها مواد مغذی را برای گیاهان تامین و گیاهان نیز آب را برای ماهی‌ها تصفیه می‌کنند. روش‌های CEA خطرات آفات و بیماری‌ها را کاهش داده، عملکرد را افزایش می‌دهند و شیوه‌های کشاورزی پایدار را ایجاد می‌کنند.

*کشاورزی احیاکننده

شیوه‌های کشاورزی سنتی در طولانی مدت، اغلب منجر به فرسایش و متراکم شدن خاک می‌شود. شخم مداوم، خاک ورزی و چرای بی رویه باعث می‌شود که خاک در فاصله بین فصول زراعی زمان کافی برای احیای مجدد نداشته باشد. در مقابل، کشاورزی احیا کننده کمترین اختلال را در خاک ایجاد می‌کند و در عین حال بر افزایش تنوع زیستی و جوان سازی خاک سطحی تاکید دارد. این رویکرد شامل روش‌های مختلفی از جمله کشت بدون خاک ورزی، کاهش خاک ورزی، تناوب زراعی و ... است.

به عنوان مثال کشت محصولات پوششی در طول دوره آیش با محافظت از خاک به بازیابی حاصلخیزی خاک کمک می‌کند. همچنین، کشاورزی احیاکننده باعث جذب کربن در مزارع می‌شود، پدیده‌ای که به کاهش انتشار کربن در جو و کاهش تاثیر بر تغییرات آب و هوا کمک می‌کند.

*فناوری‌های اتصال

کشاورزی هوشمند به شدت به فناوری‌های ارتباطی مانند ۵G، LPWAN، پهنای باند روستایی و ارتباطات ماهواره‌ای متکی است. به ویژه ۵G، نقشی اساسی در ادغام دستگاه‌های اینترنت اشیا، ربات‌ها و حسگر‌ها ایفا و ارتباطات پرسرعت را برای دارایی‌های مستقر در محل تسهیل می‌کند. این به کشاورزان اجازه می‌دهد داده‌های بلادرنگ را با دقت بیشتری رصد کنند و در صورت لزوم اقدام فوری را به انجام برسانند.

اینترنت پرسرعت از طریق کابل‌های فیبر نوری، تبادل بی درنگ داده‌های میدانی را افزایش می‌دهد، که یک جزء حیاتی برای دقت در کار‌های کشاورزی است. این فناوری‌های اتصال، پایه و اساسی را برای اینترنت اشیا و سایر فناوری‌های هوشمند فراهم می‌آورند تا مزارع هوشمند و بهم پیوسته را به صورت مشترک ایجاد کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فناوری چگونه با کمبود غذا در جهان مقابله می‌کند/ معرفی ۱۰ فناوری برتر در صنعت کشاورزی
  • مجوز پذیرش پژوهشگر پسادکتری برای دانشگاه محقق اردبیلی صادر شد
  • بیانیه دانشگاه شریف در واکنش به حمله ایران به رژیم صهیونیستی
  • طراحی و ساخت پهپاد گرده افشان از سوی پژوهشگران شریف
  • پژوهشگران دانشگاه تهران موفق به تشخیص ساده و سریع بیماری سپسیس شدند
  • جلب اعتماد صنایع مهم‌ترین مشکل پژوهشگران است/ تسهیل استخدام فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های مرتبط با صنعت
  • رتبه جهانی ۱۹۷ دانشگاه و موسسه ایرانی در پژوهش و نوآوری
  • ۳۷ هزار دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی بورسیه صنعتی شدند
  • ۳۷ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی بورسیه صنعتی شدند
  • مهلت ثبت نام دکتری بدون آزمون شریف تمدید شد/ حداقل و حدکثر معدل متقاضیان