Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@20:43:12 GMT

قرق‌های اختصاصی حیات وحش در بهاباد ایجاد شود

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۱۵۰۷۲

قرق‌های اختصاصی حیات وحش در بهاباد ایجاد شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی خانی‌زاده در بازدید مدیرکل محیط زیست استان یزد از مناطق حفاظت شده بهاباد و نشستی در فرمانداری این شهرستان اظهار داشت: بهاباد هم به لحاظ وجود پهنه‌های معدنی و هم به لحاظ وجود زیستگاه‌های جانوری و گیاهی غنی است و ظرفیت‌های بسیاری نیز دارد که برای بهره‌برداری از هر کدام باید دیگری را مدنظر قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر متاسفانه وضعیت بهره برداری از معادن در این شهرستان نگران کنده است، افزود: برخی بهره‌برداری‌هایی که اکنون از معادن بهاباد انجام می‌شود، لطمات جبران ناپذیری به محیط زیست وارد می کند ضمن اینکه بحث اقتصادی آن نیز به دلیل خام فروشی، قابل توجیه نیست.

خانی‌زاده بیان کرد: این شکل بهره برداری از معادن بهاباد در واقع مانعی برای توسعه این شهرستان است و در واقع توسعه ای که عده ای گمان می کنند در حال انجام است، پایدار نیست.

فرماندار بهاباد تصریح کرد: معادنی که اکنون در حال بهره‌برداری است، نه تنها منفعتی برای شهرستان بهاباد و مردم آن ندارد بلکه زیستگاه‌ها و محیط زیست آن را نیز تخریب می‌کند.

وی افزود: با این وجود اگر خام فروشی صورت نمی گرفت، شاید می‌شد به اشتغالزایی که این بهره برداری ها به دنبال دارند، دلخوش بود اما اکنون خام فروشی مطلق انجام می شود و سود این معادن تنها عاید بهره برداران آن می شود.

خانی‌زاده با اشاره به اینکه برخی مناطق بهاباد به لحاظ محیط زیستی، گردشگری و ... بکر است، افزود: برخی روستاها به واقع از جذابیت های خاصی برخوردارند که می توان توسعه را از این منظر پیگیری کرد.

فرماندار بهاباد با تاکید بر ضرورت معرفی روستاهای این شهرستان برای ثبت به عنوان منطقه حفاظت شده، عنوان کرد: این روستاها می توانند مناطق حفاظت شده جدید در این شهرستان باشند زیرا به نظر می رسد ظرفیت‌های لازم در این زمینه را دارند.

خانی زاده همچنین خواستار ایجاد قرق‌های اختصاصی در این شهرستان شد و بیان کرد: درخواست می کنیم محیط زیست در این زمینه بررسی های لازم را انجام داده و این امکان را در بهاباد ایجاد کنند.

به گزارش مهر، شهرستان بهاباد یکی از اصلی‌ترین زیستگاه‌های گونه‌های نادر و ارزشمندی از جمله یوزپلنگ آسیایی به شمار می رود.

کد خبر 4489058

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل محیط زیست استان یزد بهاباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۵۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده ۴ راس مرال در جنگل های هیرکانی گیلان

دریافت 31 MB

به گزارش خبرگزاری مهر، حمزه عشوری از ثبت تصاویری از بزرگترین گونه گوزن جنگل‌های هیرکانی خبر داد و اظهار کرد: کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لنگرود پس از هفته‌ها تلاش شبانه روزی موفق به ثبت این تصاویر زیبا از چهار رأس گوزن قرمز (مرال) در ارتفاعات جنگلی این شهرستان شدند.

وی افزود: پایش دوره‌ای و منظم زیستگاه‌ها و همکاری جوامع محلی از مهم‌ترین عوامل افزایش جمعیت این گونه باارزش در استان گیلان می‌باشد.

حمزه عشوری تصریح کرد: مرال یا گوزن قرمز یکی از نمادهای تنوع زیستی جنگل‌های هیرکانی و از گونه‌های حمایت شده و شکار ممنوع در زیستگاه‌های استان گیلان است.

وی با بیان اینکه مرال یا گاو وحشی به طور معمول در دوران حیات خود یک بار زاد و ولد می‌کند گفت: امن بودن محیط زندگی این حیوان برای ادامه‌ی بقای آن از اهمیت زیادی برخوردار است و محیط بانان با حضور و تلاش شبانه روزی در جنگل‌ها زیستگاه‌ها را برای حیات وحش امن می‌کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان تصریح کرد: زمان جفت‌گیری مرال‌ها از نیمه دوم شهریور تا نیمه دوم مهرماه انجام می‌شود و چنانچه شرایط برای زادآوری مرال‌ها مناسب نباشد، سبب کاهش زادآوری و به‌هم ریختگی در جمعیت مرال‌ها می‌شود.

گفتنی است، تنوع سرزمینی و ویژگی‌های آب و هوایی، استان گیلان را به تابلوی متنوع و چشم نواز از حیات وحش در شمال ایران تبدیل کرده است.

کد خبر 6087235

دیگر خبرها

  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • افتتاح ۴ طرح عمرانی در شهرستان کیار
  • رعایت نظم درساعت فعالیت نانوایی ها‌ی بهاباد
  • نظم درساعت فعالیت نانوایی ها‌ی بهاباد رعایت شود
  • بهره برداری از دفتر بسیج ورزشکاران شهرستان ساری
  • بهره‌برداری از اولین تصفیه‌خانه مدرن فاضلاب روستایی در قزوین
  • ۱۴ همت پروژه اقتصادی و عمرانی گیلان در سفر رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد
  • ‌پروژه خط اختصاصی برق شهرک صنعتی فراشبند تکمیل می‌شود
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی پروژه عمرانی آبرسانی شهرستان میبد
  • مشاهده ۴ راس مرال در جنگل های هیرکانی گیلان