Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- آتش بس در الحديده بر اساس مذاکرات صلح يمن در سوئد از بامداد سه شنبه وارد مرحله اجرايي شد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا، وزير خارجه دولت مستعفي يمن گفت که آتش بس شامل بنادر الحديده و مناطق الصليف و راس عيسي است.
محمد عبدالسلام سخنگوي جنبش انصارالله يمن از اجراي آتش بس استقبال کرد و بر پايبندي انصارالله و ارتش يمن به توافق توقف درگيري ها در الحديده تاکيد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پيش از اين، نماينده سازمان ملل در امور يمن گفته بود که طبق گفت‌وگوهاي صلح يمن در سوئد، توافق آتش‌بس در الحديده دوشنبه شب راس ساعت 24 اجرا مي شود.
الحديده موقعيت سوق الجيشي دارد و از بُعد نظامي گلوگاه نيروهاي ارتش و کميته‌هاي مردمي است و در حقيقت استاني است که اگر سقوط کند با آن صنعا هم زير محاصره سقوط خواهد کرد، از همين رو کشورهاي عضو ائتلاف با تجاوز نظامي خود در شش ماه گذشته همه توان خود را براي تسخير الحديده به کار گرفته و آمريکا هم نوک پيکان اين حملات قرار گرفت.

آرامش شکننده در جبهه هاي نبرد
آرامشي شکننده بر جبهه هاي درگيري در الحديده حکمفرما است.
به گزارش شبکه تلويزيوني الميادين؛ پس از درگيري هاي پراکنده اي که الحديده يمن شاهد آن بود هم اکنون آرامش شکننده اي بر جبهه هاي درگيري در اين شهر حکمفرما شده است.

وقوع درگيري در الحديده علي رغم اعلام آتش بس
به گفته يک منبع وابسته به دولت مستعفي يمن، تنها چند دقيقه بعد از برقراري آتش بس در بندر الحديده واقع در غرب يمن، درگيرهايي در اين منطقه روي داده است.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، هيئت وابسته به دولت مستعفي يمن و هيئت انصارالله پنجشنبه گذشته توافقي در سوئد امضاء کردند که بر اساس آن به درگيري ها در بندر الحديده پايان داده مي شود. بندر الحديده در ماه هاي اخير کانون اصلي درگيري ها بوده است.

نقض توافق از سوي ائتلاف سعودي
خبرگزاري فرانسه با اعلام نقض توافق آتش بس در الحديده يمن خاطرنشان کرد که درگيري هايي در شهر الحديده ميان نيروهاي هوادار منصور هادي رئيس جمهوري مستعفي و جنبش انصارالله دقايقي پس از اجرايي شدن اين توافق رخ داده است.
اين در حالي است که سازمان ملل اعلام کرده که آتش بس از ساعت اوليه بامداد امروز در الحديده به مرحله اجرا گذاشته شده است.
يک مقام مسئول در دولت مستعفي يمن به اين خبرگزاري گفت: درگيري ها در شرق شهر الحديده واقع در ساحل درياي سرخ رخ داد.
اين در حالي است که در پي توافق اخير مذاکرات صلح يمن در استکهلم پايتخت سوئد، طرف هاي درگير موافقت خود را با آتش بس در استان و شهر الحديده اعلام کردند.

ارائه پيش‌نويس قطعنامه‌ براي حمايت از توافق يمن در سوئد
انگليس پيش‌نويش قطعنامه‌اي به سازمان ملل ارائه کرده که مفاد آن درباره چگونگي حمايت از توافق انجام‌شده ميان گروه‌هاي يمني است.
پنجشنبه هفته گذشته (22 آذر) طرفين حاضر در گفت‌وگوهاي صلح يمن در استکهلم سوئد، بر سر آتش‌بس در استان الحديده و چند مورد ديگر توافق کردند.
در همين راستا انگليس پيش‌نويس قطعنامه‌اي براي حمايت از توافق مذکور ارائه داده و اين پيش‌نويس براي تصويب شدن نياز به نه رأي مثبت دارد، ديگر اينکه آمريکا، فرانسه، انگليس، چين يا روسيه نبايد از حق وتوي خود عليه آن استفاده کنند.
هنوز درباره زمان دقيقي که قرار است شوراي امنيت اين پيش‌نويس را مورد بررسي قرار دهد، موضوعي اعلام نشده است.
بر اساس گزارش شبکه «رويترز»، در اين پيش‌نويس درباره نحوه حمايت سازمان ملل از توافق استکهلم، عمليات نظارت بر آتش‌بس و انتقال نيروهاي طرفين از بندر و شهر «الحديده» و بندرهاي «الصليف و رأي عيسي» صحبت شده است.
در طرح ارائه شده آمده است بايد مشخص شود سازمان ملل چگونه در راستاي اداره بندرهاي الحديده، الصليف و رأس عيسي و تفتيش آن کار خواهد کرد و چگونه نقش سازمان ملل در اين مناطق تقويت خواهد شد.

پايبندي هيئت ملي يمن به توافقنامه استکهلم
محمد عبد السلام بر پايبندي هيئت ملي يمن به توافقنامه استکهلم تأکيد کرد.
به گزارش شبکه تلويزيوني المسيره، رئيس هيئت ملي يمني در رايزني هاي سوئد بر پايبندي هيئت ملي به توافقنامه استکهلم از جمله درباره استان الحديده تأکيد کرد.
محمد عبد السلام در توئيتي بر مشخص شدن ساعت بيست و چهار نيمه شب گذشته به عنوان زمان توقف عمليات نظامي در استان الحديده تأکيد کرد.
وي تصريح کرد هيئت ملي، اسامي سه نماينده خودش را در کميته هماهنگي با سازمان ملل متحد اعلام کرد که به شرح زير است:
سرتيپ علي الموشکي ، سرتيپ علي سعيد الرزامي و سرتيپ منصور احمد السعاد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تحولات يمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۵۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

به گزارش صدای ایران از خبرآنلاین، انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود تا تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مشخص شود.

بنابر روایت باشگاه خبرنگاران جوان، در دور اول انتخابات مجلس در تهران چهره‌هایی که در لیست‌های شورای ائتلاف، شورای وحدت و ائتلاف امنا بودند توانستند به مجلس راه پیدا کنند از این رو رقابت بر سر جلوس بر کرسی ریاست مجلس از همان فردای اعلام نتایج انتخابات آغاز شده است.

حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس یازدهم در رده چهارم انتخابات مجلس در تهران گمانه‌زنی‌هایی را برای اینکه وی در مجلس دوازدهم کرسی ریاست را به رقبایش واگذار می‌کند شکل گرفته است، اما با وحدتی که بین شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی و جبهه پایداری شکل گرفته احتمال زیاد رقابتی بین این دو جریان وجود نداشته باشد، اما ائتلاف امنا که در خارج از این ائتلاف است جدی‌ترین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس است.

سید محمود نبویان نفر اول انتخابات مجلس در تهران در کنار حمید رسایی، مرتضی آقاتهرانی، منوچهر متکی، مجتبی ذوالنوری و حمیدرضا حاجی‌بابایی ازجمله افرادی هستند که نام آنها در کنار نام قالیباف برای ریاست مجلس شنیده شده البته با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند.

البته با توجه به اینکه حدود ۱۵۰ منتخب مجلس دوازدهم (تا قبل از برگزاری دور دوم انتخابات مجلس) از لیست شورای ائتلاف هستد به نظر می‌رسد گزینه اصلی برای ریاست مجلس همان رئیس مجلس یازدهم یعنی محمدباقر قالیباف باشد.

با توجه به اینکه ائتلاف امنا برای ریاست مجلس رقابت نزدیکی با شورای ائتلاف دارد این احتمال وجود دارد ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس یکدست نشود و از جریان‌های مختلف در آن حضور داشته باشند.

تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

مجتبی یوسفی عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم گفت: الان زود است و نباید برای ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس آینده عجله کرد.

وی اظهار کرد: هر قوه‌ای یکسری مزایا و معایبی دارد و برای اینکه معایبمان را کم کنیم باید ساختار تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و مسئولیت‌ها با همراهی نمایندگان مجلس صورت گیرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: تضارب آرا اشکال ندارد و نظرات و جریان‌های مختلف باعث رشد، چالش و پخته‌تر شدن غنای بحث‌ها می‌شود، اما اینکه به تفرقه و چنددستگی برسد نه به نفع نظام و نه به نفع کشور است.

یوسفی ادامه داد: اینکه انتقاد به تخریب و دودستگی برسد و هم در مجلس فعلی و هم در مجلس آینده تصمیم‌هایی که باید بین نمایندگان گرفته شود، از بیرون گرفته شود قطع‌به‌یقین باعث ضرر قوه مقننه می‌شود و اقتدار مجلس کاهش پیدا می‌کند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس بعد نمی‌توان پیشداوری کرد، اما نظرم این است که باید کار مجلس به نمایندگان سپرده شود.

با توجه به اینکه مجلس جایی است که همه دیدگاه‌ها و تفکرات باید در آن باشند جریان‌های سیاسی نباید از تضارب آرا برای اداره مجلس خود را محروم کنند.

دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم

روح‌الله متفکرآزاد عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: معتقدم مجلس جایی است که همه باید باشند و در آن حرف بزنند.

وی اظهار کرد: می‌توان در یک جامعه متکثر با دیدگاه‌ها و سلیقه‌های مختلف بدون دعوا، جنگ، هتاکی، پرده‌دری با سلم و صفا و وحدت زندگی کرد و اهداف را پیش برد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس بیان کرد: اینکه هرکسی بتواند حرف خود را بزند به رشد و پیشرفت کشور کمک می‌کند لذا امیدوارم مجلس بعدی مجلسی باشد که هر دیدگاهی امکان بیان نظرش را داشته باشد و جمع‌بندی آن بشود تلخ نکردن ذائقه مردم و نشان دادن اینکه همه تلاش ما برای رفع مشکلات کشور است و دعواهایمان هم این باشد که چگونه می‌توان مشکلات کشور را حل کرد نه اینکه من کدام سمت بنشینم، چون من دعوا بر سر صندلی را خیلی دوست ندارم.

برای تشکیل مجلس دوازدهم باید تا هفت خرداد صبر کرد تا هیئت‌رئیسه سنی مجلس انتخابات هیئت‌رئیسه را برگزار کند البته به‌غیر از رقابت بر سر ریاست مجلس آینده، رقابت برای حضور در ترکیب هیئت‌رئیسه بین نمایندگان هم داغ خواهد بود.

دیگر خبرها

  • توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل!
  • عضو سنای آمریکا: سنا توافق با عربستان را بدون سازش با اسرائیل تصویب نمی‌کند
  • تولد توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل/ آیا آمریکا مجوز غنی سازی را به عربستان سعودی می دهد؟/ ریاض در یک قدمی پیروزی بزرگ قرار دارد
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود
  • احتمال توافق ریاض-واشنگتن بدون عادی‌سازی روابط با اسرائیل
  • حمله‌های ائتلاف متجاوز آمریکا و انگلیس علیه فرودگاه «الحدیده» یمن
  • گاردین: سعودی‌ها «پلن ب» را برای معامله کلیدی با آمریکا روی میز دارند
  • با توافق الاتحاد: بنزما به رئال بازگشت (عکس)
  • عربستان و اسرائیل سازش می‌کنند؟