Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- مشاور امور بانوان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: با وجود تاکید رئیس جمهوری و اختصاص ٣٠ درصد پست های مدیریتی به زنان، اما در سطح معاون یا رئیس دانشگاه یا دبیر هیات ممیزه عدد انتصابات، به تعداد انگشتان دست هم نمی رسد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، زهرا کیا سالاری روز سه‌شنبه در نشست تخصصی زن و پژوهش در محل باغ موزه نگارستان افزود: با وجود جمعیت 48 درصدی بانوان کشور، در تصدی مدیریت ها در وزارتخانه علوم از رئیس اداره تا مدیر گروه تنها از 23 درصد بانوان استفاده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: اینکه 30 درصد زنان در پستهای مدیریتی به کار گرفته شوند هنوز به طور کامل اجرایی نشده است و باید در این راستا بیشتر تلاش شود.
کیاسالاری اظهار داشت: در میان روسای دانشگاهها تنها رئیس دانشگاه الزهرا زن است و این در حالی است که نیمی از معاونان این دانشگاه و نیمی دیگر مرد هستند. البته چون این دانشگاه زنانه است، این پست به یک زن اختصاص داده شده است.
وی خاطرنشان کرد: رئیس جمهوری در وزارت خانه های مختلف و دستگاه‌های اجرایی نتوانسته اختصاص 30 درصد پست های مدیریتی به زنان را اجرایی کند و نشان می‌دهد این موضوع یک چالش اساسی است.
کیا سالاری ادامه داد: در بحث زنان و اشتغال دو مطلب مورد توجه است یکی موضوع تصدی 30 درصدی پست های مدیریتی برای زنان و دیگر این که زنان بیشتر به عنوان کارشناس مشغول به کار هستند که ما باید برای ریشه یابی این مشکلات اقدامات جدی داشته باشیم.
مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ما یک دور باطل داریم وقتی بانوان در عرصه مدیریتی نیستند، نمی توانند توانمندی‌های خودشان را ارتقا دهند و بسیاری از روسای موفق همیشه این سوال را دارند که کدام بانو می تواند در عرصه مدیریتی فعالیت داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: اگر جایی قرار است این حلقه بشکند و بانوان توانمندی لازم خود را به دست بیاورند حوزه آموزش است، اما متاسفانه در تمام دانشگاه فقط یک دانشگاه دبیر هیئت ممیزه زن دارد.
مشاور امور بانوان و خانواده وزیر علوم در مورد مشکل دیگر حوزه بانوان گفت: وقتی بانوان وارد مسئولیت اجتماعی می‌شوند وظایف داخل خانه آنها تغییر نمی‌کند ومجبورند کار بیرون و هم کار درون خانه را به درستی انجام دهند.
وی درباره قوانین حمایتی بانوان نیز گفت: قوانینی مانند مرخصی زایمان و ساعت شیردهی که خیلی به نفع بانوان نیست و سازمان‌ها و نهادهای مختلف این را بهانه می کنند که بانوان را در پست‌های مدیریتی قرار ندهند و معتقدند که بانویی که به مرخصی زایمان می رود، چگونه می تواند مدیر باشد.
کیاسالاری ادامه داد: اینها چالش‌های حقوقی است و منجر به این می‌شود که در سیستم مدیریتی ما فقط بانوانی می توانند مدیر شوند که چند برابر آقایان توانایی داشته باشند و کار خود چه در محل کار و خانه را به خوبی انجام دهند.
وی خاطرنشان کرد: سه راهکار فرهنگی، قانونی و اجرایی باید در این زمینه مدنظر باشد چرا که مشکلات بانوان به این موضوعات ارتباط دارد، البته ما در وزارتخانه علوم مشکلات بانوان شاغل را احصا می‌کنیم تا به نتیجه خوبی در این زمینه برسیم.
اجتمام * ٧٢6٨*1193

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي زن مدير دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۶۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاونت زنان ریاست‌جمهوری نمی‌تواند در اجرای موضوع حجاب وارد شود

به گزارش خبرنگار مهر، «انسیه خزعلی» معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور امروز در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات این معاونت در حوزه حجاب و عفاف، اظهار کرد: ما عملاً نمی‌توانیم در مساله اجرا وارد شویم اما در تلاش برای فرهنگ‌سازی برای آن هستیم.

وی افزود: یکی از مسایلی که توسط معاونت امور زنان ریاست جمهوری در این زمینه در سال گذشته انجام گرفت، آموزش زیست عفیفانه به مربیان بود که آن‌ها برای والدین برنامه‌های الگوی و کارگاهی برگزار خواهند کرد و در پنج استان این کار انجام شده و برای ۱۰ استان دیگر هم برنامه کارگاهی در مشهد برگزار می‌شود.

خزعلی گفت: طبق گزارش بهزیستی استان تهران، با ترمیمی که در دستورالعمل فرزندخواندگی صورت گرفته، برخی شیرخوارگاه‌ها به دلیل ایجاد صف فرزندخواندگی جمع‌آوری شده‌اند و بچه‌ها به خانواده‌ها سپرده شده‌اند.

وی افزود: در سال اول دولت سیزدهم، بسیاری در شهرها از این موضوع ناراحت بودند که در نوبت هستند اما به آنان فرزندی سپرده نمی‌شود و گاهی این انتظار دو تا سه سال طول می‌کشید.

کد خبر 6087590

دیگر خبرها

  • تعداد داروخانه‌های شهرستان خوی به ۲ برابر افزایش یافت
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ماست
  • اورژانس بانوان پایگاهی جدید برای خدمت رسانی مضاعف به بانوان
  • هدیه وزارت بهداشت به بانوان زاهدانی؛ افتتاح اولین پایگاه اورژانس بانوان
  • جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند
  • معاونت زنان ریاست‌جمهوری نمی‌تواند در اجرای موضوع حجاب وارد شود
  • حجاب؛ قدرت زن ایرانی
  • برگزاری بزرگترین ماراتن علمی کشور با حضور ۱۷۵۱۴ نفر در قم