Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علی لاريجانی در مراسم گراميداشت هفته حمل ونقل تصریح کرد: تشكل های صنفی رانندگان در ماه های گذشته مشكلات اين بخش را مطرح کردند که این موارد بررسی شد و می دانيم مشكلات اين بخش متعدد است.

وی افزود: بخشی از توسعه كشور بر عهده سيستم حمل و نقل كشور است و كار شما بسيار دشوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئيس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در كشور ما هم بار اصلی بر دوش اين بخش است و از كارگاه های كوچك تا بنگاه های بزرگ با حمل و نقل ارتباط دارند و اگر خللی در این بخش به وجود بيايد، مردم با مشكل مواجه می شوند.

لاريجانی اظهار كرد: تعداد رانندگان كاميون و اتوبوس نشان دهنده حجم بالای كار اين سازمان است و اشكالاتی در اين حوزه در كار است و از وزير راه می خواهيم در تصميمات خود از نظرات اين تشكل های صنفی استفاده كند و در كشور ما اين موضوع هنوز به طور كامل نهادينه نشده تا از تشكلات استفاده شود كه اين اشكال در آيين نامه رفع شده است.

وی توضیح داد: باید در كنار نماينده دولت، نماينده صنف هم دعوت شود تا نمايندگان حرفهای  تشكلات را بشنوند و بعد نظردهند و با دركنار قرار گرفتن اين دو نظر، مشكلات  حل می شود.

وی با بیان اینکه از وزير می خواهيم از نظر تشكلات در تصميم گيری ها استفاده کند و توصيه می كنم اين كار را دنبال كنيد تا زودتر مشكلات بخش حمل و نقل مرتفع شود، گفت:يكی از چالش های بخش حمل و نقل، نبود تناسب عرضه و تقاضا در بخش جاده ای است كه اين امر رانندگان را نگران كرده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تشکل صنفی حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۶۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های سیل‌آسا در سیستان و بلوچستان 21 رکورد جدید ثبت کرد

 معاون اداره‌کل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: در سامانه بارشی رخ داده در اواخر فروردین، ۲۱ رکورد جدید بارشی در استان ثبت و حدود ۴۰ درصد بارش یک ساله زراعی دریافت شد.

اله‌بخش ریگی در گفت‌وگو با تسنیم، اظهار داشت: لزوم توجه به پیوست‌های اقلیمی برای دولت و بخش خصوصی که در حال سرمایه‌‌گذاری در منطقه است احساس می ‌شود.

معاون اداره‌کل هواشناسی سیستان و بلوچستان، گفت: در سامانه بارشی رخ داده در اواخر فروردین‌ماه، 21 رکورد جدید بارشی در استان ثبت و حدود 40 درصد بارش یک ساله زراعی دریافت شد. علاوه بر شهرهای ساحلی، شهرهای مرکزی استان نیز رکوردهای بارشی ثبت کردند. بیشترین بارش در مناطق ساحلی استان در کنارک و زرآباد ثبت شد.

وی با اشاره به ویژگی‌های اقتصادی و اجتماعی مناطق تحت تاثیر سیل، گفت: بیشتر آنها از کشاورزی و صیادی و باغات موز در مناطقی مانند زرآباد امرار معاش می‌‌کنند. بارش‌های اخیر برای فعالیت‌‌های تجاری و گردشگری منطقه مشکل‌‌زا شد.

ریگی تاکید کرد: با توجه به تجربه سیل اخیر، لزوم توجه به پیوست‌‌های اقلیمی برای دولت و بخش خصوصی که در حال سرمایه‌گذاری در منطقه است احساس می‌‌شود چرا که با استفاده از پیوست‌‌های اقلیمی می‌‌توان تهدیدهای ناشی از مخاطرات و بلایای طبیعی را کنترل و مدیریت کرد. در این شرایط لزوم احداث سایت رادار در منطقه نیز احساس می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است
  • پیشرفت علم و فناوری در مرکزی نیازمند دانش بنیان کردن تولید است
  • بیجار قطب تولید گندم در کشور است / لزوم رفع مشکلات مردم
  • بررسی مشکلات رانندگان حمل و نقل عمومی در مرز مهران‌
  • بارش‌های سیل‌آسا در سیستان و بلوچستان 21 رکورد جدید ثبت کرد
  • تبعات عدم توجه به مشکلات پزشکان در مناطق دورافتاده کشور
  • صف خرید فورس ۶ تن در بورس کالا
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی
  • راه حل سند تحول برای رفع مشکل پراکندگی نظرات در حقوق عامه