Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بانوان استانداری کرمانشاه گفت: ۸۰۰ فقره تسهیلات اشتغال و مشاغل خانگی برای توانمندسازی زنان بی‌سرپرست و بدسرپرست توسط دفتر بانوان استانداری پرداخت شده است. ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۵ استانها کرمانشاه نظرات - اخبار استانها -

سعیده فهیم در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با بیان اینکه یکی از مهمترین برنامه‌های اولویت‌دار در کمیته بانوان استانداری اجرای طرح توانمندسازی زنان بی‌سرپرست و بدسرپرست خانوار کرمانشاه است، اظهار داشت: تاکنون 60 نفر از این زنان در مناطق حاشیه‌نشین توسط یکی از کارآفرینان تحت آموزش برای کاشت، برداشت و بسته‌بندی زعفران قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بانوان استانداری کرمانشاه از پرداخت تسهیلات 30 میلیون ریالی برای توانمندسازی زنان بی‌سرپرست و بدسرپرست خبرداد و گفت: این تسهیلات براساس تفاهم نامه معاونت زنان دفتر رئیس‌جمهور و بانک مهر ایران پرداخت می‌شود که تاکنون به 800 زن بی‌سرپرست و بدسرپرست استان کرمانشاه پرداخت شده است.

فهیم با بیان اینکه اکنون ارائه تسهیلات پنج میلیون تومانی طرح همیاران مهر نیز در دستور کار قرار دارد، بیان کرد: طرح همیاران مهر به‌عنوان یک طرح خیرخواهانه با کمک دستگاه‌های مختلف اجرایی می‌شود که بانک قرض‌الحسنه مهر ایران تسهیلات این طرح را پرداخت می‌کند.

96 درصد بانوان کرمانشاهی باسواد شدندتشکیل کارگروه‌های آسیب شناسی مشکلات زنان در کرمانشاهمدیرکل دفتر امور خانواده و بانوان استانداری کرمانشاه منصوب شد

مدیرکل بانوان استانداری کرمانشاه برگزاری دو دوره تاب‌آوری در مناطق حاشیه‌نشین تمامی شهرستان‌های استان، آموزش دو دوره بافت گلیم و گبه برای خانواده‌های زندانیان استان و فروش محصولات تولیدی آنها توسط یکی از زنان کارآفرین و برگزاری همایش آیین نکوداشت مادران را از جمله دیگر اقدامات این اداره بیان کرد.

فهیم بیان کرد: برای نمایشگاه عرضه مستقیم کالاهای خانگی پیگیری‌هایی انجام شده است و کانون‌های اجتماعی فرهنگی بانوان نمایشگاه‌هایی را برای عرضه مستقیم کالاهای خانگی زنان برپا خواهند کرد.

وی انجام فعالیت برای نشاط اجتماعی بانوان، برگزاری کارگاه آموزشی بهداشتی و تغذیه برای زنان عشایر با همکاری علوم پزشکی و سازمان عشایر را از دیگر برنامه‌های در دستور کار دانست و افزود: پذیرش طرح اشتغالزایی در روستا برای ایجاد نشاط در بین بانوان در مناطق محروم و روستایی، برنامه‌ریزی در جهت برگزاری مسابقات ورزشی برای نشاط زنان عشایر از دیگر اقدامات دفتر بانوان استانداری کرمانشاه است.

مدیرکل بانوان استانداری کرمانشاه از تدوین سند ارتقا وضعیت زنان خانواده استان کرمانشاه در آینده نزدیک خبرداد و اظهار کرد: این سند با همکاری دانشگاه رازی در حال تدوین و در مراحل پایانی آماده‌سازی است و امیدواریم تا پایان آذرماه این سند تکمیل شود تا بتوانیم از دستاوردهای این سند بهره بگیریم.

فهیم افزود: درصدد هستیم بانک اطلاعاتی زنان شاغل برای پیشنهاد در پست‌های مدیریتی تهیه شود و وضعیت زنان شاغل استان کرمانشاه در ادارات از سوی دفتر بانوان استانداری پیگیری شده است تا ساعات کار زنان شاغلی که دارای فرزند کم سن هستند بتوانند از کسری ساعت خدمت استفاده کنند.

وی با اشاره به برگزاری دو دوره آموزشی برای کارکنان فرمانداری و استانداری برای بررسی آسیب‌های اجتماعی مواد مخدر و فضای مجازی در حوزه خانواده عنوان کرد: توزیع کتاب و اجرای برنامه‌های فرهنگی برای بانوان در جهت تقویت موج کتابخوانی، پاسخگویی به مشکلات ارباب رجوع و راهنمایی این افراد از برنامه‌های دفتر بانوان استانداری کرمانشاه بوده است.

وی از پیگیری برای برگزاری همایش کودکان کار در استان کرمانشاه خبرداد و اظهار کرد: هماهنگی در افتتاح کلینیک حقوق زنان استان، حضور یک وکیل خانم در دانشگاه فرهنگیان به مدت دو ساعت در هفته برای انجام پرسش و پاسخ دانشجویان دختر و طرح ملی توان‌افزایی زنان کارآفرین در قالب همایش سه روزه در محل اداره کار با هدف آگاه‌سازی بانون برای بهره‌گیری از مزیت‌های اقتصادی و فرصت کسب و کار بومی و آشنایی زنان با فرصت‌های شغلی انجام شده است.

انتهای پیام/ن

R41380/P1361/S6,68/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۶۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت

بابک بوالحسنی سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی گفت: تمام خدمات سرپایی و بستری زوج‌های نابارور در دولت سیزدهم تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته که این امر اتفاق بزرگی است.

وی بیان کرد: آزمایش ژنتیک و خدمات درمانی زوج‌های نابارور در دولت سیزدهم به ارایه ۵۷ خدمت آزمایشگاهی، ۵۶ قلم داروی تخصصی و ۲۰ عمل جراحی ناباروری با پوشش ۹۰ درصد در بخش دولتی رسیده است.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی ادامه داد: محدودیت‌هایی پیش از این برای مراجعه به آزمایشگاه‌ها برای زوج‌های نابارور بود که این محدودیت‌ها نیز برداشته شده است.

بوالحسنی اظهار کرد: بحث غربالگری و آزمایشات این بخش نیز در تعهد درآمده و کسانیکه که ناباروی آنها مشخص شد، می‌توانند این آزمایشات را انجام دهند.

وی یادآور شد: سه میلیارد و ۳۶۱ میلیون ریال در سال ۱۴۰۰ و ۱۵ میلیارد و ۸۶۰ میلیون ریال در ۱۰ ماه سال گذشته برای انجام آزمایشات مختلف این بیمه شدگان هزینه شده است.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی اضافه کرد: اجرای طرح دارویار و افزایش پوشش تعهدات بیمه اقلام دارویی از دیگر توفیقات دولت سیزدهم است که از تیرماه سال ۱۴۰۱ کلید خورد و هدف آن بود تا یارانه دارو به صورت مستقیم به بیمه‌شدگان پرداخت شود و این یارانه به شرکت‌های دارویی و وارد کننده پرداخت نشود.

بوالحسنی عنوان کرد: این طرح دولت نقش موثری در مبارزه با قاچاق دارو دارد و باعث می‌شود تا پرداختی از جیب بیمه‌شدگان کاهش یابد.

وی گفت: ۶۱۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۱ و یک‌هزار و ۱۰۷ میلیارد ریال در ۹ ماه سال گذشته در راستای اجرای این طرح در استان مرکزی پرداخت شد.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی افزود: بیمه شده با اجرای این طرح هزینه کمتری برای فرانشیز پرداخت می‌کند و بیمه سلامت هم سهم خود را به داروخانه‌ها و مراکز دولتی پرداخت می‌کند.

بوالحسنی تاکید کرد: پوشش بیمه مادران باردار، شیرده و فرزندان تا سن هفت سال از دیگر طرح‌های خوب و در جریان است که مادران باردار فاقد بیمه تا پایان شیردهی و فرزندان آنها تا سن هفت سالگی به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند.

وی گفت: بر اساس ماده ۶ قانون حمایت از معلولان در آبان‌ماه سال ۹۹، تفاهم‌نامه‌ای بین سازمان بهزیستی و بیمه سلامت به منظور بهره‌مندی افراد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی منعقد شد که بر اساس آن ۹ کد خدمتی در حوزه کار درمانی، گفتار درمانی، بینایی سنجی و شنوایی شناسی تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفت.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی ادامه داد: کد‌های خدمتی این طرح در دولت سیزدهم و در سال ۱۴۰۱ به ۵۹ کد رسید و در این سال، ۷۹ میلیارد ریال و در سال گذشته چهار هزار میلیارد و ۵۶۱ میلیون ریال هزینه شد.

بوالحسنی عنوان کرد: ۱۰۰ درصد تعرفه توانبخشی بیماران اوتیسم در بخش دولتی و ۸۰ درصد تعرفه در بخش خصوصی توسط بیمه سلامت پرداخت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • اشتغال، وام و کمک مالی بیشترین مطالبه ثبت شده مردم کهگیلویه و بویراحمد در سامانه سامد
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • پرداخت ۲۳۰۰ میلیارد تومان وام اشتغال‌زایی در بوشهر
  • هشدار مدیرکل مدیریت بحران استانداری در پی تشدید بارش‌ها در کرمانشاه
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • ۹۶ درصد اشتغال تعهد شده در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده است
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده