Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-02@03:20:23 GMT

تعهدات ریلی دولت تا پایان سال ۹۷ محقق می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۱۷۲۶۷

به گزارش پارس نیوز، 

خیرالله خادمی در آخرین روز سومین نمایشگاه حمل‌ و نقل و صنایع وابسته گفت: در بخش بزرگراهی و راه اصلی، پروژه‌ هایی به طول ۷ هزار و ۷۰۰ کیلومتر در دست اجرا داریم که بخشی توسط شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ و نقل کشور و بخش دیگر با منابع استان‌ها در دست احداث است.

وی افزود: خوشبختانه برای سرمایه گذاری در حوزه آزاد راه‌ها امکان قانونی و شرایط لازم، فراهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در بخش ریلی بیشترین تقاضا تامین فاینانس است که به دو بخش داخلی و خارجی تقسیم می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: از سه سال پیش، شرایط فاینانس داخلی بر اساس پیوست قانون بودجه فراهم شده است و دولت با استناد از ماده ۵۶ می‌تواند با سود توافقی فاینانس داخلی را تضمین کند.

خادمی درباره میزان پیشرفت منطقه یک آزادراه تهران- شمال گفت: در آخرین بازدید انجام شده با حضور اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، پیشرفت فیزیکی قطعه یک پروژه ۹۲ درصد اعلام شد و با فعالیت گسترده در تمام جبهه‌های کاری روبرو هستیم.

وی افزود: ۵۵ درصد طول مسیر قطعه یک روسازی بتنی شده است، اما در بخش تاسیسات مکانیکی و برقی برای ایمنی تونل‌های بلند این پروژه با تاخیر مواجه شده‌ایم که بخش قابل توجه آن به دلیل تحریم‌ها بوده است.

وی از پایان عملیات اجرایی بخش عمومی و روسازی تا پایان سال خبر داد و گفت: برای بهره‌ برداری، بحث ایمنی و تابلو، علائم و روشنایی از اهمیت بالایی برخوردار است. اما در صورتیکه مجری پروژه تا پایان سال شرایط ایمنی را امکان‌پذیر نکند، اجازه عبور داده نخواهد شد.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل افزود: قطعه دو آزاد راه تهران- شمال نیز به شدت فعال است و مذاکرات با سرمایه‌گذار تامین فاینانس قطعه ۳ نیز برگزار شده است. از این رو در حال بررسی جلساتی برای تصمیم‌گیری نسبت به نحوه ورود سرمایه‌ گذاران به آزادراه تهران-شمال هستیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به انعقاد اولین قرارداد خرید ۱۵ هزار تن ریل ملی از ذوب آهن، اظهار داشت: پس از برگزاری مناقصه، قراردادی با ذوب آهن منعقد شد و شرایط تامین منابع مالی مانند اسناد خزانه و اوراق مشارکت نیز در این قرارداد فراهم است و امیدواریم ذوب آهن اصفهان هرچه سریعتر 15 هزار تن ریل ملی را به ما تحویل دهد.

خادمی در مورد توسعه خطوط ریلی نیز گفت: ساخت حدود ۹۷۰ کیلومتر مسیر ریلی برای سال ۹۷ برنامه‌ریزی شده بود که تا پایان امسال این تعهد به طور کامل انجام می‌شود. البته باید اشاره داشت که هم‌ اکنون عملیات اجرایی این تعهد به اتمام رسیده است و در حال انجام عملیات تکمیلی خطوط هستیم.

وی بهره‌ برداری از راه‌آهن قزوین-رشت را سرفصل اتصال بیست و دومین مرکز استان به شبکه ریلی عنوان کرد و گفت: از سال گذشته تاکنون شاهد اتصال ۳ مرکز استان به شبکه ریلی بودیم و تا پایان سال شاهد بهره‌برداری از راه‌آهن خاف-هرات و بستان‌آباد-میانه-تبریز خواهیم بود.

مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل با اشاره به کسب رتبه اول جایزه دولت الکترونیک توسط این شرکت گفت: سامانه‌های مختلفی برای شفاف‌ سازی در حال فعالیت هستند که توسط مهندسین مشاور در حال به روز رسانی هستند و دیگر نیازی به انجام فرآیندهای بروکراتیک در حوزه ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل نیست.

وی همچنین در گزارشی از عملکرد این بخش و اقدامات توسعه ای شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: در سال ۱۳۵۷ مجموع راه‌آهن ساخته شده در کشور ۴ هزار و ۵۶۵ کیلومتر بود اما در حال حاضر پس از گذشت ۴۰ سال از انقلاب شکوهمند اسلامی شاهد ۱۳ هزار و ۷۹۰ کیلومتر خطوط ریلی شامل مسیرهای اصلی، فرعی و ایستگاهی هستیم که بیش از ۹ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن در چهل سال گذشته احداث شده است.

وی افزود: ۲۸۵ کیلومتر آزاد راه منتهی به پایتخت تا پیش از انقلاب ۵۷ احداث شده بود. اما امروز با همت و تلاش فعالان این حوزه شاهد بهره‌برداری از ۲ هزار و ۴۰۰ کیلومتر مسیر آزاد راهی در کشور هستیم. البته هزار و ۱۶۸ کیلومتر مسیر آزاد راهی نیز در دست اجرا قرار دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه حجم بزرگراه‌های کشور تا پیش از انقلاب اسلامی صفر بوده است، گفت: امروز بالغ بر ۱۶ هزار و ۸۲۰ کیلومتر بزرگ‌راه در کشور وجود دارد. همچنین راه‌های اصلی، درجه دو و درجه ۳ نیز ۴۷ هزار کیلومتر بوده است که ۶۲ هزار کیلومتر طی چهل سال بعد از انقلاب اسلامی احداث شده است.

خادمی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه راه‌های روستایی آسفالته نیز یادآور شد: مجموع کل راه‌های روستایی آسفالته تا سال ۵۷ سه هزار کیلومتر بوده است. اما در حال حاضر بیش از ۱۰۴ هزار کیلومتر راه روستایی آسفالته در اختیار خانوارهای روستایی قرار دارد.

وی افزود: حدود ۳ هزار و ۱۹۷ کیلومتر مسیر ریلی در دست احداث وجود دارد و بیش از ۵ هزار و ۲۰۰ کیلومتر نیز در دست مطالعه است که با احتساب این ارقام، مجموع موافقت‌ نامه‌های ریلی بین شرکت ساخت و سازمان برنامه و بودجه به ۱۰ هزار کیلومتر می‌رسد.

خادمی با اشاره به بخش آزادراهی گفت: در این بخش برای هزار و ۱۶۷ کیلومتر قرارداد اجرایی وجود دارد و شاهد استقبال سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در دو هزار و ۲۰۰ کیلومتر پروژه‌های آزادراهی هستیم.

انتهای پیام/

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: سرمایه گذاری وزیر راه و شهرسازی بودجه دولت مجلس شورای روشنایی حمل و نقل آزاد راه راه و شهرسازی ذوب آهن منابع مالی اصفهان دولت الکترونیک پیروزی انقلاب پایتخت انقلاب اسلامی سازمان برنامه و بودجه بودجه دولت سازمان برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی وزیر راه و شهرسازی پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۷۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی راه و شهرسازی شمال استان سیستان و بلوچستان، عطاء اله اکبری در بازدید تعدادی از معتمدین و ریش سفیدان استان سیستان و بلوچستان از پروژه‌های ساخت بزرگراه در محورهای شمال استان افزود: در سال‌های اخیر دولت با درکی عمیق از مناطق محروم، توسعه زیر ساخت‌های راه را در اولویت قرار داده به طوری که توانستیم با حمایت مسؤولان استانی با بهره گیری مناسب از این فرصت طلایی و با کارکرد و رویکردی امیدبخش و کارشناسانه هم راستا با خط مشی و اصول راهبردی دولت اقدام به تدوین برنامه‌ها و تلاش مضاعف برای خروج از محرومیت تاریخی و رفع مشکلات انباشت شده از گذشته در این حوزه کنیم.

وی تاکید کرد: در این راستا علاوه بر بهره برداری از این پروژه‌ها، در سال جاری عملیات ساخت ۱۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی را آغاز کرده که در تلاش است با هدفگذاری رقم اعتباری بیش از دو هزار و۷۸۲ میلیارد تومان ۸۰ کیلومتر آن را تا پایان سال افتتاح کنیم.

مدیر کل راه و شهرسازی استان سیستان وبلوچستان تاکید کرد: براساس برنامه ریزی انجام شده تا پایان سال جاری پروژه بزرگراه زابل_زاهدان پس از ۱۸ سال با تلاش جهادی دولت مردمی به اتمام می‌رسد.

اکبری با یادآوری اینکه یکی از افتخارات دولت تقویت زیر ساخت‌های حمل و نقل در سیستان و بلوچستان بوده، تصریح کرد: بزرگراه یکی از مسائل مهم و اساسی و به عنوان یکی از ارکان پیشرفت جنوب شرق کشور و زندگی مردم برای جابجایی مسافر و بار در حوزه داخلی و خارجی بسیار حائز اهمیت است.

کد خبر 6093838

دیگر خبرها

  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان وبلوچستان
  • بازدید تعدادی ازمعتمدان وریش سفیدان ازطرحهای بزرگراهی درسیستان وبلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان وبلوچستان
  • دولت سیزدهم طلسم بهره‌برداری از خط ریلی شلمچه-بصره را می شکند؟
  • ساخت بیش از ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی درسیستان و بلوچستان
  • ۱۰۸ درصد تعهدات اشتغال در رودسر محقق شده است
  • ◄ فهرست 50 اقدام بسیار مهم وزارت راه و شهرسازی از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون
  • کریدور ریلی خواف - هرات، گرفتار تحریم‌های داخلی است
  • دلشوره دریاچه ارومیه ادامه دارد/ وعده‌ها محقق می‌شود؟
  • استقبال ۲۰ هزار میلیارد ریالی مازندرانی ها از طرح کالابرگ و فجرانه