Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر: محمد اسلامی در مراسم گرامیداشت روز حمل و نقل و رانندگان گفت: در بخش حمل و نقل بار، ما ظرفیت و بازار به اندازه کافی داریم، اما قدرت کارآمد لجستیکی نداریم؛ بنابراین نیازمند تحول اساسی هستیم. ما در دوره جدید دولتی فکر نمی‌کنیم بلکه به کار و مسئولیتی که به عهده ما است فکر می‌کنیم.

وی افزود: از این پس اینکه عده‌ای در اتاق دربسته بخشنامه صادر کنند، تعطیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید ببینیم نیاز امروز ما چیست؟ سازماندهی جدید در حوزه حمل و نقل جاده‌ای ایجاد خواهیم کرد و ارتقای کیفیت راه‌ها در اولویت برنامه‌های ما قرار دارد.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه هوشمندسازی حمل و نقل جاده‌ای از اهمیت بالایی برخوردار است، یادآور شد: برخی فکر می‌کنند هوشمندسازی حمل و نقل به معنی نصب دوربین‌های ثبت تخلف است در حالی که سیستم هوشمند ناوگان برای افزایش راندمان، ارتقای ایمنی، شناسایی گلوگاهها، افزایش نرخ بازدهی و کاهش تلفات جاده‌ای موثر است.

اسلامی با تاکید بر اینکه نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده‌ای ضرورت دارد، یادآور شد:، اما نباید شتابزده ناوگانی وارد کشور شود که با سلیقه رانندگان مغایر باشد.

وی با تاکید بر اینکه پایانه‌های بار باید برای همه رانندگان به یک میزان قابل سرویس دهی باشد افزود: کمیته راهبری و مشورتی در سازمان راهداری با حضور نمایندگان تشکل‌ها ایجاد می‌شود تا به طور شایسته به وضعیت رانندگان رسیدگی کنند.

اسلامی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات ما در بخش ناوگان، فقدان کامیون‌های یخچالدار استاندارد حمل محصولات کشاورزی است.

وزیر راه با اشاره به اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی برای واردات لاستیک ادامه داد: با توجه به اینکه ارز دولتی برای لاستیک اختصاص می‌یابد این محصول باید به قیمت ۴ میلیون تومان به دست رانندگان برسد. همچنین اگر وارد کننده‌ای با ارز بالاتر لاستیک وارد کرد مابه التفاوت آن با ارز ۴۲۰۰ تومانی به وارد کنندگان عودت داده می‌شود.

وی همچنین درباره کارت سوخت کامیون‌هایی که بدون حمل کالا سوختگیری می‌کنند نیز گفت: کارت سوخت کامیون‌هایی که بدون پیمایش و حمل کالا اقدام به سوختگیری می‌کنند باطل می‌شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: محمد اسلامی ارز 4200تومانی کامیون داران لاستیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۷۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ عملکرد ضعیف بیمه تکمیلی رانندگان کامیون/ راز قرارداد مجدد با شرکت بیمه چیست؟

تین نیوز

رانندگان کامیون با اشاره به عملکرد بسیار ضعیف بیمه تکمیلی در پرداخت هزینه به رانندگان، نسبت به انعقاد قرارداد با شرکتی که عملکرد مناسبی در این زمینه ندارد، اعتراض کردند.

به گزارش تین نیوز، رانندگان و کامیونداران در شبکه های اجتماعی این پرسش را مطرح کردند که آیا ارایه این خدمات ضعیف به رانندگان به دلیل نبود نظارت کافی به موضوع و مفاد قرارداد فی ما بین شرکت بیمه و کانون ها است یا نوعی زرنگی این شرکت و به صورت عمد از قبل طراحی شده و یا زیر کاسه نیم کاسه ای به نفع برخی افراد وجود دارد؟

به گفته آنان، بیمه تکمیلی رانندگان در بخش حمل و نقل جاده ای از بیش از  یک دهه پیش جاری است و رانندگان از این بیمه تکمیلی در مواقع عمل جراحی و سایر بیماری هایی که تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی نیست، استفاده می‌ کردند.

رانندگان کامیون تاکید کردند: در آن زمان رانندگان تحت پوشش بیمه های تکمیلی البرز، دانا، آتیه سازان و...قرار داشتند اما در مجموع از خدمات دهی این بیمه ها رضایت آن چنانی نداشتند، ولی در عوض برای کارمندان شرکت های حمل و نقل که در سایه بیمه رانندگان با کارفرمایی کانون شرکت ها، تحت پوشش این شرکت های بیمه بودند، رضایت بخش بوده است.

به گفته آنان، متاسفانه با برنامه ریزی های از قبل صورت گرفته و غلط تیم مدیریت، این بیمه در سال 1402 بار دیگر به شرکتی منتقل شده و این سوال را مطرح می کند که در این نقل و انتقال منافع چه کسانی در شرکت مورد توجه بوده است؟

آنان افزودند: بیمه تکمیلی چند ماهی است که برای رانندگان جاده ای جاری است ولی متاسفانه در این مدت خدمات مطلوبی در پرداخت هزینه ها به رانندگان نداشته و اگر هم‌ داشته با کاهش درصد بیشتر از مبلغ فاکتور و پرداخت اندک مبلغ از فاکتور به بیمه گزار بوده که این موضوع باعث نارضایتی و اعتراض رانندگان نسبت به این بیمه زیان بار شده است.

به گفته آنان، با توجه به گزارش های ارسالی رانندگان و بیمه شدگان از سراسر ایران، اکثر افرادی که در بهمن ماه سال گذشته فاکتور های پزشکی را به این بیمه ارسال کردند هنوز بعد از گذشت حدود سه ماه هیچ مبلغی دریافت نکرده اند و با مراجعه بعضی از همکاران‌ در سامانه متوجه شدند که برخی فاکتورهای تحویلی به مددکاری، در هیچ کدام از مراحل پرداخت بیمه ثبت نشده است و معلوم نیست این فاکتورها بعد از تحویل به مددکاری سامانه در کجا گم شده و یا از بین رفته آیا سهل انگاری از بخش مددکاری بوده و یا از مدیریت؟ در هر صورت شرکت بیمه مسئول است و‌ باید پاسخگو باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ◄ درخواست مهم انجمن رانندگان کامیون از اتحادیه تولیدکنندگان قطعات وسائط سنگین
  • اجرای طرح نظارت بر بازار لاستیک خودرو در مازندران
  • ◄ سهمیه لاستیک دولتی برای رانندگان اتوبوس و سواری کرایه بین شهری؟
  • آغاز طرح نظارت بر مراکز عمده توزیع لاستیک در مازندران
  • کامیون‌های حامل بار اضافه در مسیر خلخال - پونل توقیف شدند
  • نفت کوره قاچاق در هامون کشف شد
  • کشف ۲۰۲ حلقه لاستیک قاچاق به ارزش ۴۰ میلیارد در نیمروز
  • توقیف یک کامیون وکشف ۲۰۲ حلقه لاستیک قاچاق در نیمروز
  • ◄ مالیات از درآمدی که مربوط به رانندگان کامیون نیست
  • ◄ عملکرد ضعیف بیمه تکمیلی رانندگان کامیون/ راز قرارداد مجدد با شرکت بیمه چیست؟