Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بامداد سه شنبه ایرنا، محمد راستاد در مراسم افتتاحیه نمایشگاه صنایع دریایی کشور در کیش، بهره برداری هرچه بیشتر از ظرفیت های حمل نقل دریایی، افزایش توانمندی های ترانزیتی کشورمان و بهره گیری از شرکت های دانش بنیان را از سیاست های دولت ذکر کرد.
وی با اشاره به اقدام ها و برنامه ریزی های انجام شده در این خصوص، از امضای موافقتنامه دالان ترانزیتی ایران، هند و افغانستان و ارائه خدمات به کشورهای ساحلی اقیانوس هند و آسیای میانه خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


راستاد اضافه کرد: با امضای موافقتنامه مذکور که نخستین شورای هماهنگی آن دو ماه قبل برگزار شد و اولین کمیته راهبردی آن نیز هفته آینده در بندر چابهار برگزار می شود، ظرفیت های بندر توسعه یافته چابهار در عرصه ترانزیت بین المللی افزایش خواهد یافت.
مدیر عامل بنادر و دریا نوردی یادآوری کرد: در راستای توسعه تجارت دریایی و خدمات ترانزیت کالا، ظرفیت بندر چابهار از دو میلیون تن در سال به 8 و نیم میلیون تن افزایش یافته و امسال برای نخستین بار کشتی 73 هزار تنی حامل غلات در این بندر پذیرش شد.
راستاد همچنین از بهره برداری پایانه کانتینری بندر شهید رجایی با سرمایه گذاری 124 میلیون یورو، در روزهای آینده خبر داد و تصریح کرد: این طرح شامل بخش کشتی های بندر به ساحل با سرمایه گذاری 104 میلیون یورو و بخش جرثقیل های محوطه ای با سرمایه گذاری 20 میلیون یورو اجرا شده و با حضور مقام های کشوری به بهره برداری می رسد.
معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین از بهره برداری پایانه مهم بندری در جزیره نگین بوشهر به عنوان طرحی ارزشمند در بنادر جنوبی کشور خبر داد و افزود: این طرح که عملیات اجرایی آن در سال94 آغاز شده به زودی به بهره برداری می رسد.
وی اضافه کرد: توسعه دسترسی دریایی بنادر شهید رجایی، امام خمینی و بندر بوشهر و اجرای موفق طرح ایجاد ظرفیت پذیرش کشتی های 100 هزار تنی در بندر چابهار نیز از اولویتهای دولت و بخشی از طرح توسعه دسترسی دریایی بنادر کشور است.
مدیرعامل بنادر و دریانوردی کشور اعلام کرد: چهارشنبه 28 آذر و همزمان با روز ملی حمل و نقل، تفاهمنامه اجرای چندین طرح در بنادر تجاری کشور با سرمایه گذاری هزار و 800 میلیارد تومان به امضاء می رسد.
معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین از ساخت بزرگترین پایانه تمام مکانیزه مواد معدنی کشور در بندر شهید رجایی با سرمایه گذاری 5 هزار میلیارد تومان از سوی بخش خصوصی خبر داد و افزود: این طرح که بیانگر توان بالای بخش خصوصی برای توسعه فعالیت های دریایی است، هم اکنون در مراحل پایانی است.
وی تصریح کرد: تحریم های دشمنان خارجی نتوانسته مانعی در ارتقاء توان داخلی کشور و روند توسعه فعالیت دریایی ایجاد کند و خوشبختانه اجماع جهانی با دشمنان ما همراه نیست.
مدیر عامل بنادر و دریانوردی با تاکید بر اینکه با تکیه بر توان داخلی بر تحریم ها فائق می آئیم، از رشد 5 درصدی ترانزیت نفتی کشور در 8 ماه نخست امسال خبر داد و گفت: با تکیه بر توان متخصصان و ظرفیت شرکت های دانش بنیان داخلی می توانیم با تحریم ها مقابله کرده و پیروز شویم.
بیستمین نمایشگاه بین المللی دریایی ایران روز دوشنبه با حضور شرکت های داخلی و خارجی در مرکز نمایشگاه بین المللی کیش گشایش یافت.
در مراسم گشایش این نمایشگاه امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش، غلامحسین مظفری مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش، امیر دریادار رستگاری مدیرعامل سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع، راستاد معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، هادی حق‌شناس معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی، محمد سعیدی مدیرعامل کشتیرانی کشور و حسین هاشمی تختی نژاد نماینده استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی حضور داشتند.
1339/6048
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جلیقه زردها مشق شب افغانستان جهان سازمان بنادر و دریانوردی وزارت دفاع وزیر راه و شهرسازی منع به کارگیری بازنشستگان جلیقه زردها مشق شب امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۷۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنوز تشریفات گمرکی برای قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از خاک ایران انجام نشده است

معاون بهره‌برداری و بازرگانی راه‌آهن در خصوص قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه که در خاک ایران قرار دارد، گفت: کنسرسیوم توسعه ریلی به دروغ اعلام کرد "واگن بارداری وارد ایران نشده است"، اما چون این واگن‌ها بارگیری شده بود، با دستور مدیرعامل راه‌آهن با ارسال آنها موافقت شد که هنوز هم کنسرسیوم تشریفات گمرکی را برای ترانزیت بار انجام نداده است.

به گزارش ایسنا، مرتضی جعفری در خصوص قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه و اظهارات مدیرعامل کنسرسیوم توسعه ریلی در خصوص سوء مدیریت راه‌آهن بیان کرد: از سال گذشته بر اساس صورت‌جلسه‌هایی که مستند است، قرار بر این شد راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران برای قطارهای عملیاتی جهت اصلاح خطوط و ادامه خط‌آهن روزنک - هرات مساعدت کند و به افغانستان ارسال کند.

وی ادامه داد: نکته قابل توجه این‌که طی بازدید معاون فنی راه‌آهن از منطقه،‌ اشکالات در خط‌آهن موجود را کتباً اعلام کرده و آن را هم برای آقای کاظم قمی -نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در امور افغانستان- و هم راه‌آهن کشور افغانستان فرستادیم.

معاون بهره‌برداری و بازرگانی شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: نظر بر این بود که اول اصلاحات انجام شود و بعد از انجام اصلاحات، قطار تجاری (افغانستان- ترکیه) راه‌اندازی شود، اما طبق مستندات اعلامی، تا کنون هیچ اقدامی که منجر به رفع اشکالات شود به راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام نشده است و کنسرسیوم فقط به‌صورت کلی اعلام کرده که کارهایی را در این رابطه انجام داده است.

کنسرسیوم توسعه ریلی، ماشین‌آلات تخصصی را برای اصلاح خطوط نداشت 

جعفری با انتشار یک فایل صوتی برای خبرنگاران، توضیح داد: البته از قبل هم مشخص بود که با توجه به امکانات این کنسرسیوم، امکان این‌که بتواند استانداردهای اولیه راه‌آهن را فراهم کند، ندارد. به این دلیل که رعایت این استانداردها نیاز به ماشین‌آلات تخصصی خطی دارد و این کنسرسیوم هم این ماشین‌آلات را نداشتند که بتوانند این اصلاحات را انجام دهند.

وی با بیان اینکه همواره اعلام کرده‌ایم این آمادگی را داریم تا با راه‌آهن افغانستان تعامل داشته باشیم و ماشین‌آلات را بفرستیم تا به استانداردهای موردنظر برسیم، افزود: اما در آخرین مکاتبه با کنسرسیوم توسعه ریلی در اواخر سال گذشته اعلام کردیم که نتیجه اقدامات تعهدشده هنوز به راه‌آهن اعلام نشده است؛ اما ما باز هم به‌جهت تعامل، قطارهای عملیاتی را به این مسیر اعزام می‌کنیم.

معاون بهره‌برداری و بازرگانی راه‌آهن بیان کرد: با ارسال آخرین قطار عملیاتی، به نظر می‌رسد که کنسرسیوم از حسن‌نیت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران سوء‌استفاده کرده و واگن‌های تخلیه‌شده را بارگیری کرد؛ و بدون اینکه هیچ هماهنگی با راه‌آهن ایران داشته باشد ارسال کرده است.

کنسرسیوم به دروغ اعلام کرد که واگن بارداری وارد ایران نشده است

جعفری ادامه داد: همان شب زمانی که من مطلع شدم، از مامور مربوطه پرسیدم و با مدیرعامل کنسرسیوم صحبت کردیم و آن‌ها خودشان اعلام کردند که واگن بارداری وارد ایران نشده است. به جهت اینکه ما هیچ‌گونه ارتباطی با مرز نداریم و هنوز ارتباطات از طریق تلفن ثابت، بیسیم و تلفن همراه فراهم نیست، فقط به‌استناد اظهارات آقای مصطفی رضایی -مدیرعامل کنسرسیوم- و مامور ایشان مبنی بر این‌که لکوموتیو به‌صورت منفرد وارد کشور شده و واگن بارداری نیامده است، اکتفا کرده و گفتیم قطاری وارد ایران نشده است.

وی ادامه داد: اما بعد از بررسی متوجه شدیم کنسرسیوم همه این موارد را دروغ گفته است و قطار وارد ایستگاه شمتیغ در مرز ایران و افغانستان شده  و آن‌ها به دروغ اعلام کردند که واگنی وارد نکردیم. البته فیلمی از ایستگاه روزنک منتشر کردند و برآورد راه‌آهن این بود که کنسرسیوم توسعه ریلی یک فیلم تبلیغاتی ساخته است.

معاون بهره‌برداری و بازرگانی راه‌آهن اظهار کرد: نکته جالب این‌که مسئولان گمرک هم در این رابطه اظهار بی‌اطلاعی کرده‌اند، بنابراین اینکه کنسرسیوم مدعی شده که همه سازمان‌های مربوطه از ورود قطار به کشور اطلاع داشته‌اند صحت ندارد. بنابراین اگر غیر از این موارد که به دروغ مطرح شده، مستنداتی دارند، اعلام کنند.

جعفری خاطرنشان کرد: هیچ هماهنگی‌ در جهت اینکه قرار است قطار ترانزیتی از افغانستان وارد کشور شود، انجام نشده است و به ما اطلاع ندادند. اما پس از اینکه با آن‌ها صحبت کردیم و گفتند قطاری وارد نشده، وقتی مامور فرستادیم و متوجه شدیم دروغ گفتند و ۱۰ واگن باردار در مرز شمتیغ متوقف شده است. که با دستور مدیرعامل راه‌آهن با توجه به اینکه این واگن‌ها بارگیری شده بود، با ارسال آنها موافقت شد.

کنسرسیوم توسعه ریلی تشریفات گمرکی را هم برای ارسال بار انجام نداده است

وی ادامه داد: با وجود این از همان روز که ما با ارسال بار موافقت کردیم، هنوز هیچ اقدامی از سوی کنسرسیوم توسعه ریلی برای انجام تشریفات گمرکی صورت نگرفته است و حتی اظهارات گمرکی را به گمرک تسلیم نکرده‌اند. با وجود پیگیری‌های انجام‌شده هنوز این کار انجام نشده است. اما با توجه به این‌که امکان سوء‌استفاده مجدد کنسرسیوم وجود دارد،‌ فعلاً راه‌آهن اقدامی در این رابطه انجام نداده است.

بیشتر بخوانید اولین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از ایران عبور می‌کند کشورهای همسایه، ایران را در ترانزیت دور می‌زنند

معاون بهره‌برداری و بازرگانی راه‌آهن بیان کرد: در زمان حاضر در ترکمنستان دو مرز فعال داریم و فعالان بخش خصوصی در آنجا بار ترانزیت را  واردات و صادرات می‌کنند؛ در مرز رازی و میرجاوه نیز ترانزیت کالا در جریان است و هیچ مشکلی وجود ندارد؛ اما چون کنسرسیوم توسعه ریلی نمی‌خواهد مقررات راه‌آهن را انجام دهد، تلاش می‌کند با دروغ‌پردازی جو را به‌هم بریزد و کارهایی را که خارج از مقررات است، انجام دهد.

جعفری خاطرنشان کرد: بهتر است کنسرسیوم به‌جای دروغ‌پردازی و تشویش اذهان عمومی علیه راه‌آهن، از مسیر درست کار را پیش ببرند. به جای اینکه بخواهند در رسانه‌ها دروغ بگویند که راه‌آهن به آنها مجوز داده، کار را از راه درست انجام دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد
  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • کنسرسیوم هنوز تشریفات گمرکی قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از خاک ایران را انجام نداده است
  • هنوز تشریفات گمرکی برای قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از خاک ایران انجام نشده است
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  •  تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد
  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد