Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-04@00:22:34 GMT

اولویت شورای پنجم بهبود وضعیت ترافیک کرج است

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۱۸۰۴۴

اولویت شورای پنجم بهبود وضعیت ترافیک کرج است

به گزارش ایرنا، مهدی حاجی قاسمی روز دوشنبه در سومین همایش حمل و نقل شهری که در باشگاه فرهنگی،ورزشی میلاد کرج برگزارشد،اظهارداشت:همواره مسئولان درادبیات گفتاری خود، موضوع شهر انسان محور و مدیریت پایدار حمل و نقل را تکرار می کنند اما این موضوع جایگاه واقعی خود را پیدا نکرده و ترافیک و مشکلات آن جزء دغدغه های مردم است
وی بیان داشت: اکنون دیدگاه شورای شهرکرج در حوزه حمل و نقل و ترافیک سلبی نیست و می بایست مردم را با فرهنگ آموزش آگاه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حاجی قاسمی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به موضوع سرعت گیرها گفت: طی یکسال گذشته این بحث مطرح شد و رویکرد ما این نیست به خاطر تعدادی متخلف همه مردم را مجازات کنیم.
این عضو شورا اظهارداشت: اعتقاد داریم برخورد، رفتار و تصمیم گیری ها بر مبنای علمی باشد.
وی ادامه داد:برای ایجاد و گسترش پیاده راه ها در بودجه سال 97 به آن توجه شده وخیابان رجایی شهر اولین مسیری است که تا 6 ماه آینده قطعه نخست آن به بهره برداری می رسد.
حاجی قاسمی گفت: در بودجه سال آینده نیز هوشمند سازی چراغ های راهنمایی دیده شده و بحث دوچرخه به عنوان مد حمل و نقلی مورد استفاده قرار می گیرد.
رئیس کمیسیون عمران و ترافیک شورای اسلامی شهر کرج، گفت: برای رینگ دوچرخه سواری ماهان ردیف بودجه و اعتبار اختصاص یافته و تا آخر سال این رینگ فعال می شود.
این عضو شورا با اشاره به مشکلات در حوزه حمل و نقل عمومی، افزود: عمر ناوگان عمومی کلانشهر کرج بیشتراز 10 سال است و همین امر سبب شده تا مردم با مشکل آلودگی هوا و ترافیک دست به گریبان شوند.
وی ادامه داد: ناوگان حمل و نقل عمومی از رده خارج است که دراین وضعیت دولت باید شهرداری ها کمک کند.
حاجی قاسمی اظهارداشت: برای خرید 200 دستگاه اتوبوس مورد کرج سه هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است و با توجه به وضعیت شهرداری کرج تامین این اعتبار کار سختی است ولی عزم این است که حمل و نقل عمومی را توسعه بدهیم.
وی استفاده از ظرفیت های مینی بوس برای جابه جایی مسافر را تاثیر گذار دانست و گفت: اگر بخشی از مسافرت های درون شهری با مینی بوس انجام شود می تواند بخشی از مشکلات را رفع کرد.
حاجی قاسمی اشاره ای به خطوط تاکسیرانی کرج کرد وبیان داشت: خطوط تاکسیرانی در این کلانشهر مناسب نیست ووضعیت ایستگاه های تاکسی مشکلاتی را برای شهر به وجود آورده که چندین بار تذکر نیز داده شده است .
وی اظهارداشت: بیشترگلوگاه ها ی شهر ایستگاه های تاکسی است که طول صف ها مشکلات زیادی برای شهروندان ایجاد کرده و اگر ایستگاه های تاکسی ساماندهی شود در قدم نخست 20 درصد مشکلات در حوزه حمل و نقل رفع می شود.
کلانشهر کرج 13 هزار دستگاه تاکسی و 450 دستگاه اتوبوس دارد.
7410/ 6155
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جلیقه زردها مشق شب اتوبوس استفاده از ظرفیت ترافیک حمل و نقل عمومی شهرداری منع به کارگیری بازنشستگان جلیقه زردها مشق شب امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۸۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟

به تازگی در مجلس شورای اسلامی، نمایندگان بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ را اصلاح کردند اما این موضوع چه تاثیری بر بورس دارد؟

به گزارش ایسنا، بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ درخصوص دریافت مالیات برای اشخاص حقوقی و حقیقی است که توسط نمایندگان در روزهای اخیر اصلاح شده است، محمدرضا فلفلانی کارشناس بازار سرمایه درخصوص اینکه اصلاح این تبصره چه تاثیری در افزایش جذب سرمایه در بورس و بهبود وضعیت این بازار دارد به ایسنا گفت: همیشه یکی از دغدغه هایی که فعالان اقتصادی در فضای اقتصادی کشور داشتند این بوده که چطور بنگاه های اقتصادی، شرکت های تولیدی و خدماتی را بتوانند به سمت شفافیت در صورت های مالی سوق داده و بتوانند از حرکت شرکت ها به سمت شفافیت حمایت کنند.
وی ادامه داد: برای اینکه این اتفاق بیفتد و مشوقی برای شفافیت داشته باشیم قوانین و مقرراتی از گذشته در این زمینه وجود داشته است.

بازار سرمایه بستر شفافیت است

به گفته این کارشناس، بازار سرمایه کشور می تواند بستر شفافیت باشد و قاعدتا در فضای قانون گذاری و سیاست گذاری کلان کشور یکسری مشوق هایی به شرکت هایی که در بازار سرمایه پذیرش می گیرند ارائه می شود.
فلفلانی افزود: یکی از این مشوق ها قاعدتا یکسری معافیت های مالیاتی است، یکسری امکاناتی برای تامین مالی و ... است و وقتی شرکتی می خواهد وارد اکوسیستم بازار سرمایه شود و پذیرش بگیرد تا سهام آن شرکت به عموم مردم عرضه شود و تبدیل به سهامی عام شود یکسری الزاماتی که سازمان بورس تعیین کرده است را رعایت کند. 
وی یادآور شد: یکی از این الزامات شفافیت در حوزه مالی است و شرکت ها با توجه به زیرساخت هایی که ایجاد می کنند به سمت شفافیت سوق داده می شوند و در قبال آن می توانند از یکسری معافیت ها بهره مند شوند.
این کارشناس بازار سرمایه گفت: موضوعی که اخیرا مطرح شده بود این بود که این معافیت ها حذف یا کمرنگ شوند که در جلسه مجلس برگزار شد و این موضوع مورد بررسی قرار گرفت، قرار بر این شد که آن معافیت ها و مشوق ها همچنان وجود داشته باشد.
وی متذکر شد: با توجه به اینکه شرکت ها می توانند از قبال شفافیتی که ایجاد می کنند هم در تامین مالی شرکت اتفاق های مثبتی رقم می خورد هم می توانند از یکسری معافیت های مالیاتی هم بهره مند شوند. 

وجود معافیت ها عرضه اولیه ها را در بورس بیشتر می‌کند

فلفلانی گفت: پیش بینی می شود وجود این معافیت ها موجی از افزایش تقاضا در خصوص عرضه اولیه رقم بخورد به این معنا که شرکت ها و بنگاه های اقتصادی علاقمند باشند که سهام شان را در بازار سرمایه کشور عرضه کنند و اگر تابلوی معملات هم در کنار این موضوع رونق داشته باشد فضای نسبتا خوبی حاکم خواهد شد.

الزام‌های مالیاتی،‌ شرکت‌ها را به سمت بورس سوق می‌دهد

وی تاکید کرد: اخیرا شاهد سخت‌گیری‌هایی هم در حوزه مالیات و اداره دارایی بودیم، این موضوع می‌تواند شرکت‌ها را به سمت شفافیت سوق دهد، به نظر می‌رسد بنگاه‌های اقتصادی در حال حاضر به خاطر قوانین مالیاتی کشور ملزم به داشتن یکسری شفافیت‌هایی هستند احتمالا با خود فکر می‌کنند که حالا که این شفافیت‌های مالی را دارند از مزایای آن نیز استفاده کنند، مزایا در صورتی به این بنگاه‌ها اعطا می‌شود که در بازار سرمایه کشور بتوانند سهامشان را عرضه کنند بنابراین این موضوع می‌تواند در بلند مدت موجی را ایجاد کند که شرکت‌ها علاقه‌مند به عرضه سهام در بازار بورس باشند و این موضوع فضای مثبتی را در اکوسیستم اقتصادی کشور رقم بزند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وضعیت ترافیکی این دو محور مهم شمالی
  • حاجی‌بگلو: قانون شوراها باید اصلاح شود
  • بهبود وضعیت ساماندهی محموله‌ها و کالاها در بنادر و گمرکات استان هرمزگان
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • باز طراحی ۷ خیابان اصلی در قم
  • پیش‌بینی برداشت بالغ بر ۵۷۵ هزار تن‌ گندم آبی در خراسان رضوی
  • شناسایی ۱۰ ساختمان بسیار پرخطر و ناایمن در اراک
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • حرکات اصلاحی و ورزشی چطور به بهبود مشکلات جسمانی کمک می‌کند؟