Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک ملی ایران می‌گوید که تمامی معوقات کارگران گروه صنعتی ملی فولاد ایران (اهواز) به جز یک ماه که کارخانه تعطیل بوده، پرداخت شده است و این شرکت نه مشکل مواد اولیه دارد و نه مشکل نقدینگی و این کارگران هستند که اجازه نمی‌دهند کارخانه فعالیت خود را از سر بگیرد.

محمدرضا حسین‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، در توضیح مشکل کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران که چندی است دست به اعتراض زده‌اند، اظهار کرد: در اسفندماه سال ۱۳۹۵ از طرف قوه قضاییه حکم رد مال برای گروه ملی فولاد داده شد و این شرکت در ازای بدهی‌هایی که به بانک ملی داشت، به این بانک واگذار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مشکلات این شرکت در ابتدای واگذاری به بانک ملی، ادامه داد: زمانی که بانک ملی، گروه ملی فولاد ایران را تحویل گرفت، هشت ماه حقوق کارگران معوق شده بود و علاوه بر تعطیل بودن تمامی خطوط تولید این شرکت، مواد اولیه و قطعات موردنیاز نیز برای ادامه فعالیت کارخانه وجود نداشت. 

مدیرعامل بانک ملی ایران با بیان اینکه این بانک در ۲۲ ماه اخیر ۴۷۲ میلیارد تومان در این شرکت سرمایه‌گذاری کرده است، گفت: با تزریق این مبلغ به فولاد اهواز، تمامی معوقات کارگران پرداخت شد و علاوه بر آن، مبالغی نیز برای سرمایه‌ در گردش و خرید مواد اولیه تخصیص یافت.

حسین‌زاده افزود: این در حالی است که علاوه بر بدهی‌های معوق کارگران کارخانه، این شرکت بدهی‌های سنگینی نیز به شرکت‌های مختلف از جمله سازمان تامین اجتماعی، سازمان امور مالیاتی و نظایر آنها داشت.

به گفته وی، در حال حاضر تنها یک ماه حقوق معوقه کارگران باقی مانده که آن‌ هم مربوط به مدتی است که کارخانه تعطیل بوده و کارگران عملا کار نکرده‌اند.

مدیرعامل بانک ملی ایران با بیان اینکه با پرداخت این ۴۷۲ میلیارد تومان، سه خط از پنج خط تولید کارخانه دوباره راه افتاد، اظهار کرد: این سه خط شامل میلگرد، لوله‌سازی و مورد سوم آن نیز در روزهای پایانی منتهی به اعتراضها بود که خط تولید تیرآهن فعال شد.

حسین‌زاده درباره دلیل اعتراض کارگران فولاد اهواز نیز، تصریح کرد: این کارخانه تا زمانی که کارگران شرکت نیشکر هفت‌تپه اعتراض کردند و به دنبال جلب حمایت سایر کارگران بودند، ، فعال بود، ولی کارگران آن به بهانه حمایت از کارگران شرکت نیشکر هفت‌تپه کارشان را تعطیل کردند. این در حالی است که مشکل کارگران نیشکر هفت‌تپه حل شد و به سر کار خود بازگشتند، اما کارگران فولاد به اعتراض خود ادامه دادند.

وی معتقد است که برخی عوامل بیرونی، کارگران فولاد اهواز را تحریک می‌کنند؛ چراکه دشمنان ایران بر این باور بودند که بعد از تحریم‌ها مردم با نارضایتی به خیابان‌ها می‌آیند که این پروژه آن‌ها عملی نشده است و حالا سعی می‌کنند از طریق تحریک کارگران کار خود را پیش ببرند.

مدیرعامل بانک ملی ایران درباره مشکلات فعلی کارگران فولاد اهواز، گفت: برخی از آنان می‌گویند قرارداد ما چندماه دیگر به پایان می‌رسد و ممکن است اخراج شویم، بنابراین شرکت ملی فولاد باید به دولت واگذار شود. عده دیگری نیز می‌گویند تا زمانی که هر پنج خط تولید همزمان به بهره‌برداری نرسد، کار نمی‌کنیم.

حسین‌زاده درباره بهره‌برداری از دو خط تولید تعطیل شده این شرکت که مربوط به ذوب آهن است، خاطرنشان کرد: راه‌اندازی این دو خط نیاز به ۷۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری دارد و زمان‌بر است؛ چراکه ماشین آلات قدیمی مستهلک شده و باید ماشین‌آلات جدید برای آن خریداری شود و با شرایط فعلی نیز راه‌اندازی، توجیه اقتصادی ندارد.

وی با اشاره به دیدار گروهی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به سرپرستی نماینده مردم تهران و دبیرکل خانه کارگر  با کارگران شرکت ملی فولاد، اظهار کرد: آقای محجوب به من گفتند که کارگران این نگرانی‌ها را دارند و گفته‌اند که با بانک ملی مشکلی ندارند و حتی تشکر هم کرده‌اند.

حسین‌زاده درباره اینکه گفته می‌شود کارخانه به دلیل نبود مواد اولیه تعطیل است و کارگران نیز به همین موضوع اعتراض دارند، تاکید کرد: کارخانه هم مواد اولیه دارد و هم محصول برای فروش که بتواند با آن مواد اولیه موردنیاز خود را تهیه کند، هیچ‌گونه مشکل نقدینگی هم وجود ندارد و اگر کارگران اجازه دهند که کارخانه شروع به کار کند، مشکلات حل خواهد شد.

مدیرعامل بانک ملی ایران افزود: بانک ملی ایران در دو ماه پیش از اعتراضها ۱۳۸ میلیارد تومان منابع مالی به این گروه تزریق کرد تا بخشی از آن بابت پرداخت حقوق کارکنان شرکت و بخشی هم بابت تامین مواد اولیه کارخانه استفاده شود که شمش آهن خریداری شد. شاید جالب باشد که بدانید در حال حاضر ۲۷ هزار تن محصول تولیدی شرکت ملی فولاد به ارزش تقریبی ۱۴۰ تا ۱۵۰ میلیارد تومان در انبارهاست که می‌توانند آن را بفروشند و در کارخانه مصرف کنند، اما کارگران به مدیران و مسئولان کارخانه اجازه ورود نمی‌دهند و این موضوع، کار را با مشکل مواجه کرده است.

حسین‌زاده با بیان اینکه مدیران شرکت ملی فولاد در این مدت شبانه‌روز زحمت کشیدند و تلاش کردند، گفت: با تلاش ‌آنان، بدهی‌های شرکت داده شد و کارگران معوقات خود را دریافت کردند و از سوی دیگر، استاندار، فرماندار، مقامات قضایی و شورای تامین استان خوزستان نیز تلاش بسیاری در رفع مشکلات شرکت ملی اهواز کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بانک ملی ایران کارخانه نیشکر هفت تپه گروه ملی فولاد ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۸۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به جایگاه خود در کدکس کشاورزی باز می گردد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در ادامه پنجاه و چهارمین اجلاس جهانی کدکس افزودنی های مواد غذایی، وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی بخش کشاورزی ایران، خواستار بازگشت جایگاه گذشته ایران در این اجلاس شد.

تشکیلات جهانی کدکس مواد غذایی که با همکاری و مشارکت سازمان خوار و بار کشاورزی یا FAQ و سازمان بهداشت جهانی WHO ایجاد شده، مرجع وضع مقررات و استانداردهای مواد غذایی است و بر همه مراحت تولید تا مصرف مواد غذایی نظارت دارد. از همین رو فعالیت این مجموعه، باعث بالا رفتن کیفیت مواد غذایی در تمامی فرآیندهای تولید و مصرف شده و حفظ منافع و بهداشت مصرف کننده را در پی دارد. بالا بردن سطح روابط تجاری و هماهنگ کردن استانداردها در تمام بخش‌های مواد غذایی، هماهنگ کردن انواع فعالیت‌ها در قسمت‌های دولتی و غیردولتی، تعیین اولویت‌ها و ارائه راهکارهای لازم در رابطه با پیش‌نویس‌های استاندارد با کمک گرفتن از سازمان‌های ذی‌نفع و تسهیل تجارت و تبادل مواد غذایی در بین کشورها، رعایت مسائل ایمنی و جلب اطمینان مصرف کننده و ... از دیگر آثار و فعالیت های این نهاد است.
کدکس افزودنی های خوراکی نیز تحت پوشش تشکیلات فوق الذکر فعالیت می کند.

ابوالفضل رئوفی، مدیرکل دفتر محیط زیست، توسعه پایدار و امور فناوری وزارت جهاد کشاورزی که به عنوان نماینده ایران در اجلاس کدکس افزودنی های مواد غذایی (تحت پوشش کدکس مواد غذایی) در چین حضور یافته است، با اشاره به ریاست ایران طی ۶ سال از 2011 تا 2016 و نایب رئیسی گروه کاری از ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ و ۲۰۲۱ اظهار داشت: با توجه به جایگاه سرزمینی ایران در مباحث تخصصی مربوطه و نقش و حضور فعال ایران در دوران یاد شده، از ریاست جلسه خواستار بازگشت جایگاه و نقش قبلی ایران در این اجلاس جهانی هستیم.

وی که در حاشیه اجلاس کدکس افزودنی های خوراکی با برخی از اعضا و مقامات دیدار و مذاکره کرده بود، افزود: وزیر جهادکشاورزی به عنوان بانی بخش کشاورزی در تشریک مساعی با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نیز سازمان ملی استاندارد ایران بر سلامت‌محور بودن تمام مباحث زنجیره ارزش در راستای اهداف امنیت غذایی تأکید دارد.

در این اجلاس امسال موضوعات مختلفی همچون پیشنهادهای تدوین و تجدیدنظر استانداردهای مشترک سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی و نیز سازمان جهانی بهداشت در مباحث مقررات افزودنی‌های مواد غذایی، پیش‌نویس بازنگری طبقه‌بندی و سیستم شماره‌گذاری بین‌المللی افزودنی‌ها، پیش‌نویس مشخصات هویت و خلوص افزودنی‌ها و سایر موضوعات ارجاع شده از کمیسیون کدکس مواد غذایی و سایر نهادها مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

کمیته فنی کدکس افزودنی‌های مواد غذایی یکی از کمیته‌های بسیار مهم و فعال تحت پوشش کمیسیون بین‌المللی کدکس مواد غذایی است که همه ساله با حضور نمایندگان کشورهای عضو تشکیل جلسه می‌دهد.

پنجاه و چهارمین اجلاسیه کدکس افزودنی‌های مواد غذایی که امسال از ۳ اردیبهشت آغاز شده تا ۷ اردیبهشت ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • موفقیت‌های فولاد اکسین مرهون تلاش‌های کارگران است
  • حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران به بهانه جنگ اوکراین
  • نقش کلیدی کارگران در رونق اقتصادی
  • پهپادهای اوکراین صنعت فولاد روسیه را هدف گرفتند
  • حضور جمعی از کارکنان صنعت فولاد اکسین خوزستان در دیدار کارگران با رهبر انقلاب
  • فرآیند تولید دیگ و ماهیتابه با قوطی فلزی نوشابه توسط کارگران پاکستانی (فیلم)
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • سعید احمدی پویا سرپرست معاونت نظارت شرکت شاپرک شد
  • ایران به جایگاه خود در کدکس کشاورزی باز می گردد
  • وزارت صنعت بین تامین مواد اولیه با قیمت مناسب برای خودروساز تعادل برقرار کند