Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیزاده گفت: متوسط سن ناوگان حمل و نقل کالا آذربایجان‌شرقی۲۰ سال بوده ولی نسبت به کشور عقب هستیم، چراکه سن میانگین کشوری ۱۷ سال است و امیدواریم با تلاش خود را به متوسط کشوری برسانیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «اروجعلی علیزاده» در نشست خبری با اصحاب رسانه آذربایجان‌شرقی با اشاره به ۴۵ هزار کیلومتری وسعت آذربایجان‌شرقی و موقعیت جغرافیایی و مرزی استان اظهار داشت: دو مرز سرو و رازی در این نوار قرار گرفته و حمل و نقل بیشتری در این محدوده انجام می‌گیرد، از این‌رو جایگاه حمل و نقل در استان آذربایجان‌شرقی به مراتب بالاتر از سایر استان‌هاست و دارای جایگاه ممتازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان خاطرنشان کرد: ۳۰ هزار راننده باری در استان وجود دارد که مشغول انجام وظیفه اپراتوری هستند به طوریکه 5 هزار و ۹۷۷ راننده مسافری در ۱۴ پایانه مسافربری فعالیت می‌کنند و البته استان دارای دو پایانه مرزی جلفا و پایانه مرزی نوردوز نیز است.

وی ادامه داد: ۵۸ شرکت حمل و نقل برای مدیریت در استان وجود دارد که در کنار آن، ۲۲ تشکل صنفی حمل و نقل برای سازماندهی حوزه حمل و نقل ایفای نقش می‌کنند.

علیزاده، مقدار جابه‌جایی بار از طریق جاده را ۱۸/۲ میلیون تن در طول یک سال اعلام کرد و تصریح کرد: از این میزان جابه‌جایی ۴/۳ کشوری سهم استان بوده به طوریکه تعداد سفرهای کامیون باری در بازه زمانی حمل کالا  یک‌هزار و ۴۵۶  سفر است که این رقم، پنج درصد کل کشور را به خود اختصاص می‌دهد.

وی افزود: وسایل حمل و نقل عمومی ۲۴ هزار و ۱۰۳  وسیله نقلیه است که سهم استان ۷/۱ بوده و در رتبه پنجم کشوری از لحاظ حمل و نقل قرار دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان، میزان جابه‌جایی کالا در هشت ماه سال‌جاری از طریق جاده و کامیون  را ۱۳ میلیون تن اعلام کرد و گفت: این رقم در مقایسه با سال‌های قبل  ۶/۷ درصد رشد داشته است.

سن ناوگان آذربایجان‌شرقی بالاتر از متوسط کشوری است

وی با تاکید بر اینکه سن ناوگان استان در مقایسه با کشوری بالاست، تصریح کرد:  بر حسب کار کارشناسی انجام گرفته، سن تعیین شده برای ناوگان فرسوده، ۲۵ سال به بالا انتخاب شده است و باید از رده خارج شود.

علیزاده توضیح داد: متوسط سن ناوگان حمل و نقل کالا آذربایجان‌شرقی۲۰ سال بوده ولی نسبت به کشور عقب هستیم، چراکه سن میانگین کشوری ۱۷ سال است و امیدواریم با تلاش خود را به متوسط کشوری برسانیم.

وی با بیان اینکه ۷۳۴ دستگاه اتوبوس در ۱۴ پایانه استان فعالیت می‌کنند، یادآور شد:  یک‌هزار و ۷۷۸  مینی‌بوس حمل و نقل عمومی را در استان انجام می‌دهند و در کنار آن تعداد سواری که از طریق سازمان مجوز  فعالیت گرفته‌اند که ۷۱۰ دستگاه است که در مجموع 2 هزار و ۶۱۶ دستگاه در استان حمل و نقل عمومی می‌کنند که  این رقم چهار درصد کشوری را به خود اختصاص داده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان با اشاره به اینکه ۶۲۷ هزار سفر در سال‌جاری انجام گرفته است، گفت: در هشت ماهه سال‌جاری 3 میلیون  و ۷۷۹ هزار و ۱۶۷ مسافر جابه‌جا شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: در جابه جایی زائران اربعین، ۵۲۲ دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی 71 هزار و 616 زائر ارائه خدمات داد که کارنامه مثبتی نسبت به سال‌های قبل از خود نشان داد.

علیزاده، دو پایانه مرزی جلفا و نوردوز در آذربایجان‌شرقی را مورد اشاره قرار داد و یادآور شد: در هشت ماهه اول سال‌جاری ۹۰۱ هزار مسافر از دو پایانه مرزی تردد داشتند که ۵۶۹ هزار مسافر از مرز جلفا و ۳۳۲ هزار از مرز نوردوز به کشورهای مجاور سفر کرده‌اند به طوریکه  ۳۴ هزار و ۴۶۴ دستگاه کامیون ایرانی و ۳۹ هزار و  ۸۰۰ کامیون خارجی تردد داشتند که نسبت به سال‌های قبل ۵/۳ رشد داشته است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان، به مطالبات رانندگان کامیون در روزهای اخیر اشاره کرد و اذعان داشت: مطالبات کامیون‌داران از  زبان رانندگان به مسوولان کشوری انعکاس یافت که البته مطالبات  به حق بود.

وی متذکر شد: با توجه به نوسانات اخیر قیمت در بازار، رانندگان در  جهت تامین قطعه، لاستیک و روغن سایر نیازهای تحت پوشش متحمل ضررهایی بودند.

علیزاده افزود: برخی رانندگان به علت این مشکلات از بارگیری کالا در برخی پایانه‌ها امتناع کردند، از این‌رو  دولت در جهت تامین برخی نیازها از قبیل توزیع لاستیک اقدامات توزیع انجام داد.

۱۲ درصد نیازهای کامیون‌داران رفع شده است

وی بیان کرد: لاستیک‌ها بر حسب نیاز از طریق اصناف توزیع شد و در حال حاضر در حد ۱۲ تا ۱۳ درصد نیازهای آنها تامین و توزیع شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان خاطرنشان کرد: دولت و وزارت راه تصمیم گرفتند تا قیمت حمل و نقل نسبت به سایر اقلام همخوانی داشته و قیمت واقعی به خود بگیرد، از این رو نرخ حمل و نقل بر حسب تن بر کیلومتر تعریف شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان با تاکید به موضوع نگهداری جاده‌ها در استان کوهستانی آذربایجان‌شرقی، گفت: با توجه به موقعیت استان و کوهستانی بودن آن و تجربه دمای تا منهای ۳۷ درجه در زمستان و ۴۰ درجه در تابستان، باعث اهمیت توجه به راهداری در این مناطق می‌شود.

۱۴ هزار و ۱۹۶ کیلومتر راه در آذربایجان‌شرقی

وی با بیان اینکه آذربایجان‌شرقی دارای ۱۴ هزار و ۱۹۶ کیلومتر  راه است، تصریح کرد: استان دارای ۲۳۵ کیلومتر آزادراه، ۴۵۳ کیلومتر بزرگراه، ۹۲۲ کیلومتر راه اصلی، ۲۷۵ کیلومتر راه فرعی همچنین ۱۰ هزار و ۴۴۱ کیلومتر راه روستایی است.

علیزاده با اشاره به اینکه استان از لحاظ آزادراه توانسته ۱۰ درصد آزادراه کشور را به خود اختصاص دهد، ادامه داد: از لحاظ بزرگراه ۳/۱۲ درصد، راه اصلی چهار درصد، راه فرعی هشت درصد کشور را به خود اختصاص داده است.

وی، به مبحث نگهداری راه از دو طریق اعتبار ملی و استانی اشاره کرد و ابراز کرد: ۷۸ میلیارد تومان از طریق وزارت راه برای نگهداری راه‌ها تعیین شده که تا به امروز ۴۰ میلیارد تومان تخصیص یافته است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اضافه کرد: راهداری راه‌های روستایی از طریق اعتبارات سازمان برنامه و بودجه تامین می‌شود که برای این منظور ۴۲ میلیارد تومان تعیین شده و تا به امروز ۱۵ میلیارد تومان تخصیص یافته است. نگهداری، آسفالت‌ریزی، حفاظت از حریق، روشنایی و هوشمندسازی جاده جزو وظایف راهداری است.

علیزاده در تشریح عملکرد اداره راهداری برای هوشمندسازی جاده‌ها، گفت: در ۸۲ محور توانستیم ۲۴ دوربین نظارت تصویری نصب کنیم که از لحاظ کشوری در دوربین، رتبه ششم را داریم. ۵۹ دوربین ثبت تخلف در جاده نصب شده است و ۴۰ سامانه نیز در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ، ۴۰ مجتمع رفاهی و خدماتی را مورد اشاره قرار داد و ادامه داد: ۲۱ مجتمع در حال ساخت بوده همچنین ساخت ۴۰ مجتمع نیز تقاضا داده شده است.

علیزاده خاطرنشان کرد: راهداری زمستانی نیز یکی دیگر از وظایف ماست به طوریکه فصل زمستان آذربایجان‌شرقی از ۱۵ آبان آغاز شده و از همان روز نیز تلاش شبانه‌روزی برای راهداری آغاز می‌شود. ۴۱ راهدارخانه ثابت و ۲۲ اداره به عنوان راهدارخانه مرکزی و ۳۶۲ دستگاه برف‌روب و برف‌خور در حال فعالیت هستند.

وی خاطرنشان کرد: البته ۱۹۲ دستگاه برف‌روب و برف‌خور را از بخش خصوصی اجاره کردیم که در مجموع ۵۶۸ دستگاه به صورت ملکی و استیجاری در اختیار راهداری استان است.

وی با بیان اینکه ۹۶۸ پرسنل در راهداری استان فعالیت می‌کنند، افزود: در حال حاضر جهت آمادگی زمستانی، ۴۸ هزار تن نمک و ۳۰ هزار تن ماسه در راهدارخانه استان دپو شده است.

پایان پیام/533

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس هرمزگان خبرگزاری شبستان استان بوشهر آتش سوزی اسحاق جهانگیری شب چله آیین آتش سوزی مدرسه زاهدان اعتراض کامیون داران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۸۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلاب محور بردسکن به طبس را مسدود کرد

ایسنا/خراسان رضوی رییس اداره راهداری، حمل و نقل جاده‌ای بردسکن از مسدود شدن محور بردسکن به طبس به دلیل سیلاب خبر داد.

علی‌اکبر یوسفیان در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه از روز گذشته به دلیل بارش‌های شدید و سیلاب، حوزه خراسان جنوبی با مشکل مواجه شد، اظهار کرد: از صبح مسیر تپه طاق به عشق‌آباد و در ادامه از عشق‌آباد به طبس به دلیل خرابی جاده و تخریب ابنماها مشکلاتی به وجود آمد و عملاً تردد با مشکل مواجه شد.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل تخریب ابنماها و نبود ایمنی کافی برای تردد رانندگان، راهداری خراسان جنوبی اعلام نمود مسیر بردسکن به طبس را مسدود اعلام کنیم که با هماهنگی اداره کل این اقدام صورت گرفت.

رییس اداره راهداری، حمل و نقل جاده‌ای بردسکن با بیان اینکه هنوز گزارشی مبنی بر بازگشایی این محور از سوی خراسان جنوبی اعلام نشده است، تصریح کرد: تا زمانی که مرمت تخریب‌ها صورت نگیرد امکان بازگشایی نیست.

وی با اشاره به اینکه هنوز شرایط تردد در این محور مهیا نشده است، عنوان کرد: از میدان ورودی بردسکن اطلاع‌رسانی‌های لازم صورت گرفته و رانندگان از مسیر جایگزین بجستان به سمت طبس می‌روند.

یوسفیان با بیان اینکه محورهای شهرستان بردسکن مشکلی ندارند و تردد در جریان است، افزود: فقط محور روستایی سرنخواب مشکل داشت که با تلاش نیروهای راهداری بازگشایی انجام شده است.

وی از آماده‌باش ستاد مدیریت و همچنین نیروهای راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان خبر داد و گفت: اکنون نیروها در محورها مستقر هستند.

رییس اداره راهداری، حمل و نقل جاده‌ای بردسکن خاطرنشان کرد: با توجه به مسدود بودن محور بردسکن به طبس اکنون دو اکیپ شامل خودروهای سبک و دستگاه‌های سنگین در محور مسیر بردسکن-درونه مستقر هستند.

وی از لایروبی و پاک‌سازی داخل آبنماها برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکل خبر داد و افزود: لایروبی آب‌نمای درونه و قبل از ابراهیم‌آباد انجام شده است.

رییس اداره راهداری، حمل و نقل جاده‌ای بردسکن افزود: چون آب رودخانه فصلی دهن قلعه به کال شور رسیده امکان دارد در این منطقه عصر امروز سیلاب داشته باشیم.

وی با توجه به شرایط جوی از شهروندان خواست رعایت سرعت مطمئنه را داشته و وقتی به آبنماها می‌رسند بیشتر مراقب باشند تا با مشکل مواجه نشوند.

یوسفیان در پایان تصریح کرد: با توجه به شدت بارندگی‎ها و آبگرفتگی و سیلاب در محورها از شهروندان درخواست می‎شود با احتیاط رانندگی کرده و به هیچ عنوان قصد عبور از سیلاب و محورهایی که دچار آبگرفتگی شده را نداشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۰ مصدوم بر اثر تصادف زنجیره‌ای در محور بستان آباد - تبریز
  • سیلاب محور بردسکن به طبس را مسدود کرد
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • تحول ساختاری در فرایند حمل‌ و نقل کالا در استان یزد
  • لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • سانحه رانندگی در جاده شبستر - صوفیان سه کشته و چهار مصدوم بر جا گذاشت
  • وجود ۱۴ نقطه حادثه خیز در جاده‌های ارومیه
  • آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان
  • پیشرفت ۷۸ درصدی طرح ساماندهی راه‌های روستایی آذربایجان غربی
  • بهسازی آسفالت آزادراه تبریز زنجان آغاز شد