Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-26@21:47:09 GMT

بیشترین علت مرگ‌ها در کشور

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۱۸۵۹۴

بیشترین علت مرگ‌ها در کشور

خبرگزاری مهر: رضا ملک‌زاده، روز سه شنبه در چهاردهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان که در بیمارستان مفید تهران برگزار می‌شود، گفت: مرگ و میر کودکان و نوزادان در کشور کاهش یافته و این از افتخارات نظام سلامت ایران است.

وی ادامه داد: امروزه بیماری‌های اسهالی حدود صفر شده و مرگ و میر مادران باردار به شدت کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته برای اینکه در زمینه کاهش بیشتر بیماری‌های نوزادی موفق شویم به امکانات بیشتری نیاز داریم.

ملک زاده افزود: در سال ۲۰۱۷، ۳۸۰ هزار مرگ در ایران داشتیم که ۷ درصد آن مربوط به مادران و کودکان، ۱۱ درصد مربوط به حوادث و تروما‌ها و ۸۲ درصد به علت بیماری‌های غیرواگیر بوده است و این نشان می‌دهد نقش متخصصان کودکان در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر بسیار مؤثر است.

معاون وزیر بهداشت در ارتباط با تولید علمی در حوزه سلامت گفت: در سال ۱۹۷۸ و قبل از انقلاب تنها ۷۵۰ مقاله در حوزه سلامت داشتیم که پس از جنگ تحمیلی این آمار نیز روند کاهشی داشت، ولی طی ۲۰ سال گذشته رشد خوبی را شاهد بوده‌ایم، به طوری که در سال ۲۰۱۶ در منطقه از ترکیه نیز جایگاه بالاتری را به دست آوردیم. از نظر استنادات هم بالاتر از همه کشور‌های منطقه قرار داریم.

وی با اشاره به رشد سریع کیفیت تولید علم و کمیت آن طی سال‌های گذشته گفت: در سال ۲۰۱۸ جزو ۱۵ کشور تولید علم میان ۲۰ کشور جهان بوده‌ایم. همچنین ۳۰ درصد از تولید علم اکنون در بخش سلامت است و سهم مقالات علوم پزشکی در یک درصد مجلات دنیا و یک درصد مقالات پر استناد قرار دارد.

معاون وزیر بهداشت عنوان کرد: رتبه تولید علم در حوزه کودکان البته در کشور ما نسبت به کل، بیشتر بوده و در این زمینه رتبه ۲۲ را داریم، ولی در کل علم در رتبه پانزدهم قرار داریم و این نشان می‌دهد باید کار‌های پژوهشی بیشتری در حوزه کودکان و اطفال انجام گیرد.

ملک زاده از آغاز مطالعه سلامت مادران و فرزندان و اجرای پایلوت آن در استان‌هایی مانند اصفهان، یزد، سمنان، رفسنجان و ساری خبر داد و گفت: این مطالعه زیرساخت مهمی در انجام تحقیقات در حوزه کودکان خواهد بود و ۱۵ هزار زوج و کودک وارد این مطالعه خواهند شد که تا کنون حدود ۷۰۰۰ مورد ثبت شده است.

منبع: فردا

کلیدواژه: سلامت مادران و فرزندان علت مرگ ها ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۸۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر جاده‌ای به خراسان رضوی ۱۷ درصد افزایش یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ معاون فنی و نظارت بر راههای روستایی و فرعی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: بر طبق سامانه های تردد شمار خراسان رضوی، بیشترین میزان ورود و خروج خودروها در روز پنجم فروردین‌ماه ثبت شده و بزرگراه مشهد- چناران نیز در این مدت بیشترین متوسط تردد روزانه به میزان ۵۲ هزار و ۶۲۴ تردد را به خود اختصاص داده است.    کاظم قلاسی روز پنجشنبه افزود: در این مدت بر اساس اطلاعات پلاکهای ثبت شده خودروهای تردد یافته در جاده های خراسان رضوی، ۱۲ درصد از این پلاکها مربوط به تهران، چهار درصد اصفهان و سه درصد نیز مربوط به استان خراسان شمالی بوده است.   معاون فنی و نظارت بر راههای روستایی و فرعی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی ادامه داد: بیشترین وسایل نقلیه غیر بومی بر اساس پلاک خوانده شده توسط سامانه پلاک خوان در بازه فروردین ماه، در روزهای سوم و چهارم این ماه معادل ۳۲ درصد کل وسایل نقلیه مشاهده شده است.   قلاسی گفت: در بازه زمانی یاد شده، ۲۵ درصد از کل ماندگاری خودروها در استان خراسان رضوی بین (۱ تا ۳ روز) و ۲۹ درصد ماندگاری خودروها در استان بین (۳ تا ۷ روز) و ۱۴ درصد هم بیش از یک هفته در استان حضور داشته‌اند.   وی افزود: بیشترین مقاصد سفر هم استانی ها در فروردین ماه به ترتیب، استان خراسان شمالی و تهران با ۱۱ درصد، خراسان جنوبی و مازندران با ۹ درصد و سمنان با ۸ درصد گزارش شده است.   معاون فنی و نظارت بر راههای روستایی و فرعی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی گفت: سه درصد از مجموع ترددها در بزرگراه تربت حیدریه-باغچه و سه و ۲ دهم درصد از مجموع ترددها در بزرگراه نیشابور- باغچه در فروردین ماه تخلف سرعت داشته اند که مطابق اطلاعات دوربین های ثبت تخلف سرعت این ۲ محور رکورد دار تخلفات یاد شده در استان شده اند.   خراسان رضوی با داشتن ۲۰ هزار و ۶۱۵ کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی جایگاه دوم کشور را از نظر طول راه ها به خود اختصاص داده است.

دیگر خبرها

  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • سفر جاده‌ای به خراسان رضوی ۱۷ درصد افزایش یافت
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد
  • غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بیشترین رشد منابع را رقم زد