Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌استاندار سیستان و بلوچستان در سمینار فرمانداران گفت: ظرفیت‌های حوزه گردشگری و بوم گردی و صنایع‌دستی از فرصت های بسیار خوب در جهت اشتغال زودبازده است که می‌تواند ایجاد اشتغال را تضمین کند.

‌به گزارش ایسنا- ‌احمد علی موهبتی افزود: مزیت های حوزه شهرستان ها باید مورد توجه قرار گیرد و فرمانداران برای این مزیت‌ها برنامه‌ریزی داشته باشند‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: ایجاد امید در مردم در شرایط فعلی کشور وظیفه ماست و برنامه ریزی برای استفاده از داشته های موجود به نحو احسن‌، اولین گام برای رسیدن به این هدف است‌.

وی تصریح کرد: استان سیستان و بلوچستان ظرفیت های بالقوه زیادی دارد که اگر بتوانیم به خوبی برنامه‌ریزی کنیم، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد‌.

استاندار ظرفیت های حوزه گردشگری و بوم گردی و صنایع دستی را از فرصت های بسیار خوب در جهت اشتغال زودبازده عنوان کرد که می‌تواند ایجاد اشتغال را تضمین نماید‌.

وی افزود :حدود ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به حوزه اشتغال روستایی اختصاص یافته که ۵۰ درصد آن اعتبارات هنوز جذب نشده و در برخی از شهرستانها آمار جذب کمتر از ۵۰ درصد است که اگر نتوانیم از این فرصت استفاده کنیم این کوتاهی بر عهده مسئولین اجرایی استان خواهد بود‌.

وی تاکید کرد: فنی و حرفه ای هر شهرستان استفاده از ظرفیت های صنایع دستی و کیفیت بخشی محصولات را در جهت اقتصادی شدن آنها در دستور کار قرار دهد‌.

استاندار همچنین استفاده از ظرفیت مرز را در بحث واردات دام زنده بسیار مهم عنوان کرد و گفت: روز گذشته با رئیس سازمان دامپزشکی کشور و با انجمن واردکنندگان دام زنده جلسه‌ای برگزار شد و در این جلسه حمایت از هزار میلیارد سرمایه گذاری که در بحث کشتارگاهها انجام شده و اشتغال ۱۲ هزار نفری که هم اکنون بیکار هستند، پیگیری شد‌.

موهبتی گفت: اکنون برای وارد کردن دام زنده و راه اندازی کشتارگاه همانند آنچه که در گذشته انجام می‌شد، محدودیتی وجود ندارد و در کمیسیون مشترک مرزی ایران و پاکستان نیز این موضوع مورد پیگیری قرار گرفته که برای واردات و صادرات تولیدات دو کشور موانع بین دو کشور مرتفع گردد‌.

وی افزود: علاوه بر فرصت مرز ظرفیت های دیگری هم در حوزه دامپروری و کشاورزی در سطح استان وجود دارد که باید مورد استفاده قرار گیرد.

موهبتی گفت: در حوزه آبیاری نوین حوزه بلوچستان ۱۰۰ هزار هکتار سهمیه دارد که هنوز ۵۰ درصد آن هم جذب نشده و اعتبار آن وجود دارد‌.

وی اضافه کرد: ۸۵ درصد این  تسهیلات بلاعوض و ۱۵ درصد آن سهم آورده است که اگر کسی در این حوزه کار کند؛ با استفاده از اختیارات استانی می توانیم در بحث ۱۵درصد نیز او را کمک کنیم‌.

استاندار فرهنگ سازی برای کسب مجوز ساخت و ساز در استان را ضروری دانست و افزود: با توجه به وجود پهنه های بیابانی در اطراف روستاها و شهرها ساخت و سازهای غیرمجاز در استان وجود دارد و افراد با حداقل بضاعت اقدام به ایجاد سرپناه و تملک زمین می نمایند که نمونه‌های بارز آن حاشیه نشینی در شهر زاهدان و شهر چابهار است‌.

موهبتی گفت: برای جلوگیری از این روند اجرای به موقع طرح هادی و تعریف معیار گسترش روستاها و شهرها الزامیست‌.

استاندار با اشاره به مشکلات شهرداری ها اظهار کرد: احصاء بناهایی که مجوز ساخت و ساز ندارند و حق و حقوق و عوارض شهرداری را پرداخت نکرده‌اند و تعریف سیستم تقسیطی در بازه زمانی دو ساله باعث ایجاد منابع بزرگ برای شهرداری ها خواهد شد که متاسفانه شهرداران این موضوع را تاکنون اجرا نکرده اند و می‌بایست در دستور کار قرار دهند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۹۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان و بلوچستان

تین نیوز

مدیر کل راه و شهرسازی شمال استان سیستان و بلوچستان از ساخت بیش از ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی به همراه چهار پل بزرگ نهراب، شیله، ماشکید و افضل آباد با اعتبار افزون بر ۲۶۸۹ میلیارد تومان در چهار سال اخیر خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، عطاء الله اکبری در بازدید تعدادی از معتمدین و ریش سفیدان استان سیستان و بلوچستان از پروژه های ساخت بزرگراه در محورهای شمال استان افزود: در سال های اخیر دولت با درکی عمیق از مناطق محروم، توسعه زیر ساخت های راه را در اولویت قرار داده به طوری که توانستیم با حمایت مسوولان استانی با بهره گیری مناسب از این فرصت طلایی و با کارکرد و رویکردی امیدبخش و کارشناسانه هم راستا با خط مشی و اصول راهبردی دولت اقدام به تدوین برنامه ها و تلاش مضاعف برای خروج از محرومیت تاریخی و رفع مشکلات انباشت شده از گذشته در این حوزه نماییم.

اکبری تاکید کرد: در این راستا علاوه بر بهره برداری از پروژه های مذکور در سال جاری عملیات ساخت ۱۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی را آغاز کرده که در تلاش است با هدفگذاری رقم اعتباری بیش از ۲۷۸۲ میلیارد تومان ۸۰ کیلومتر آن را تا پایان سال افتتاح کند.

وی تاکید کرد: همچنین بر اساس برنامه ریزی انجام شده تا پایان سال جاری پروژه بزرگراه زابل زاهدان پس از ۱۸ سال با تلاش جهادی دولت مردمی به اتمام می رسد.

اکبری با یادآوری اینکه یکی از افتخارات دولت تقویت زیر ساخت های حمل و نقل در سیستان و بلوچستان بوده است، تصریح کرد: بزرگراه یکی از مسائل مهم و اساسی و به عنوان یکی از ارکان پیشرفت جنوب شرق کشور و زندگی مردم برای جابه جایی مسافر و بار در حوزه داخلی و خارجی بسیار حائز اهمیت است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • ثبت سفارش میلیاردی صنایع دستی سیستان و بلوچستان در اکسپو
  • برای حل مشکل مسکن کارگران از ظرفیت تعاونی‌ها استفاده شود
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان و بلوچستان
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • معرفی ظرفیت‌های مختلف تولیدی و صادراتی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • معرفی ظرفیت‌های تولیدی وصادراتی سیستان وبلوچستان درنمایشگاه اکسپو
  • ظرفیت‌های مختلف تولیدی و صادراتی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ معرفی می شود