Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیین اختتامیه دومین جشنواره رویش دانشگاهی در دانشگاه شهیدمدنی آذربایجان با حضور کریم پورمرجان،  رئیس اداره کانون های وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار شد.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، کریم پورمرجان در این آیین گفت:با توجه به  بازدید به عمل آمده از کانون های دانشجویی، کیفیت کار دانشجویان دانشگاه شهیدمدنی آذربایجان در مقایسه با بقیه دانشگاه ها بسیار عالی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیلی از دانشگاه ها نهایتا ۱۱کانون دارند در حالی که سقف تعداد کانون برای فعالیت فرهنگی اجتماعی در دانشگاه ها ۲۱ مورد هست و دانشگاه شهیدمدنی آذربایجان با ۲۰ کانون در اوج قرار دارد .
وی افزود: انتظاری که ما از طرف کانون ها از مدیران و مسئولان دانشگاه داریم اعتماد بیشتر به کانون های دانشجویی است. متقابلا انتظاری که از اعضای کانون ها داریم افزایش فعالیت ها و ورود به فضای خوابگاهی  و ایجاد تنوع  در کارهاست. 
رئیس اداره کانون های وزارت علوم تحقیقات و فناوری بیان کرد: ما در کانون ها خودکفا هستیم. کانون های فرهنگی پیشانی معاونت فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه هاست که در مقایسه با سایر تشکل ها کانون ها فعال و خودکفا هستند و مهمترین مسئله اخلاق فرهنگ هدف و هنر است که کانون ها باید به جامعه منتقل کنند.
وی افزود: ما در کل کشور حدود سه هزار کانون فرهنگی داریم که در دانشگاه های مختلف در حال فعالیت هستند. جای خوشحالی دارد که جشنواره رویش های دانشگاهی برای اولین بار با قوت بیشتری انجام شد. و ۷۵رویش دانشگاهی را در آبان و آذرماه امسال در دانشگاه ها برگزار کردیم که امسال استقبال بسیار پرشورتر بود و این رمز ورود به جشنواره ملی رویش هست. در این شرایط اقتصادی این حجم فعالیت از طرف دانشجوها قابل تقدیر است. 
پورمرجان تاکید کرد: در جشنواره رویش دو نکته حائز اهمیت است، رویش دانشگاهی بسیار مهمتر از رویش ملی است. رویش ملی به اندازه ی رویش دانشگاهی دارای هیجان و انرژی نیست. چرا که مخاطبان ما در رویش دانشگاهی بیشتر هستند. نکته ی دیگر این است که جشنواره رویش محدود به یک هفته نبوده و در طول سال شاهد رویش و فعالیت کانون ها باشیم. 
وی افزود: ما سه کار را در معاونت فرهنگی و مدیریت کانون ها انجام دادیم، یکی از آنها تنظیم و تقویت رویش دانشگاهی هست که سابق بر این بطور نامنظم برگزار م یشد. با برنامه ریزی های انجام گرفته تصمیم بر این است که رویش ملی هر چهار سال یکبار برگزار شود. هنچنین با توجه به شرایط اقتصادی تلاش کردیم ارتباطات و تفاهم نامه هایمان را با سایر ادارات از جمله شهرداری ها و انتشاراتی‌ها بیشتر کنیم.
وی در پایان برای اجرای هرچه بهتر جشنواره رویش در سال های آتی اظهار امیدواری کرد.
در این مراسم که به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد از مقام آورندگان تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جلیقه زردها مشق شب اخلاق جامعه علوم تحقیقات و فناوری فرهنگی و اجتماعی کانون های فرهنگی منع به کارگیری بازنشستگان جلیقه زردها مشق شب امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۹۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار دومین جشنواره عکاسی در سنندج

به گزارش خبرنگار مهر، سرکوت نجفی عصر پنج‌شنبه در آئین آغاز به کار دومین جشنواره ملی عکاسی که در سالن شماره ۲ پردیس سینما بهمن سنندج برگزار شد، اظهار کرد: به منظور گرامیداشت ۶ اردیبهشت ماه روز سنه ویژه برنامه‌های مختلفی در حوزه‌های فرهنگی، ورزشی و اجتماعی توسط سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری سنندج تدوین و اجرا می‌شود.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری سنندج خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‌های شاخص این ایام برگزاری دومین جشنواره ملی عکاسی در سنندج است که امروز آئین افتتاحیه این جشنواره در نخستین روز از هفته سنه با حضور ۵۰ نفر از عکاسان برجسته برگزار شد.

نجفی افزود: این جشنواره به صورت اردو محور در یک بخش با موضوع بناهای تاریخی سنندج، مستندنگاری و طبیعت و فضای گردشگری سنندج برگزار می‌شود.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری سنندج بیان کرد: عکاسان مطرح ملی و بین‌المللی برای شرکت در این جشنواره رزومه خود را از ۲۷ فرودین ماه تا سوم اردیبهشت به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده‌اند.

نجفی با بیان اینکه در بازه زمانی تعیین شده در مجموع ۲۴۷ نفر از عکاسان مطرح در کل کشور رزومه خود را برای شرکت در این جشنواره ارسال کردند، گفت: براساس تصمیم‌گیری تیم داوری متشکل از ۵ داوران بومی و غیربومی مطرح کشور ۵۰ نفر از عکاسان شرکت کننده که بهترین و بالاترین رزومه را ارائه کرده بودند انتخاب و در این فستیوال یک هفته‌ای با هم به رقابت می‌پردازند.

به گفته وی، ۳۵ نفر از شرکت کنندگان در این جشنواره از استان‌های مختلف، آذربایجان شرقی، ارومیه، سیستان و بلوچستان، تهران، همدان، خوزستان، اراک، مشهد، مازندران و … هستند که دارای رزومه ملی و بین المللی هستند.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری سنندج با بیان اینکه این ۵۰ عکاس منتخب که ۱۵ نفر آنها نیز عکاسان بومی استان هستند باید در بازه زمانی ۶ تا ۱۱ اردبیهشت در محورهای مطرح شده اقدام به عکاسی کنند، افزود: بعد از داوری عکس‌ها توسط داوران مطرح، نفرات برتر با اهدای لوح و هدیه نقدی مورد تجلیل قرار می‌گیرند.

نجفی با بیان اینکه این جشنواره به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر سنندج و با همکاری خانه عکاسان برگزار می‌شود، گفت: نمایشگاهی از آثار برتر این جشنواره نیز در شهر سنندج دایر و بازدید از آن برای عموم مردم آزاد خواهد بود.

کد خبر 6088698

دیگر خبرها

  • آغاز دومین جشنواره عکاسی سنندج
  • آغاز به کار دومین جشنواره عکاسی در سنندج
  • دومین جشنواره ملی عکس سنندج آغاز شد
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود
  • ۳۰۰ برنامه متنوع در کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود
  • راه‌یابی دو عضو برتر ادبی استان گلستان به باشگاه کشوری استعدادهای برتر "قاف"
  • عضویت 106 هزار نوجوان در کانون های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود
  • دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار می‌شود