Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز به نقل از تسنیم، پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان، روز سه‌شنبه سیاستمداران ملی‌گرایی را که پناهجویان را مقصر مشکلات کشورشان می‌دانند محکوم کرد.

پاپ 82 ساله این اظهارات را در پیامی به مناسبت روز جهانی صلح کلیسای کاتولیک مطرح کرده است.

در این پیام که به رهبران دولت‌ها و سازمان‌های جهانی فرستاده شده آمده است: «دسته اظهارات سیاسی که هر شری را به گردن پناهجویان می اندازند و به منظور محروم کردن امید از ضعفا ایراد می‌شوند غیرقابل قبول هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

بالاترین مقام کلیسای کاتولیک در ادامه گفته است: «زمانه ما دستخوش فضایی از بی‌اعتمادی است که ریشه در ترس ما از دیگران یا از خارجی‌ها یا اضطراب از بابت تامین امنیت شخصی دارد. این بی‌اعتمادی در سطح سیاسی نیز دیده می‌شود که به صورت تنزه‌طلبی یا شیوه‌هایی از ملی‌گرایی که اصل برادری را به پرسش می‌گیرند جلوه می‌کند. در حالی‌که دنیای جهانی‌شده ما شدیدا به اصل برادری محتاج است.»

او در این پیام به کشور خاصی اشاره نکرده است با این حال این سخنان در زمانی مطرح می‌شود که بحران پناهجویی در آمریکا، ایتالیا، آلمان و مجارستان به محل نزاع بدل شده است.

پاپ پیش از این به دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا و ماتئو سالوینی رهبر راستگرای حزب لیگ در ایتالیا بر سر حقوق پناهجویان اعتراض کرده بود.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۰۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان دیپلماسی است، نه جنگ/ فضا را سرد کنید؛ گرم نکنید

عباس آخوندی، وزیر راه در دولت‌های یازدهم و دوازدهم

این چند جمله را برای ثبت در تاریخ می نویسم. و با امید آن‌که با عقل سردِ سرد، دور از هیجان و با تدبیر مقامات تصمیم‌گیر امکان گریز از درگیری در جنگ فراهم شود. 

در این موقعیت از تاریخ ایران باید به شدت نگران نفوذ سرویس‌ها و آشفته‌سازی فضا بود. فکر نکنیم، فضای هیجانی موجود، لزوما متضمن منافع ملی است. عقل سرد و تدبیر بر هیجان ارجحیت دارد. 

 عنوان حمله ایران به تاسیاست نظامی اسرائیل، تنبیه، دفاع از حیثیت ملی ایران، بازدارندگی و تمام بود. استحاله از این وضعیت به یک وضعیت جنگی و حماسی سم مهلک سیاست ایران در این مقطع است. 

خط تبلیغی ایران باید این باشد که ما آنجا که لازم بود توانمان را نشان دهیم، دادیم. حالا همانند یک پیروز باید از صحنه بیرون بیاییم. نه آن‌که در صحنه بمانیم و ندای هل من مبارز سر دهیم. ما باید در اوج، از صحنه خارج شویم. ماندن ما در میدان ما را از اوج به زیر خواهد کشید. 

سیاست تبلیغی ایران باید این باشد که ما تا آخرین لحظه طرفدار دیپلماسی هستیم و به آن وفادار خواهم ماند. البته که هوشیاری خود را برای دفاع از سرزمین ایران حفظ خواهیم کرد و برای آن جان‌فشانی خواهیم نمود. اینکه وزارتخارجه ما بگوید زمان پاسخ‌گویی ما به لحظه کاهش یافته است، این عین بی‌سیاستی است.

هیچ کس در منازعه دست خود را رو نمی کند و برای خود پیشاپیش مشکل ایجاد نمی‌کند. او باید بگوید ما امیدواریم که تمام کشورهای جهان راه دیپلماسی را در پیش بگیرند. ایران باید تاکید کند که آماده مذاکره در تمام سطوح و با تمام کشورهای جهان و سازمان ملل برای استقرار امنیت در جهان و منطقه است. 

 من از مقاله‌ای که امروز بایدن تحت "عنوان لحظه حقیقت اوکراین و اسرائیل" انتشار داد، اتخاذ یک سیاست سه مرحله‌ای را استنباط می‌کنم. مرحله اول مخالفت با تشدید جنگ، مرحله دوم اجازه درگیری و به قول خودشان دفاع از خود به اسرائیل و مرحله سوم ایجاد اجماع جهانی و منطقه‌ای برای یک نوع تحریم همه‌جانبه علیه توانمندی دفاعی ایران است.

البته این روش سیاسی بایدن در درگیری‌های قبلی هم بوده‌است. در این مورد نیز به همین نوع عمل می‌کند و اینک در مرحه دوم به مفهوم رفع منع است. در مرحله بعدی وارد فرایند اجماع‌سازی علیه ایران خواهد شد. قطعا در این مرحله همه‌ی کشورهای منطقه به او خواهند پیوست.

این را از موضع‌گیری وزرای خارجه انگلستان و آلمان در روز جاری نیز می‌توان فهمید. روسیه و چین نیز در یک فرایند زمان‌بر؛ تاکید می‌کنم زمان‌بر و نه فوری و در موقعیت‌هایی که ساخته خواهد شد با آن موافقت خواهند کرد و یا دستِ‌کم مخالفت نخواهند نمود. بنابراین، از قضا سیاست ما در برابر تجاوز مجدد اسرائیل باید خویشتنداری و احاله آن به موقعیت‌های دیگر و پاسخ‌های غیرمستقیم باشد. ما باید فضا را سرد کنیم. گرم نکنیم. گرم کردن فضا عین خواسته اسرائیل است.

منبع: کانال نویسنده

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ترکیه : نتانیاهو در صدد کشاندن منطقه به جنگ است حماس: نتانیاهو جدیتی برای آزادی اسرا ندارد حکیم: قدرت ایران با شکست دیوار امنیتی اسرائیل ثابت شد

دیگر خبرها

  • فنر قیمت‌ها در نرود!؛ دلیل افزایش قیمت‌ها در ابتدای سال چیست؟
  • انتقاد اردوغان از آمریکا
  • (ویدئو) انتقاد خیابانی از واگذاری استقلال و پرسپولیس: این خصوصی‌سازی نیست
  • کدام کشورها ۱۰۰ درصد برق خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌کنند؟
  • انتقاد جدی ربیعی از بازگشت گشت ارشاد به خیابان ها
  • بکش اما خطا نکن!
  • انتقاد جواد خیابانی از وضع خصوصی سازی سرخآبی ها + ویدئو
  • آمریکا سیاست دوگانه خود در قبال تروریسم را کنار بگذارد
  • زمان دیپلماسی است، نه جنگ/ فضا را سرد کنید؛ گرم نکنید
  • (ویدئو) نطق جنجالی نماینده پارلمان بریتانیا در انتقاد از سیاست دوگانه انگلیس