Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

بر طبق مصوبه دولت تولید موتورسیکلت‌های کاربراتوری باید از ابتدای سال 96 متوقف و موتورهای انژکتوری در خطوط تولید کارخانجات موتورسیکلت قرار می‌گرفت . این تغییر در نوع تولید در حالی در صنعت موتورسیکلت آغاز شد که به دلیل قیمت بالای موتورسیکلت‌های انژکتوری سال گذشته این صنعت با افت 80 درصدی در تولید مواجه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر چند قیمت این قبیل موتورسیکلت در مقایسه با نوع برقی آن که اصرار بر استفاده از آن این روزها قوت گرفته است چندان بالا به نظر نمی‌رسد.

به گزارش خبرنگار تین‌نیوز، افت تولید در شرایطی ادامه داشت که از ابتدای سال 97 صنعت ساخت موتورسیکلت با مسائل زیادی همراه شد به طوری که در مقطعی شماره‌گذاری موتورسیکلت‌های یورو3  کاربراتوری و مسائل مربوط به ارز و خرید مواد اولیه و افزایش سه برابری قیمت مواد داخلی دست به دست هم دادند تا صنعت موتورسیکلت را به رکود بکشانند. این امر باعث شد تا بسیاری از کارخانجات تولید موتورسیکلت با تولید یک دومی نسبت به سل قبل به حیات خود ادامه دهند.

یکی از فعالان صنعت موتورسیکلت‌سازی در کشور با تایید مطلب فوق، اظهار کرد: متاسفانه صنعت موتورسیکلت سازی در ایران به عکس خودروسازی از توجه کافی نزد مسئولان برخوردار نیست و ادامه این روند قطعاً ورشکستگی را برای تولید کننده داخلی به همراه خواهد داشت.

عبداله‌زاده با بیان این مطلب که تولید 9 ماهه صنعت موتورسیکلت در کشور به 60 هزار دستگاه کاهش پیدا کرده است، گفت: بر اساس آمار تولید صنعت موتورسیکلت که در سال 95 حدود 850 هزار دستگاه بود در سال 97 و با گذشت 9 ماه از سال به حدود 60 هزار دستگاه کاهش پیدا کرده است که متاسفانه این میزان نیز با افت تقاضا در کشور مواجه شده است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه مصوبه دولت در الزام تولیدکنندگان موتورسیکلت به اسقاط یک موتورسیکلت فرسوده، شرایط بدی را برای این صنعت رقم زده است، گفت: در شرایطی که صنعت موتورسیکلت با مشکلات و چالش‌های زیادی در تولید و تامین ارز و مواد اولیه مواجه است مصوبه اخیر دولت مبنی بر الزام تولیدکنندگان موتورسیکلت به اسقاط نیز شرایط حادتری را در این صنعت ایجاد کرده و موجب شده تولید کل کارخانجات موتورسیکلت سازی در کشور متوقف شود.

فعال صنعت موتورسیکلت کشور به موضوع کسری نقدینگی و کمی اختصاص تسهیلات به صنعت موتورسیکلت سازی اشاره کرد و گفت: انتظار می رود با توجه به وضعیت به‌وجود آمده در این صنعت هر چه سریع‌تر مصوبه اسقاط موتورسیکلت تعلیق شود. کما این‌که طی دو سال اخیر تولید کنندگان موتورسیکلت با تمام کاستی‌ها تلاش کرده‌اند تا در عرصه تولید باقی بمانند اما اندکی توجهی از سوی دولت به این بخش می‌تواند مشکلات را به حداقل کاهش دهد.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: صنعت موتورسیکلت موتورسیکلت تولید موتورسیکلت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۱۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در نشست امضای این تفاهم‌نامه رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: با توجه به ظرفیت بالقوه و بالفعلی که دانشگاه صنعتی شریف دارد امیدواریم بتوانیم با همکاری موثر در حوزه‌های مختلف فناورانه و دانش بنیان به موفقیت‌های چشمگیری دست یابیم و با بومی‌سازی ملزومات وارداتی، ارتقای کیفیت و ایجاد ارزش افزوده بالاتر از محصولات پالایشی، با تحولات آینده در روند جهانی هم‌مسیر شده و توسعه یابیم تا گامی اساسی در فراگیری خودرو‌های الکتریکی و پیشرفت این صنعت برداریم.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه صنعت روانکار صرفا اختصاص به خودرو ندارد و نقش اساسی در تمامی صنایع کشور ایفا می‌کند، امیدواریم با برنامه‌هایی که در زمینه داخلی‌سازی مواد اولیه و استفاده از فناوری‌های نوین در تولید محصولات شرکت نفت ایرانول داریم، بتوانیم با حداکثر توان موجود در این دانشگاه، در راستای ارتقای این شرکت در بازار‌های داخل و خارج از کشور همکاری کنیم.

در ادامه این جلسه اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول نیز ضمن معرفی توانمندی‌های شرکت نفت ایرانول گفت: شرکت نفت ایرانول با سابقه‌ترین شرکت در صنعت روانکار کشور است که با دارا بودن دو پالایشگاه تهران و آبادان، ظرفیت بالایی در حوزه پیشرفت‌های دانش بنیان دارد. ما به دنبال تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و اجرایی شدن پروژه‌هایی در زمینه توسعه و ارتقای کیفیت محصولات، ایجاد ارزش افزوده در محصولات جانبی، بهبود و تحول در فرایندها، بومی‌سازی مواد اولیه، به کارگیری فناوری‌های دیجیتال و هوش مصنوعی و توسعه سرمایه انسانی متخصص هستیم.

وی افزود: با توجه به آینده صنعت روانکار و ورود خودرو‌های برقی در سال‌های آینده باید تحقیقات و پژوهش در راستای محصولات این حوزه از جمله؛ انواع روغن‌های دارای عمر روانکاری بالا و گریس‌های خاص را آغاز کنیم.

در ادامه تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین طرفین توسط سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و عیسی اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول به امضاء رسید.

گفتنی است در این پایان جلسه مقرر شد با تشکیل جلسات مشترک ماهانه روند توسعه و پیشرفت مفاد تفاهم‌نامه، بررسی شده و اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • لزوم ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان
  • ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان در دستور کار قرار گیرد
  • رگبار باران، رعد و برق و وزش باد در نیمه شرقی کشور / بارش‌ها در کدام مناطق ادامه دارد؟
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • ادامه بارندگی در شرق و جنوب شرق کشور
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • توقیف ۵۱ دستگاه موتورسیکلت متخلف در هرسین
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند