Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-19@22:27:55 GMT

تبر تجاری سازی بر تن درختان تبریز

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۲۱۴۶۳

تبر تجاری سازی بر تن درختان تبریز

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، برهه‌ای نه چندان دور از تاریخ تبریز خانه‌های تاریخی یک به یک بنیان‌شان ویران و با خاک یکسان می‌شدند و شهروندان دیگر از چشم بر هم گذاشتنی واهمه داشتند که صبح روز بعد می‌آیند و می‌بینند که یکی دیگر از آثار تاریخی شهر از بین رفته است و در این میان مدیرکل سازمان میراث فرهنگی وقت با آرامش، افکار عمومی را توجیه می‌کرد که اثر تاریخی مالک خصوصی داشته و برای اینکه بتواند ملکش را به میل خود تغییر دهد، به پایه‌های آن آب بسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راهکاری که خیلی ساده مالکان بنا‌های تاریخی به آن رسیده بودند و یا توجیه ساده مدیران که برای پاسخگویی یافته بودند سال‌ها سرلوحه این شهر قرار گرفت.

اینک همین داستان را از سر گرفته‌ایم این بار برای درختان و فضای سبز شهر و تنها میراث باقی مانده طبیعی را با بهانه آفت و حراست در حال از بین بردن هستیم.

گرچه مدیرعامل سیما و منظر و فضای سبز شهرداری تبریز ادعا بر مظلوم واقع شدن این نهاد دارد و در جلسه‌ای مشترک با رسانه‌های گزینشی اعلام کرد، در بحث قطع درختان زعفرانیه و اصلاح هندسی ورودی زعفرانیه و فلکه خیام ما بسیار مظلوم واقع شدیم و هجمه‌های زیادی به سازمان فضای سبز وارد شد در حالیکه ما در چند مورد از جمله آفت‌زدگی، اصلاح هندسی، اجرای طرح‌های عمرانی اقدام به قطع و جابه‌جایی درختان سطح شهر می‌کنیم.

همچنین سایت شهرداری منطقه ۲ تبریز در واکنش به اخبار و تصاویر منتشر شده در رسانه‌های مختلف و فضای مجازی اعلام کرد: پیرو انتشار مطلبی در خصوص قطع درختان یک باغ در بلوار ۲۹ بهمن تبریز، به اطلاع می‌رساند که درختان خشکیده این ملک شخصی با هدف جلوگیری از تسری آفات و امراض به سایر درختان قطع شده‌اند.

همچنین روابط عمومی این منطقه از شهرداری آورده است: این اقدام با عنایت به ضرورت تامین امنیت شهروندان و در اجرای مصوبه کمیسیون حفظ و گسترش فضای سبز، توسط مالک محترم ملک یاد شده صورت گرفته است.

از سوی دیگر مدبر، مدیرعامل سیما و منظر و فضای سبز شهرداری تبریز در گفتگو‌های خود با رسانه‌ها یادآور شده است: بر سر فضای سبز با کسی معامله نمی‌کنیم اگر ما در همین محل تا اسفند ماه درختکاری نکردیم، آن وقت از ما سوال و انتقاد کنید.

وی همچنین اضافه کرد: براساس قانون، افراد صاحب باغ می‌توانند ۱۰ تا ۱۵ درصد عرصه باغات را به کاربری‌های دیگری با تصویب کمیسیون ماده ۵ تخصیص دهند.

با این اوصاف به نظر می‌رسد مدیران ناظر یا قصد دارند در ملک خصوصی درختکاری کنند و یا خبر مبنی بر تجاری‌سازی در ۱۵ درصد این منطقه صحت دارد و ناظران و مدیران مسؤولان چشم خود را بسته‌اند تا مخاطب خاص آب به بنیان سلامت این شهر ببندد و آفت به ریه‌های آن بخوراند.

شهروندان تبریزی خواستار حفظ درختان و فضای سبز باقی مانده شهر خود هستند در حالی که مدیران این شهر به اعتراف خود برای اصلاح هندسی و اجرای طرح‌های عمرانی اقدام به قطع و جابه‌جایی درختان سطح شهر می‌کنند آن هم برای طرح‌های عمرانی که اغلب شکست خورده هستند و تجاری‌سازی‌هایی که همه ناکام مانده‌اند.

 

منبع:فارس

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست حیات وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۱۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت

مدیرکل نظام تامین و تجاری‌سازی فناوری وزارت نفت گفت: مبنای فعالیت بخش مهندسی شرکت نفت در دولت سیزدهم حمایت از تولید است، چنانچه شرکت‌های دانش بنیان طرف قرارداد این وزارتخانه از ۱۵۰ به ۶۶۶ شرکت و مبلغ قراردادی آن‌ها نیز به ۳۸۶ میلیون دلار (هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان) رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، غلامرضا خوانساری، مدیرکل نظام تامین و تجاری‌سازی فناوری وزارت نفت با اشاره به افزایش حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در دولت سیزدهم افزود: بنا داریم خرید‌های خارجی را کمرنگ کنیم و در این راستا واردات ۲۵۰ کالا ممنوع اعلام شد.

وی گفت: از شرکت‌های دانش‌بنیان نیز در توسعه میادین و احیای چاه‌های نفت استفاده شده است، چنانچه ۳۰ حلقه چاه کم‌بازده را به شرکت‌های دانش بنیان دادیم.

خوانساری خاطرنشان‌کرد: ۸۵ درصد از کالا‌های مورد نیاز صنعت نفت بومی‌سازی شده است و ۱۵ درصد باقی مانده نیز توجیه تجاری سازی ندارد.

این مقام مسوول وزارت نفت ادامه‌داد: در دولت، کارگروه صادرات خدمات فنی مهندسی شکل گرفته و سبب شده که از وارد کننده به صادرکننده تبدیل شویم و با کشور‌های مانند ونزوئلا، روسیه، چین، عراق و سوریه مبادلات تجاری داشته باشیم.

وی با اشاره به پالایشگاه‌های فرا سرزمینی گفت: در تلاشیم با پتروشیمی ونزوئلا قرارداد همکاری امضا و همچنین نسبت به بازسازی فاز ۲ پالایشگاه «ال پالیتو» ونزوئلا اقدام کنیم. در سوریه نیز پس از نتیجه رسیدن پالایشگاه «حمص»، دو پالایشگاه دیگر را نیز مد نظر داریم.

مدیرکل نظام تامین و تجاری‌سازی فناوری وزارت نفت اظهار داشت: همچنین در آفریقای جنوبی و عراق هم منتظر خبر‌های خوب در حوزه صادرات محصولات دانش بنیان هستیم.

دیگر خبرها

  • نصب تله‌های جالب برای آفت پوستخوار کاج در بوستان سرخه حصار | این تله‌ها چطور عمل می‌کنند؟
  • نصب تله‌های فرمونی برای جلوگیری از آفت پوستخوار کاج در بوستان سرخه حصار
  • انعقاد ۷۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت
  • نصب تله های فرمونی در بوستان جنگلی سرخه حصار
  • بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ تشخیصی بر پایه DNA
  • لزوم مشارکت شهروندان و مسئولان برای حفظ سبزینگی شهر اصفهان
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ برپایه DNA بررسی شد
  • دلایل عدم‌تجاری‌سازی کیت‌های‌تشخیص‌دهنده برپایه DNA مطرح شد