Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بسیج گفت:از اولویت های ما در عرصه فضای مجازی این است که نیازمند آموزش مداوم در عرصه فضای مجازی، شبکه سازی و تقویت بنیان خانواده در عرصه فضای مجازی باشیم چرا که امروز فضای مجازی تبدیل به یک آسیب برای خانواده ها شده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،سردار غلامحسین غیب پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور صبح امروز در اولین همایش فعالان فضای مجازی بسیج استان گیلان گفت:استان گیلان اولین استان در کشور است که بعد از مرکز کشور این همایش را برگزار می کند که لازم می دانم از فرمانده سپاه قدس گیلان در این زمینه تشکر کنم‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سردار غیب پرور با اشاره به مناسبت های بزرگ در دی ماه اظهار کرد:در دی ماه ما با مناسبت های بزرگ مواجه هستیم از جمله عملیات های کربلای ۴ و کربلای ۵ که در یک عملیات عدم فتح داشتیم و در عملیات دیگر پیروزی بزرگ نصیب ملت ایران شد که باید ببینیم چرا در کربلای ۵ آن پیروزی بزرگ را به دست آوردیم و باید بدانیم اولین شرط نصرت خدا وجود انسان های مجاهد در صحنه است و هیچ تفاوتی نمی کند که این عرصه در میدان نبرد سخت باشد و یا میدان نبرد در فضای مجازی با دشمن لذا وجود انسان های مومن و مجاهد که نظام و آرمان ها را باور داشتند و در مسیر پیروزی حتی جان خود را برای نیل به هدف شان در طبق اخلاص قرار دادند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور با اشاره به ویژگی های یاران امام حسین(ع) تصریح کرد:مهمترین ویژگی یاران سیدالشهدا بذل جان است و در جنگ تحمیلی همین ویژگی را شهدای ما داشتند و مجاهدان در راه خدا اگر بذل نکنند، بذلی مومنانه برکات خداوند محقق نخواهد شد و در این جبهه جدیدی که ایجاد شده است برای اثر بخشی و پیشرفت فعالیت هایمان باید مجاهدانه رفتار کنیم و سوز و گداز دین و انقلاب داشته باشیم.
وی در ادامه در رابطه با دلایل دیگر نوفقیت در عملیات کربلای ۵ متذکر شد:در کربلای ۵ سال ۶۵ دلیل دیگر پیروزی این بود که به داشته های خود باور عمیق پیدا کردیم اما متاسفانه مشاهده می کنیم که امروز برخی از دشمن تعریف می کنند لذا ما اگر خودمان را باور نداشته باشیم و اعتماد به نفس نداشته باشیم نباید توقع پیشرفت داشته باشیم بنابراین باید به خودباوری برسیم تا به فتح و ظفر خداوند نائل شویم.
سردار غیب پرور در ادامه بیان داشت: در عرصه فضای مجازی اگر ما اعتماد به نفس نداشته باشیم و اگر خودمان را باور نداشته باشیم قدم از قدم برنخواهیم داشت و راه این خودباوری شبکه سازی است و باید یک شبکه پویای اثربخش فعال و انقلابی ایجاد کنیم و چگونگی این شبکه را شما فعالان فضای مجازی باید تعیین کنید.
وی با اشاره به دلایل دیگر پیروزی رزمندگان اسلام در عملیات کربلای ۵ یادآور شد: یکی از دلایل دیگر پیروزی در کربلای پنج شناخت عمیق نسبت به دشمن بود و می دانستیم که دشمن ما چه تاکتیک، امکانات و برنامه هایی دارد و دشمن را دست کم نگرفتیم اما در عرصه فضای مجازی دشمن همه جوانب و اطراف ما را گرفته است بنابراین شرط پیروزی در این عرصه این است که بدانیم دشمن مان کیست و باید باور کنیم که آمریکا و رژیم صهیونیستی از طریق همین فضای مجازی باور ما را و تمام داشته های ارزشی و انقلابی ما را می خواهند از بین ببرند و حتما حماقت است اگر هنوز باور نکرده باشیم که دشمن چه برنامه ای برای ضربه زدن به فرهنگ و انقلاب ما تدوین کرده است.
وی در بخش دیگر از سخنان خود تاکید کرد: آیا آمریکا تا کنون کاری می توانسته که انجام نداده است از جمله اینکه برای ضربه زدن به کشور جنگ راه انداختند، ترور را راه انداختند، فشار اقتصادی را پیش گرفتند، تحریم کردند لذا دشمن آیا از عرصه فضای مجازی چشم پوشی می کند؟ بنابراین ما برای حفظ آرمان های امام و شهدا هیچ راهی نداریم مگر اینکه حضوری پویا و هدفمند در فضای مجازی داشته باشیم.
سردار غیب پرور در پایان خاطر نشان کرد: از اولویت های ما در عرصه فضای مجازی این است که نیازمند آموزش مداوم در عرصه فضای مجازی، شبکه سازی و تقویت بنیان خانواده در عرصه فضای مجازی باشیم چرا که امروز فضای مجازی تبدیل به یک آسیب برای خانواده ها شده است بنابراین حتما موفقیت در این عرصه شدنی است و باید فکر کرد، کار کرد، گروه های اندیشه ورز تشکیل داد، اولویت بندی و زمان بندی بشود تا ان شاالله در این عرصه بتوانیم به موفقیت نائل شویم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سردار غیب پرور فعالان فضای مجازی دشمن شناسی نقشه دشمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۱۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تدبیر جدی برای پرداخت مطالبات پزشکان خانواده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگوی ویژه خبری گفت: در هفته سلامت سلامتی خانواده تعریف شده و با این نگاه کلی، مباحث در حوزه سلامت خانواده در هفت محور تعریف می‌شود.

دکتر غلامی با بیان اینکه نهاد اساسی خانواده از منظر توانمند سازی و سلامت شخص و سلامت اجتماع با استاندارد‌ها باید تعریف شود، افزود: آگاهی جامعه در حوزه سلامت را در برنامه داریم تا با مردمی سازی سلامت بتوانیم گام‌هایی را انجام دهیم.

وی با تاکید بر اینکه توجه به سلامت آب، خاک و غذایی سالم مورد توجه قرار گرفته است تصریح کرد: مراقبت‌های فردی بهداشتی باید مورد توجه قرار گیرد و ۷۵ درصد حوزه سلامت در ارتباط با سایر دستگاه‌هاست و سلامت آب، غذای سالم در حوزه دیگر دستگاه‌هاست که باید به آن توجه شود.

غلامی با اشاره به اجرای طرح پزشک خانواده در مازندران افزود: ۱۰ سال مازندران پایلوت این طرح بوده و ۸۰ درصد جمعیت استان پرونده الکترونیک سلامت دارند.

وی با بیان اینکه ۴۰۰ مرکز سلامت در استان فعال است بیان کرد: ما در مقایسه با سایر استان‌ها در زنان باردار، فشار خون، چاقی و .. بهترین شاخص‌ها را داشتیم.


غلامی به عملکرد مطلوب استان در تزریق واکسن کووید اشاره کرد و با تاکید بر اینکه سلامت از موضوعات مهم در جامعه است خاطرنشان کرد: در راستای قانون حمایت از خانواده نیز وظایفی را شاهد هستیم.

وی در ادامه گفت: از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۱ کاهش ۵ درصدی در جمعیت داشتیم و تا سال ۱۴۰۲ روند رو به رشدی را شاهد بودیم.

غلامی به اقدامات انجام شده در حوزه ناباروری اشاره کرد و تجهیز مرکز ناباروری در بیمارستان امام خمینی ساری و ۵۴۰ هزار نفر از زنان غربالگری شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیان کرد: ۱۶۸۰۰ نفر از زوج‌ها در ابعاد مختلف فرهنگی و بررسی علل کاهش جمعیت شرکت کردند که نتایج آن اطلاع رسانی می‌شود.


وی تقویت ازدواج دانشجویی و تقویت خوابگاه متاهلی را از دیگر اقدامات عنوان کرد.

غلامی افزود: با اجرای طرح دارویار در تامین و توزیع دارو با توجه به ارز ترجیحی شرکت‌های دارویی با معضلاتی مواجه شدند.


وی ادامه داد: پزشکان خانواده مطالبات خود را از بیمه تامین اجتماعی دریافت نکردند و با تهدید جدی در این زمینه روبروست.


غلامی با بیان اینکه پزشکان کار انجام داده‌اند و دریافتی با تاخیر در اختیار قرار می‌گیرد خواستار تدبیر جدی در این زمینه شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با تاکید بر اینکه سیکل معیوبی وجود دارد که دارو نمی‌توانیم تهیه کنیم و عوارض برای جان مریض وجود دارد و با وزیر رفاه ملاقات داشتیم و به شدت زیر سوال هستیم و پزشکان هفت تا هشت ماه از ما طلب دارند که باید در این زمینه ورود جدی داشت.

جلاهی مدیرکل بیمه سلامت مازندران نیز گفت: در چند سال اخیر بیمه سلامت به عنوان بیمه پایه پیشروست.

وی با بیان اینکه در بیمه سلامت نسخه نویسی الکترونیک فعال شد بیان کرد: طرح دارویار نیز اجرا شده است.


مدیرکل بیمه سلامت با بیان اینکه هزینه بیماران صعب العلاج پرداخت می‌شود گفت: روستاییان رایگان هستند و بیش از ۷۰ درصد بیمه شدگان مازندران بیمه رایگان دارند.

جلاهی ادامه داد: سیستم الکترونیک را داریم که سامانه باید ارتقا یابد.


وی افزود: در ۲۸۰۰ موسسه در مازندران قرارداد داریم و براساس عدالت اجتماعی اگر مردم در قالب ۵ دهک اول باشند می‌توانند از خدمات رایگان استفاده کنند.

کاظمی نیا معاون درمان تامین اجتماعی نیز درباره مطالبات پزشکان گفت: در زمینه پرداخت مطالبات مراکز خدمات با رایزنی انجام شده، ۹۳ میلیارد تومان مطالبات پزشکان خانواده پرداخت می‌شود و ۳۵ درصد مراکز داروخانه مربوط به تامین اجتماعی است.


وی با بیان اینکه مطالبات زیادی از مراکز مختلف داریم گفت: به بدهی بیمه تامین اجتماعی و مطالبات بیمه به صورت دو سویه باید پرداخت.


کاظمی نیا خاطرنشان کرد: بناست بزودی سازوکاری طراحی شود تا مطالبات مراکز دانشگاهی پرداخت شود.

سهرابی معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان نیز گفت: در راستای سیاست وزارت آموزش و پرورش برنامه‌های متعددی داریم که برنامه مکمل یاری و قرص آهن و ویتامین دی در متوسطه اول و دوم در حال انجام است.


وی افزود: توجه به بهداشت دهان و دندان از ۶ سال تا ۱۲ سال در حال انجام است.


به گفته سهرابی مراقبت بهداشت بلوغ نیز از دیگر برنامه‌هایی است که مورد توجه قرار می‌گیرد.


وی اجرای برنامه مشترک با هلال احمر را نیز دیگر اقدامات انجام شده دانست و گفت:این برنامه‌ها در مدارس دولتی و غیردولتی انجام می‌شود.


سهرابی اجرای برنامه سفیران سلامت از میان دانش آموزان را یکی از برنامه‌ها عنوان کرد و یادآور شد:بهورزان نیز در روستا‌ها اقدامات حوزه سلامت را انجام می‌دهند.


این مسئول برنامه آموزشی مشترک در حوزه حفظ سلامت محیط زیست در بیش از هزار مدرسه را از دیگر برنامه‌ها بیان کرد.


ایزدی فرد معاونت دانشجویی دانشگاه مازندران نیز خاطرنشان کرد: در دانشگاه مازندران در ۳ بعد در حال فعالیت هستیم و در بهداشت و سلامت روحی و روانی و سلامت جسمانی برنامه اای متعددی داریم.


وی افزود: خدمات رایگان، خدمات پیراپزشکی رایگان، جلسات آموزشی با دانشجویان و اساتید از مهم‌ترین موضوعات بوده و در قالب ورزش‌های همگانی برنامه‌هایی را اجرا می‌کنیم.


ایزدی فرد به اجرای ورزش‌های فناورانه اشاره کرد و گفت: این دوره مسابقات هم با استقبال دانشجویان روبروست.

دیگر خبرها

  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • خزعلی: دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • ۲ شاخصه مهم «هیئت» از نگاه رهبر انقلاب/ جمعیت ملاک سنجش نیست
  • تجلیل از ۱۰۰ فعال حوزه سلامت چهارمحال و بختیاری
  • طرح مسطورا موجب دشمن شناسی و تربیت کنشگر عرصه جهاد تبیین می‌شود
  • لزوم تدبیر جدی برای پرداخت مطالبات پزشکان خانواده
  • شوخی گلزار با مردم