Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، نیویورک تایمز مدعی شد که هکرهای ناشناس به هزاران سند در رابطه با مکاتبات اتحادیه اروپا در زمینه‌ روابط این اتحادیه با آمریکا، روسیه، چین و برنامه هسته‌ای ایران دسترسی پیدا کرده‌اند.

این رسانه آمریکایی نوشت: هکرها سال‌هاست به شبکه ارتباطات دیپلماتیک اتحادیه اروپا نفوذ کرده‌اند، هزاران کابل را را فلج کرده و اطلاعات آنها را دریافت و این اطلاعات را منتشر کرده‌اند که این اتفاقات که باعث بالارفتن نگرانی برای مقابله با روسیه و چین و خطر پیشرفت در برنامه هسته‌ای ایران شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش‌های کسب شده مناطق مختلف کابلی توسط هکرها شناسایی و رمزگشایی شده است. شرکت «اِریا وان» که تحرک‌های نفوذی در فضای مجازی را بررسی می‌کند تاکنون  ۱۱۰۰ نوع اطلاعات درباره جلسات و اتفاقات اتحادیه اروپا را در اختیار نیویورک تایمز قرار داده است. شورای امنیت در این خصوص تاکنون اعلام نظری نداشت.

درک شرایط محرمانه اهمیت مبارزه با این جریان را به خوبی نشان می‌دهد. چراکه این نفوذ و انتشارات اطلاعاتی شرایط را برای آشفتگی‌های سیاسی و بالارفتن نزاع‌ها در سه قاره فراهم می‌کند.

اطلاعاتی مانند یادداشت‌های مکالمات با رهبران عربستان سعودی، اسرائیل و برخی کشورها در سراسر اتحادیه اروپا به اشتراک گذاشته شده است. شواهد نشان داد که هکرها علاقه زیادی به جابجایی حتی جزئی‌ترین مذاکرات بی‌ المللی دارند.

هکرهای فضای مجازی در شبکه‌های سازمان ملل متحد، سازمان‌های حقوق بشر و وزارتخانه‌های امور خارجه و سازمان‌های  مالی در سراسر جهان نفوذ کرده و اطلاعات این‌ها را منتشر کردند.

بیش از ۱۰۰ سازمان و نهاد سال‌ها پیش مورد هدف قرار گرفتند. اما تا چند روز پیش بسیاری از این نهادها از  نقض حریم‌شان  آگاه نبودند، تا اینکه این موضوع توسط این شرکت تایید شد.

برخی از اسناد، حاوی گزارش‌های دیپلمات‌های اروپایی درباره «اقدامات روسیه برای تضعیف اوکراین» است.

همچنین هکرها به شبکه‌های سازمان ملل و وزرای خارجه و دارایی در سراسر جهان و «فدراسیون کارگران آمریکا- کنگره سازمان‌های صنعتی» هم نفوذ کرده‌اند.

مقامات اروپایی اظهار داشتند که در حال حاضر تلاش می‌کنند شبکه‌های قدیمی و آسیب‌پذیر خود را اصلاح کنند -این فرآیند گران‌قیمت است- آنها اصرار داشتند که موارد محرمانه و مخفی با سیستمی متفاوت نگه‌داری شوند و خاطرنشان کردند که برای این موضوع یک سیستم جدید که به نام EC۳IS شناخته می‌شود، برای رسیدگی به اسناد حساس‌تر که بین دیپلمات‌ها به اشتراک گذاشته شده و توسعه می‌یابد.

برای ارتباطات در سرتاسر دنیا مانند مسکو و پکن، شبکه دیگری به نام زئوس برای نمایندگان کشورهای عضو تاسیس شده است.

اروپایی‌ها به تدریج از این تهدید آگاه می‌شوند و برای مقابله با آن بیدار می‌شوند. اعضای ارشد این اتحادیه معتقدند که برای مکالمات به طور فزاینده‌ای از تلفن‌های رمزگذاری شده و برای برگزاری سخنرانی‌ها از اتاق‌های مخصوص استفاده می‌کنند. یکی از مقامات ارشد اتحادیه اروپا در این زمینه گفت: البته هیچ سیستمی خالی از اشتباه و مصون از خطا و تهدید نیست و سیستم‌ها باید به طور مداوم ارتقاء پیدا کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اتحادیه اروپا ایران برنامه هسته ای ایران روسیه هکر اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۱۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: برنامه هسته‌ای ایران موضوع نشست امروز نیست/ به اسراییل پافشاری می‌کنیم به رفح حمله نکند

به گزارش خبرآنلاین «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، امروز(دوشنبه) پیش از آغاز نشست وزیران این نهاد اروپایی در بروکسل، در جمع خبرنگاران گفت که ظرفیت اتحادیه اروپا برای افزایش کمک‌ها به اوکراین در این نشست مورد بحث قرار خواهد گرفت.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تاکید کرد که در اوکراین به پرتابگرها و مهمات بیشتری نیاز است.

به نقل از ایسنا در همین راستا، او با اشاره به اهمیت سامانه‌های رهگیری گفت که پرتابگرها بدون سامانه‌ رهگیری مانند تفنگی بدون گلوله هستند.

بورل گفت: ما به هر دوی آن‌ها نیاز داریم و باید برای آتش‌بارها و توپخانه‌هایی که فعلا در اختیار دارند، هواپیماهای رهگیری‌کننده بفرستیم و شمار آتشبارها و توپ‌ها را افزایش بدهیم.

او به افزایش شمار قربانیان غیرنظامی حملات رژیم صهیونیستی در غزه، همچنین حمله به فلسطینیان در کرانه باختری اشاره کرد.

بورل گفت که اتحادیه اروپا باید دوباره اعمال تحریم‌ها علیه شهرک‌نشینانی را که دست به اعمال خشونت‌بار علیه فلسطینیان می‌زنند را بررسی کند.

به گفته او، موضوع جنگ سودان نیز در نشست امروز وزیران اتحادیه اروپا مورد بحث قرار گرفت.

وی گفت ما هر طوری که بتوانیم از اسراییل می‌خواهیم به رفح حمله نکند و از غیرنظامیان حفاظت کند. دوباره تاکید می‌کنم که بیش از یک میلیون نفر در صورت حمله اسراییل کشته خواهند شد. بنابراین، من و تمامی کشورهای عضو پافشاری می‌کنیم که این اتفاق نیفتد اما من فرمانده ارتش اسراییل نیستم.

با وجود نزدیک شدن شمار تلفات فلسطینی طی حملات رژیم صهیونیستی به غزه به مرز ۳۴ هزار نفر و نگرانی‌های بین‌المللی درباره بروز فجایع انسانی در این منطقه، رژیم صهیونیستی گزینه حمله به رفح را که بسیاری از آوارگان فلسطینی در آن پناه جسته‌اند را کنار نگذاشته است.

او در ادامه در پاسخ به سوالی درباره ایران با گفتن این که موضوع برنامه هسته‌ای ایران در نشست امروز اتحادیه اروپا مورد بحث قرار نخواهد گرفت، گفت که اتحادیه اروپا قرار است اقدامی علیه تولید وصادرات پهپادها و موشکی‌های ایرانی انجام بدهد.

اتحادیه اروپا اعمال بسته تحریمی جدید علیه ایران را در پی پاسخ ایران به حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگیری ایران در دمشق بررسی می‌کند.

ایران طی عملیات «وعده صادق» حملات گسترده پهپادی و موشکی را علیه اهدافی در اراضی اشغالی انجام داد.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898207

دیگر خبرها

  • بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض
  • مکالمات داور و ‏VAR‏ در انگلیس محرمانه است!‏
  • گروسی: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
  • تهیه فهرستی از تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه صنایع پهپادی و موشکی ایران
  • عربستان : توافق ما با اروپا باید به فشار به اسرائیل برای توقف درگیری در غزه منجر شود
  • توافق اتحادیه اروپا برای تشدید تحریم‌های ایران
  • توافق اعضای اتحادیه اروپا برای تحریم‌های بیشتر علیه ایران
  • توافق اعضای اتحادیه اروپا برای تحریم های بیشتر علیه ایران
  • بورل: برنامه هسته‌ای ایران موضوع نشست امروز نیست
  • بورل: برنامه هسته‌ای ایران موضوع نشست امروز نیست/ به اسراییل پافشاری می‌کنیم به رفح حمله نکند