Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک رسانه آمریکایی از دستیابی هکرهای ناشناس به هزاران سند در رابطه با مکاتبات اتحادیه اروپا در زمینه‌های مختلف از قبیل روابط این اتحادیه با آمریکا، روسیه، چین و برنامه هسته‌ای ایران خبر داد.

به گزارش صدای ایران از فارس، آنطور که «نیویورک تایمز» گزارش داده، هکرها برای سال‌ها به شبکه ارتباطات دیپلماتیک اتحادیه اروپا نفوذ و هزاران سند را دانلود کردند، اسنادی که بیانگر نگرانی‌های اتحادیه اروپا درباره دولت غیرقابل پیشبینی «دونالد ترامپ» و مشکلات این اتحادیه در رابطه با پرداختن به روابط با روسیه و چین و خطر احیای برنامه هسته‌ای ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در یکی از این اسناد، دیپلمات‌های اروپایی درباره نشست دو جانبه ۲۵ تیر ماه سال جاری بین سران آمریکا و روسیه در «هیلسینکی» فنلاند اظهارنظر کردند.

از نظر دیپلمات‌های اتحادیه اروپا دیدار روسای جمهور آمریکا و روسیه، «نشستی موفق برای ولادیمیر پوتین» بوده است.

یکی دیگر از اسناد به اظهارنظرهای دیپلمات‌های اروپایی بعد از دیدار ۱۶ جولای سال جاری بین مقام‌های ارشد اتحادیه اروپا با رئیس‌جمهور چین اختصاص دارد.

در این سند، با انتقاد از مواضع رئیس‌جمهور آمریکا علیه چین، تاکید شده که آقای ترامپ با «زورگویی و قلدری» درصدد سوق دادن پکن به «یک مسابقه بوکس است که در آن هیچ قانونی وجود ندارد».

به گزارش نیویورک تایمز، به گفته شرکت «اِریا وان» (Area ۱) که متوسط نفوذ هکرها و این حمله سایبری شده، «تکنیک‌های مورد استفاده توسط هکرها در یک دوره سه ساله، شبیه به تکنیک‌های واحد زبده ارتش چین است. اسناد از یک شبکه ایمن کپی شدند و سپس در یک سایت اینترنتی که هکرها در جریان حمله‌شان آن را ایجاد کرده بودند، پُست شدند».

این رسانه آمریکایی خبر داده که این شرکت، بیش از 1100 سند هک شده مکاتبات دیپلماتیک اتحادیه اروپا را در اختیار نیویورک تایمز قرار داد.

از نظر این رسانه آمریکایی، این اسناد اطلاعاتی درباره تقلای اتحادیه اروپا برای فهم «آشوب سیاسی موجود در سه قاره» ارائه می‌دهد.

اسناد مذکور، شامل یادداشت‌هایی در رابطه با مکالمات اتحادیه اروپا با رهبران عربستان سعودی، رژیم صهیونیستی و دیگر کشورها است.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: هک برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۲۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد

این لایحه هیچ مخالفی نداشت و همه سناتور‌های حاضر در جلسه به آن رای موافق دادند.مجلس نمایندگان آمریکا پیشتر در ماه دسامبر این لایحه را تصویب کرده بود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارشی اعلام کرد که نیروگاه‌های برق هسته‌ای ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۲ درصد از اورانیوم مورد نیاز خود را از روسیه وارد کردند.

جان باروسو سناتور جمهوریخواه از ایالت وایومینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد: وایومینگ اورانیوم کافی برای جایگزین کردن اورانیوم روسیه را دارد و آماده‌ایم که از آن استفاده کنیم.

وی افزود: لایحه دوحزبی ما کمک می‌کند که بودجه ماشین جنگی روسیه را کم کرده، تولید اورانیوم آمریکا را احیا کرده و سرمایه‌گذاری در چرخه عرضه سوخت هسته‌ای آمریکا را افزایش دهیم.

یک مقام ارشد آمریکایی با تاکید بر افزایش تولید داخلی سوخت هسته‌ای ایالات متحده، از مصرف‌کنندگان خارجی نیز خواست که وابستگی خود به روسیه در حوزه انرژی هسته‌ای را کاهش دهند.

«کاترین هاف» دستیار وزیر انرژی آمریکا در حوزه هسته‌ای ماه مارس در مصاحبه با رویترز گفت که کشور‌های شرکت‌کننده در اجلاس هسته‌ای بروکسل تلاش کردند تا سرمایه‌گذاری در زمینه تولید سوخت هسته‌ای را افزایش دهند.

وی افزود که آمریکا، ژاپن، فرانسه، کانادا و انگلیس متعهد شده‌اند ۴.۲ میلیارد دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند که سهم آمریکا ۲.۷ میلیارد دلار است که «گامی تاریخی» به شمار می‌آید.

شرکت هسته‌ای روس‌اتم می‌گوید که ۱۷ درصد از سوخت هسته‌ای دنیا را تامین می‌کند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • اقدام کمیسیون اروپا علیه فیس بوک و اینستاگرام
  • سیاست‌های بروکسل علت اصلی گرانی گاز در اروپا
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • ناکامی متا در مقابله با اطلاعات نادرست پیش از انتخابات
  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • اطلاعات نادرست چت جی پی تی در اتریش دردسرساز شد
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود